דיון החדשות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏25/5/19.

1. Telkiyski Member

אינטראקציה של שני בחורים בני 28 עם שני ילדים בני 15, שכאילו שני הילדים משכו אליה (כמו שכאילו שתי הבנות כביכול פיתו את השחקנים למרות שלא חושב שמישהו באמת מאמין לזה), שהתוצאה שלה היא ששני הבני 28 עושים משהו שפל וחמור לילדים.

אני מבין למה נוח לך לא לראות את הדמיון.

2. Telkiyski Member

הנערה שעוברת שיימינג באה למסור עדות, חיכתה שעתיים ובסוף נשלחה הביתה ותמסור את העדות שלה מחר.

סה"כ נראה שהמשטרה עושה את שלה על הצד הטוב ביותר וההתנהלות בעניין תקינה לחלוטין.
    ד"ש משחר פיבן.

3. DRORIKO Member

תגיד לי מה אתה כזה צעקן? על מי אתה מנסה לעשות פה רושם? על כדורגלן מהקבוצה שלך שפיצץ במכות בחורה לא צייצת מילה. אז על כדורגלנים שלא בדקו תעודות זהות אתה חופר לנו פה? עבירות מין מעניינות לך את האצילי, אתה רק מת שידפקו את מכבי. תפסיק לעשות מעצמך צחוק.

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

כי אין דימיון בין ילד שמנסה להציק לשחקן שעונה ברוב טיפשותו ומפוצץ ילד במכות לבין יחסים בין גברים לנשים.
    מה שיותר סביר זה שהייתה משיכה הדדית, הנערות נראות בוגרות מגילן, היו פלרטוטים ובסוף הן התלוו לשחקנים. ככה זה עובד, זה העולם. הבנות הן קורבן במקרה כזה כי הן בשלב בחיים בו לפעמים לוקחים החלטות טיפשיות שמבוססות סקרנות, מרדנות, הורמונים וחוסר חשיבה לעומק על השלכות.

הנערות רצו את זה, הכל היה בהסכמה. הן כנראה מתחרטות, זה בטח לא תקין, אבל אתה לא יכול להשוות את זה לפגיעה בכוונה תחילה בהן.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  5. Telkiyski Member

הפגיעה היא לא העניין פה אלא האינטראקציה שנוצרה בין בני 28 לבני 15.

6. oranfu Member

כמו ב"חקירה" של אייל גולן.

אני מסכים עם ליאור בעניין של הקורבנות והוא פחות או יותר נוגע לדעתי כשרשמתי פה שוב ושוב שהן קורבנות.
    גם אם השחקנים לא ידעו שהן עד כדי כך צעירות (אני אישית נוטה להאמין שהם הבינו שמדובר בבנות מאוד צעירות אבל לא שהן מתחת לגיל 16) ולצורך העניין הפלילי לא ביצעו עבירה (כי לא היה יסוד נפשי לביצוע עבירה) ולכל היותר היה שם עניין מוסרי בעייתי מאוד (כי אני לרגע לא מאמין שהשחקנים לא הבינו שמדובר בבחורות מאוד צעירות וזה כשאחד מהם נשוי עם תינוקת, חתיכת חלאה) - הילדות עדיין קורבנות של מה שקרה. הן קורבנות גם אם לא מבינות את כובד הדברים של מה שקרה, שהן נוצלו (והן נוצלו בכל מקרה) ושל כל השיימינג המטורף שרץ עליהן. אני מזכיר שהן בכלל לא התלוננו, אז על מה תוקפים אותם כל האוהדים ונשות השחקנים??

נשות השחקנים - מגעילות אותי. הן אולי חושבות שהן מגינות פה על חברים שלהן, אבל זה מוציא אותן כל כך קטנות ועלובות שזה מדהים.
    אחרי מה שרשמו נשותיהן של ורד, גולסה ואלברמן - לשחקנים האלה יש יד חופשית לבגוד בכיף כמו שאני קורא את הדברים. הם לא אשמים, זה הבחורות האלה שמפתות אותם אשמות.
    מניח שאם הבנות הצעירות מאוד שלהן היו עוברות מיד ליד של מבוגרים הן גם היו מאשימות אותן...
    אבל אולי זה גם פשוט אומר על הבחורות האלה, נשות השחקנים, מה הן בסה"כ - שרלילות שתפסו לעצמן שחקן כדורגל שיעשה כסף בזמן שהן עושות לק ג'ל ושופינג ברמת אביב. הן הן בדיוק כמו מה שהן מאשימות את הילדות האלה.

EuropeGuy, Telkiyski ו-Roma אוהבים את זה.
  7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

גם זה לא אותו דבר, זה לא קרה באקראי ברחוב.

אגב, נכנסים ובצדק במטומטמת שחשפה את שמות הנערות, אבל מי שבאמת הרסה את החיים שלהן וגם של השחקנים היא זו שהחליטה שזה נורמלי להעביר את הידיעה לתקשורת ויצרה רעש בל יתואר עוד לפני שנפתחה חקירה. במקום שזה יתנהל באופן מסודר בשלו התנאים לרכילויות ושיימינג לנערות.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  8. Raulito Madridista

קורא שוב את התגובות של אשתו של גל אלברמן, של מאי גולסה ומאי ורד, במילה אחת - מטומטמות, מנותקות מהמציאות. השיח מצד האוהדים הוא בכלל לא על רקע פלילי אלא על מוסרי וזה לא מוסרי. ראיתי יותר מתמונה אחת. הן בחיים לא בנות 18, לא נראות, חזה גדול זה לא הכל. וגם 16 נראה גבולי. הן ("נשות הכדורגלנים") באמת לא מבינות את הבעייתיות? "משפחה וילדים" שמעתי שם, ומה עם אשתו של עומר אצילי? (לא רוצה להעליל עלילות ואני לא מקורב אבל נודע לי שזו לא ממש הפעם הראשונה שהוא כנראה פחות נאמן). כדורגלן כנראה לא יהווה דוגמא או מופת אבל זה פסול גם אם אותו בחור מוכר פלאפל וסליחה אם מישהו נפגע מההשוואה. אם הציגו להן תעודות זהות מזויפות זה משהו אחד, אם השחקנים היו להוטים לתת גול תרתי משמע ולא ממש התעניינו זה כבר משהו אחר וזה לא משנה אם היה מעורב שם אלכוהול או לא. משיחה של שתי דקות עם בחורה אתה יכול לקלוט.

אם זו הייתה בת דודה של גברת גולסה איך היא הייתה מגיבה? אם בחורה בת 15-16 באה סופר-חשוף בחזיית ספורט לעשות אירובי בטירוף ופתאום הבחנתי בה והיא קלטה אותי ועושה לי עיניים אז אני ניגש והכל תקין? זה מוסרי? ממש לא, גועל נפש. שלא נדבר על זה שאני מניח שהשניים יכולים לתקוע הרבה בחורות בגיל שלהם.

italiano אוהב/ת את זה.
  9. oranfu Member

לרר אומר שהחקירה הנוספת נגד שחקן שלישי במכבי ת"א מעולם לא נסגרה אלא שהיה נסיון של מישהו במשטרה למסמס את הסיפור והודיע למועדון ולמתלוננת שהחקירה נסגרה למרות שלא כך הדבר ויהיו עוד גילויים מאוחר יותר היום.

10. italiano Member

המשטרה מנסה לסגור תיקים ולא רוצה לעבוד?אני בהלם

עוד לא קיבלו את העדות של הנערה השניה וכבר מדליפים לעיתונאים שהחקירה כנראה תיסגר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. Telkiyski Member

הטאטוא הזה היה צפוי כמו זה שאוהדי מכבי יחקו את אוהדי הפועל יום אחרי ה3-0 על ביטר.

כולם כתבו פה מה יקרה, לכולם היה ברור שתוך שבוע כולם שוכחים.
    מישהו באמת מופתע?

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מאיפה היומרה? מת להבין.

13. Telkiyski Member

מכירים כבר את איך שהדברים עובדים כשזה קשור ל"חקירות" של גופים/אנשים עם כוח במדינה הזו.
    עובדה שמי שטען כבר בשבוע שעבר שעוד שבוע כולנו שוכחים מזה - צדק.

מעניין אגב אפרופו זה מה עם "החקירה" על בנק פנאן. אני במתח.

נערך לאחרונה ב: ‏15/6/20
    Nigel de Jong ו-oranfu אוהבים את זה.
  14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

יש חוק, החוק קובע שברגע שהשחקנים מוכיחים שחשבו שהבנות בגיל ההסכמה אין עניין פלילי. במידה וזה אכן יוכח, איך זה ניסיון לטאטא את העניין ולא פשוט לפעול לפי חוק?

מה קשור בנק פנאן?

15. Telkiyski Member

אפילו לא שמעו עוד את העדות של הנערה וכולם כבר חוגגים את סגירת התיק, זה די אומר הכל.

מה קשור בנק פנאן? באמת בוא נחשוב.
    גם ניסיון הדריסה של וויל ביינום לא קשור.

oranfu אוהב/ת את זה.