זה זניח, הוא שיחק טניס אדיר במערכה הראשונה וטוב מאוד בשניה באותן נסיבות. הבעיה בשתי המערכות שלאחר מכן שהוא התחיל לשחק בצורה יהירה.
לא יודע, אני ראיתי שזה הפריע לו והוא התעסק עם זה יותר מדי. במערכה השנייה נדאל פשוט יצא צ'וקר רציני. שהולך לך ואתה מנצח אז הדברים הקטנים לא מפריעים לך ברגע שאתה מתקשה ומתעסק בזה מתחילה הבעיה.
משהו כמו 23-3 למדבדב באייסים ובערך פי 2 יותר טעויות בלתי מחויבות של נדאל. נוקאאוט בכל מה שקשור לרמת טניס. וזה ילדים, מה שקורה למי שמתרגם את העליונות שלו ליהירות ולא לסיום מהיר של המשחק.
יש למדבדב כישרון פסיכי. כשהראש שלו במקום אי אפשר לעצור את העוצמות שלו. הוא עוד צעיר וזה ניצחון מנטלי במאה אחוז. איזה ספורטאי מרגש נדאל. ראוי להערצה.
אני מעריך שבסופו של דבר ג'וקוביץ יסיים את המרוץ במקום הראשון. נדאל יהיה שני ופדרר שלישי. מבחינתי פדרר תמיד יהיה הטוב אי פעם, אבל ברור שמספר זכיות גרנאד סלאם הוא הקובע. זה בסדר, כאוהד אני בהחלט מכבד גם את נדאל ונולה.
נדאל זה נדאל והוא יכול לקחת את הרולאן גארוס ואולי הדור הצעיר והקורונה(שוב) יעצרו את נובאק ג'וקוביץ'. מתקשה לראות את נדאל (מלבד רולאן גארוס הקרוב) או פדרר לוקחים תארים נוספים.
@Roma קשה לדעת מה היה קורה אם ג'וקוביץ היה משחק באוסטרליה. ההרגשה שלי היא שלסרבי עדיין הכי הרבה סיכוי לקחת בסוף את המרוץ הזה. נדאל כמובן תמיד פייבוריטי בפאריס, אבל לך תדע מה יקרה עם הקורונה? המציאות היא שהוירוס לא נעלם, וג'וקוביץ לא יתחסן. צריך לחכות גם אם נדאל ישאר בריא. הניצחון היום הוא בונוס גדול מאד בשביל השור ממאיורקה. פדרר לדעתי גמר את הסיפור. הוא יזכה בעוד גראנד סלאם רק אם יהיו הרבה חיסורים.
מרכז טניס יוקם גם בטייבה טייבה על המפה: יוקם מרכז טניס חדש בעיר טייבה על המפה: יוקם מרכז טניס חדש בעיר
תוכנית בינוי גדולה בירושלים על מורדות הר הצופים עלולה להביא להריסת כל 12 מגרשי הטניס במרכז הספורט לרנר בקמפוס הר הצופים של האוניברסיטה העברית המחיר של השכונה החדשה בהר הצופים: מתחמי הטניס בצפון ירושלים ייהרסו 1,500 דירות ליד הרכבת הקלה: כך תיראה השכונה החדשה בצפון ירושלים