דיון החדשות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏25/5/19.

1. Telkiyski Member

אה הוא גינה את הקללות לראדי לפני 6 שנים? איזה יופי נורא מרגש.
    והוא אפילו אמר לפני שנתיים שהגזענות עדיין במגרשים. נוגע ללב. הוא ציין באיזה מגרשים למשל הוא רואה שהיא עדיין קיימת?

"מנטרה גזענית"?
    אין אצלכם ערבי בבוגרים כבר 5 עונות רצוף מאז שאותו ראדי מהקמפיין קיבל קללות, זו עובדה, אתה אולי קורא לזה "מנטרה גזענית" כי זה מה שנוח לך.

ארגון האוהדים שלכם הוא גזעני (/לה פמיליה וונאבי) וההנהלה שלכם לא באמת רוצה להילחם בזה.
    הכל בסדר (נניח) אבל את הספינים על כמה הכל נורא מושלם ואיזה בעלים ערכי זה מיצ לא כולם חייבים לקנות.

2. סמואל אטו Member

מאיפה זה?

3. crazyjoedevola ליברפול באנגליה מכבי בישראל. היידה מכבי

אני אוהד מכבי ת"א מ 1975. חייב להגיד שאני מתבייש ונחרד מכל מה שקורה עם המועדון בחודשים האחרונים.
    שחקנים שמתנהגים באופן מביש (אל שני הסקס מאנייקים הצטרף קנדיל עם פה מלוכלך) ואוהדים מופרעים אלימים פורעי חוק (חסימת רחובות, התקהלויות אסורות, קללות איומות לנערות צעירות, מסע וונדליזם גזעני ביפו). כל משחק יש סיפור חדש.
    הייתי בדעה שאת שני משחקי הדרבי צריך להעביר לסוף העונה כי הסכנה בשני המשחקים האלה גדולה. לצערי, אוהדי מכבי הוכיחו שבאמת לא שווה לקיים את משחקי הקבוצה בת"א בכלל. הייתי נותן עונש רדיוס של 200 קילומטרים עד סוף העונה - שישחקו במטולה או באילת.
    מכבי הפכה לקבוצה הכי דוחה בליגה, בפער. אני מקווה שגודלהאר רואה ושומע הכל ומצידי שיסגור את הברז וימכור את הקבוצה. שישים את הכסף במקומות חשובים יותר לקהילה. לא מגיע לחוליגנים טיפת נחת, ולא מגיע לשחקנים הנבזים את הפינוקים והמשכורות השמנות בהן הוא מפטם אותם.

4. הרצליה Member

פרשת הכדורגלנים והקטינות: גרסת אחת הנערות - וואלה! ספורט

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

העדות של הנערה הופכת את כל העניין למשהו אחר לגמרי. בדיוק בגלל דברים שכאלה אמרתי שלא צריך לקפוץ לשום מסקנה עד שנדע הכל. עדיין אני אומר שלא צריך לקפוץ, גם עם הגילויים החדשים, כי יכול להיות שהם לא נכונים או שאולי אפילו נגלה שיש עוד דברים.
    אם עד עכשיו חשבנו שהחשד המרכזי הוא לבעילת קטינה, אז מעכשיו החשד הוא אחר, כי מה שהיא מתארת זה משהו אחר לגמרי מעוד סיפור של "חשד לבעילת קטינה" - והמבין יבין. יהיה מי שיצטרך לבדוק את זה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. Raulito Madridista

אני מאוד מקווה שהציטוט הזה לא נכון "העבירו אותי מאחד לשני", הלוואי והילדה טיפה הקצינה כדי לומר משהו מפוצץ, זה גורם לך לדמיין בראש סרט של אסקימו לימון עם מומו-בנצי-יהוד'לה. אני חושב שכן צריך לחשוף את שמות החשודים למרות שכל אוהד כדורגל יודע מי זה ולא רק הם. אין לי עניין שיקרה להם משהו רע, חלילה, ולא לקחתי חלק אף פעם בדיון על 'האם זה פלילי'. אני באמת חושב שכל אחד שלא מבין למה יש כאן בעייה מוסרית - הוא פשוט סובייקטיבי ולא יכול להתנתק מהקבוצה שהוא אוהד או ששיקול הדעת שלו לא בריא בעניין הזה. בחורה בגיל הזה תתלהב רק מזה ששחקן בכיר בליגת העל יעשה לי לייק באינסטגרם, יחזיר לה עוקב, ישלח לה הודעה.

ואגב, לי כן אכפת איך הכדורגלן בארץ מצטייר ואז מה אם באנגליה יש כל מיני אדם ג'ונסון ושערוריות מין. לא כל שחקן יהיה שמעון גרשון או שרן ייני, אבל דברים כאלה שנשמע כמה שפחות. אתם באמת חושבים שמקרים כאלה של שחקן בן 25+ עם ילדות בנות 15-17 הם דבר שכיח? גם אם הבנות לא היו כנות?

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מצדיק את מה שהשחקנים עשו אבל אני חושב שלעדות הזו שלה היה מישהו שעזר לה לדבר ולהתנסח ככה כדי שזה ישמע רע .
    אם הרגשת שמשחקים בך ומנצלים אז למה לא הלכת להתלונן ?! לפחות בבית ספר , לפיי הבנתי הסיפור התפוצץ דווקא מהחברות של הילדות שסיפרו בבית ספר מה היה , וגם שהלכתן אליהם הביתה מה חשבתי שתשחקו חי צומח דומם ?! יאללה מספיק עם החרטות האלה.
    זה לא מצדיק את המעשים של השחקנים אבל האמירה הזו של ניצול ושיחקו בנו זה כדי לסבך את השחקנים עוד ובטוח שהעו"ד של הילדה עזר לה להתנסח.

VAR אוהב/ת את זה.
  8. Telkiyski Member

לדעתי בקרב הערסים שבכדורגלנים מדובר בתופעה שכיחה אבל זה נטו הערכה שלי (גם ראינו את ההודעה על ה"3 פגזים" שהייתה בכלל על 3 בנות 17 ולא הבנות 15 מפרשת "התיק ייסגר בקרוב").

העדות של הילדה נשמעת רע, אם כי אני מסכים שמה זה בדיוק "השקו אותי". חשבת שאת שותה מיץ אננס? תסרבי אם לא בא לי הצייסרים שלהם.
    ועדיין נשמע על הפנים.

נערך לאחרונה ב: ‏22/6/20
  9. alexshw Member

אבל זה בדיוק החוק שאומר למעשה לאנשים לפני גיל 16 לא יכול להיות שיקול דעת של אדם בוגר.
    ולכן החוק אמור ליצור הרתעה נגד ניצול.

oranfu ו-italiano אוהבים את זה.
  10. סמואל אטו Member

זה נשמע כמו העדות המושלמת.
    בדר"כ כשמשהו נשמע טוב מדי זה מעורר חשד.

11. Telkiyski Member

מסכים.
    גם כתבתי פה כבר כמה פעמים ששיקול דעת של בן 28 לעומת שיקול דעת של בן 15 זה פשוט לא פייר וה"ההחלטה המשותפת" הזו של שני הצדדים פה לקיים יחסי מין פשוט מבחילה.

12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

יותר עדות של ששי גז לדעתי.

WHITERM, Nigel de Jong ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק מזמן עבר כבר למגרש של עורכי הדין, מלבד העובדות היבשות(כמו למשל שהשחקנים שכבו עם הנערות) אני מציע לקחת כל פרסום על עדות או על ראיה חדשה בערבון מוגבל.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  14. DRORIKO Member

כבר אמרתי ששי גז הוא מומחה בעבודה עם תקשורת. ברגע שמוסיפים לזה תקשורת שמאמצת בחום את הצד של המתלוננות מבינים שלכדורגלנים לא הולכים להיות חיים קלים.

15. עידן444 Member

וואוווו

Sent from my iPhone using Tapatalk