זהבי הוכיח את עצמו מנטלית רק ככוכב של קבוצה, ובליגה שהוא נמצא מעליה. בפאלרמו ובנבחרת שם דברים לא באים בקלות, הוא לא הראה שום מעלה מנטלית. להפך. קצת ביקורת ומיד יוצא לו נאום העכברים או הסיפור עם הסרט והפרישה. ממש מנטליות ברזל. מסכים מאוד עם הטור של חסדאי מוואלה. כל מה שקורה בארץ זה לא באמת כדורגל, ממליכים שחקנים שבחו"ל הם כלום עד שלא יוכח אחרת וזהבי לא הוכיח אחרת. שאפו לחמד. רק שתהיה המשכיות.
אף פעם לא הבנתי את הביקורת על שחקנים שנמצאים בליגות ביניים באירופה ולא עוברים לליגה גדולה יותר. זה החיים שלהם, הם כנראה נהנים לגור איפה שהם גרים, ונחמד להם עם המעמד שלהם בקבוצה. לא רואה הרבה הבדל בין להשאר שם ובין לחזור לארץ. להתקדם לליגה גדולה באירופה יכול להיות נחמד, אבל בדרך כלל זה אומר להזיז את המשפחה בשביל סיכוי שאולי אחרי שנה יצטרכו להזיז אותם שוב. גם הטענות לזהבי על זה שבורח מתחרות לדעתי לא במקום. הוא בחר בכסף על פני אתגר, וזה לגיטימי לחלוטין. כמו שדרמה2 אמר פה בדיון, הקריירה נגמרת מתישהו וצריך לחשוב על העתיד. אבל זהבי כהרגלו לא אוהב לשלם מחיר על הבחירות שלו ומצפה שלא נשים לב שמדובר בבחירה בכסף ומספר לנו כל הזמן כמה הליגה הסינית טובה.
זה לא רלוונטי מה השחקן מספר, את הדעה שלי אני מבסס על סמך צפייה בכדורגל ובאותם שחקנים. יכול להיות גם שאני טועה, אבל זו דעתי בכל אופן.
רייכרט בסופו של דבר נשאר בורחם אך לא רשמו אותו לאירופה. אינברום לעומת זאת בסגל מאריבור לליגת האלופות.
חמד היה בנוער של מכבי חיפה כוכב גדול ודיברו עליו אז לא מעט אבל לצערו בבוגרים הוא נפל על שני חסרי מושג בנושא טיפוח הצעירים זה רוני לוי ואלישע. ב - 2007/08 רוני לוי העדיף עליו את אושרי גיטא. אלישע כבר רצה לשלוח אותו להפועל חיפה. זה אומר הכל.
מילא על כל גול תעדכו, סבבה. אבל הרעיד את קורת השער - בשביל זה לשלוח לנו התראה ? אגב חבל שלא שלחו התראה על תוצאת המשחק, 0-2 להביי.