היה ברור שהתיק ייסגר גם לפני אותן ראיות וגם לפני העדות של הילדה מחר. למה? ברור לכולם, אתה מוזמן ללכת כמה עמודים אחורה אם אתה רוצה לדעת למה זה היה ברור. סתם מהראש, מאיפה לך לדעת שנניח בהיכרות ראשונית הילדות אמרו להם שהן בנות 17.5 ולאחר מכן השחקנים כבר הבינו לבד/גילו שהן בעצם בנות 15? זו לא אפשרות לנוכח העוקב באינסטגרם וכו'? אבל לא באמת רוצים לבדוק ולשאול, אני מניח. לא משנה איך זה ייגמר, בעיני הסיכוי שהשחקנים חשבו שהן בנות 17 הוא כמו הסיכוי שמכבי חיפה תיקח אליפות.
ברור שאת השחקנים לא עניין אם הן בנות 15 או 18. הם סביר להניח ידעו שהן בנות 15 אבל זה לא היווה מבחינתם אישיו. השאלה העיקרית היא האם הבנות מסרו גיל שקרי, ולא אם השחקנים האמינו לזה או לא. העורך דין של הילדה נראה לחוץ וקישקש על דברים מסביב. מאוד סביר להניח שהתיק לקראת סגירה. הבנות כנראה שיקרו בנוגע לגילן, אני כן מאמין שאת השחקנים הטיפשים האלה לא היה מעניין אם הן בנות 15 או 17, אבל זה לא האישיו. Sent from my SM-A530F using Tapatalk
שאני אבין, זה ששי גז הגדול? עורך דין העל? אלן דרשוביץ הישראלי? "הם אשמים כי היא נראית בת 12"? זה הכי טוב שהוא הצליח למצוא? פרקליטה של אחת הקטינות: "היא נראית כמו בת 12"
מבחינתי שמות הקטינות תשאר חסויה. הציבור הרחב לא צריך לדעת את הפרטים האישיים. כרגע נראה שהכל נעשה בהסכמה וזו כבר בעיה מספיק גדולה, גם בשביל הנערות כי לך תדעו מה הם עשו כדי להגיע למיטה עם שני השחקנים. ברור שאצילי ומיכה מלכתחילה לא היו צריכים להגיע למצב הזה, הם המבוגרים בסיפור הזה, אבל לפי הדיווחים הקטינות לא נאנסו בצד הדרך. יש פה שני צדדים שמאד טעו בהתנהגות שלהם והנערות צריכות לחזור לחיים כמה שיותר נורמלים.
מה שששי גז אומר בראיון בטלויזיה, עוד לפני שהלקוחה שלו בכלל נותנת עדות במשטרה - זה לא טיעון משפטי. לא יודע מה גז שווה כעו"ד אבל לא על השטות הזאת אפשר לדעת. אגב, למה להשוות אותו לפדופיל דרשוויץ?
?????? ??????? ?????? ?????? ???? ?????? מישהו מוכן להסביר לי כמה הבכירים בכדורגל הישראלי מטומטמטים? הבן אדם מאז צ'לסי רק חווה כישלון אחר כישלון. מה לו ולכדורגל המודרני?
הביא את גאנה לגמר אליפות אפריקה והפסיד בצורה אכזרית בפנדלים. הבעיה איתו היא שהוא בעיקר לא באמת מאמן כבר איזה 7 שנים נראה לי. כלומר יש מצב טוב שאיבד את החדות אבל תכלס הדבר הכי לא חשוב במה שנקרא "הכדורגל הישראלי" זה מי יהיה מאמן הנבחרת הזו.
לפי מה שהבנתי יש שוני גדול בין שתי הבחורות, אחת יותר צעירה, בת 15 בערך, השנייה בת 17-18 ולפי מה שנטען - היא זו שהייתה "בקשר" עם השחקנים של מכבי תל אביב והתכתבה איתן. מתוך ספורט1: אחת מהן סיפרה כי אחרי ששתתה אלכוהול, ביקשו ממנה השחקנים שתוריד חולצה, ולאחר שסירבה והופעל עליה לחץ כדי לעשות זאת. נציין כי אחת המתלוננות הודתה כי אכן מסרה גיל שאינו נכון, ובעת המפגש עם השחקנים, אחד מהם אמר לה כי היא נראית ילדה. צריך לציין כי שאלת המפתח, שתיבחן הן על ידי המשטרה והן על ידי הפרקליטות, היא האם ידעו השחקנים את גילן האמיתי של הבנות. במידה ויימצא כי הם אכן שאלו וקיבלו תשובה מוטעה, התיק הזה ככל הנראה ילך לקראת סגירה. במקביל, נודע כי המשטרה תגבה עדות משלושה שחקנים נוספים, שניים ככל הנראה מליגת העל ואחד מליגה נמוכה. אמא של אחת הנערות סיפרה הערב לחדשות 13: "היא ילדה חזקה יותר ממה שחשבתי אבל יש גבול למה שילדה בת 15 יכולה להתמודד איתו. לשמוע אותה אומרת 'אף ילדה בגילי לא מתכננת לעבור תוך חצי שעה מיד ליד', זה גמר אותי. היא אומרת שהכל קרה כל כך מהר, היא אמרה לי 'לא הייתה לי האופציה להגיד לא'". ******* כמו שאמרתי אני מבין ש"פלילי" זו מילה חזקה והשחקנים הוטעו, אבל מה לגבי אלה שעדיין לא נפל להם האסימון שהפרשה לא תקינה גם ברמה המוסרית? למה שרן ייני שהוא חבר טוב של השניים יכול להגיד בתקשורת "שחקן כדורגל צריך לשמש דוגמא" ואחרים לא מבינים? ואם היה מעורב אלכוהול בסיפור, כלומר ברור שהן לא הכריחו אותן לשתות אבל לכו תדעו כמה פעמים לפני זה הבת 15 שתתה אלכוהול אם בכלל וזה לחץ חברתי גם בלי להפעיל לחץ. היא רוצה להראות שהיא 'בעניינים', איך היא תסרב?
אתה משווה בין שירן ייני לחסרי מוח לצידו?לא צריך יותר ממילה אחת שלו כדי להבין שהוא כמה רמות מעליהם, כאדם. אם היו לנו יותר שירן ייני בכדורגל ופחות עומר אצילי, היינו במקום הרבה יותר טוב גם מבחינה מקצועית וגם מבחינת התדמית של הכדורגל.
שרן ייני היה אחד מסמלי המכירה של משחק השרוכים השני ב2010. הסיבה היחידה שהוא נהיה פה איזה סמל ל"אם כולם היו כמוהו" זה כי הוא אשכנזי בהיר שאינו ערס.