גם שהיה מרחק 2 נק' מהפסד וגם בנק' אליפות פדרר לא הראה גרם של רגש - אפילו לא הניף את היד. פשוט לא אנושי.
לא בטוח שבשווייץ יש שידור יותר מוטה מאשר זה הישראלי. איזה מעיק זה. דג'וקוביץ' יצא גדול עם החיוך בסוף, בטח לא הפסיק לחשוב על הבוז שקיבל ועל השופט שהלך נגדו בטיי ברייק.
אני אגיד את זה עכשיו אחד המשחקים הגדולים בהיסטוריה!!! עם כמה שאני שמח לדג'וקוביץ', אני מתבאס לרוג'ר שהיו לו 2 נקודות משחק
קודם כול : יששששש . איזה מכונה, איזה ווינר הדג'וקוביץ' הזה !!! . נגד הקהל המתחסד והמאוס של ווימבלדון, כשהוא לחלוטין עם הגב לקיר ו 2 נקודות משחק לרעתו, הוא הראה שהוא אחד הספורטאים הווינרים והגדולים של הדור האחרון . אהבתי מאוד את התגובה שלו אחרי הניצחון...הזכיר לי את כריסטיאנו קצת . לא הבנתי למה הקהל המאוס שרק לו בוז כמה פעמים, אבל זה אחד הדברים שאני הכי שונא בטניס ובווימבלדון בפרט . זה משחק יותר מדיי נימוסי וסטרילי . אין כמו ספורטאים אנושיים שמוציאים עצבים במהלך המשחק, וכשזה מגיע עם ווינריות יוצאת דופן כמו של דוג'קיביץ' זה יוצא מן הכלל .
1. באמת נשבר הזין מההערצה הזו לפדרר על עיוור כל הזמן. עוד שניה זילברשטיין בכה. 2. קרה משהו בין ג'וקוביץ' לפדרר? נגמר המשחק והם אפילו לא לחצו יד. כל אחד התכנס כזה בעצמו. אחד שמח אחד מבואס מההפסד. זה קצת מוזר, לא?
על מה אתה מדבר? נולה בא אליו ונתן לו חיבוק ליד הרשת. שני ספורטאים מעוררי השראה, אבל אני שמח מאיך שזה נגמר כי אי אפשר לומר את אותו הדבר על הקהל. ראיתי את כל המערכת החמישית על מיוט והחזרתי חזרה רק במאצ' פוינט של נולה. השקט היה תענוג. חייב לומר שפדרר שיחק הרבה יותר טוב אבל הסרבי הזה הוא תופעה שאני לא זוכר כמוה, גם ביום חלש שלו הוא מוצא דרך לנצח את פדרר שנראה כאילו אין שריר אחד בגוף שלו שנשחק במהלך השנים. מכונה.