בזוגות המעורבים ברגעים אלו הוא משחק עם דולקו, מערכה ראשונה הם הפסידו תוך פחות מחצי שעה ואת המערכה השניה הם גם יפסידו אני מניח. הייתי מעדיף ניצחון הירואי על פדרר וזכיה בכסף או מקסימום זהב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
ברגע זה הסתיים עוד משחק בכיכובו של טסונגה (ולודרה) עם ניצחון 6-3 4-6 18-16 על פרר ופיליסיאנו לופז. המערכה השלישית לקחה שעתיים ו-22 דקות!
אחד ממשחקי הזוגות הכי טובים שראיתי בחיים שלי! היה שם הכל! לודרה הפתיע אותי כאחד השחקנים הכי וותיקים בסבב ואחד השחקנים הכי טובים בזוגות פשוט לא עמד ברגעי הלחץ. המזל הגדול של צרפת שמהצד השני היה שחקן בשם פרר שהמציא מחדש את המושג נאיבי. אני בעיקר מרחם על לופז שנתן משחק ענק אבל לצערו הבן זוג שלו אחד משחקני הזוגות החלשים בסבב. יש לצרפתים מדליה!(השאלה באיזה צבע) יש מצב אפילו למדליית ארד במידה ובנטו/גאסקה ינצחו את הצמד הספרדי.
הולך להיות גמר זוגות מדהים. לא זכור לי שראיתי את צונגה בזוגות, אולי תקציר של איזה משחק גביע דייויס, אבל יש לי תחושה חזקה שהוא נהדר ובמיוחד על דשא. יש לו כמעט את כל הכישורים של שחקני הצמרת בזוגות ויש לו ערך מוסף אדיר שהוא האתלטיות והדינמיות. יכול להיות שנקודת התורפה שלו היא ההחזרה של הסרב, כמו ביחידים. אני מקווה שהעייפות תהיה פקטור אחרי השבוע של צונגה אבל הבן אדם סופרמן, הוא נראה גדול וכבד אבל הסיבולת שלו ברמות של נאדאל וגוקוביץ כמעט.
משחק פשוט מוזר של נולה, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי אותו משחק כל כך חלש. הוא פשוט היה כבוי. ברכות למארי..