דיון הלגיונרים - עונת 2020/21

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏4/8/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

באנה הוא כזה חתיכת אפס. דיברתי כמובן על האפס מפיינורד :)

2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

היה צריך לעצור ולבעוט במקום, אבל בגדול זה לא מצב כזה נוח.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

90 דקות לזהבי והפסד 1-3 לפיינורד. 2 הזדמנויות טובות לישראלי. סאנגרא כבש לפ.ס.וו.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא כל יום לגיונר ישראלי מביא 3 נקודות בליגה בכירה משלנו, ועגייב כובש את הראשון שלו העונה שהיה גם ליחיד במשחק.

alexshw אוהב/ת את זה.
  5. סמואל אטו Member

6. DRORIKO Member

לא יודע אם זה מצביע על מגמה, אבל אני שם לב שלא מעט כשרונות צעירים יוצאים לאירופה. סוף, ניתאי גרייס, כמובן עילאי אלמקאייס. לא יודע כמה מהם באמת יהפכו לכוכבים, אבל זאת מגמה חיובית. עדיף לכשרונות הצעירים לברוח מהשכונתיות פה כמה שיותר מהר.

rivaldo אוהב/ת את זה.
  7. RubberSoul Member

באיטליה מחתימים כל שחקן אפשרי, זה לא אומר כלום. בולוניה החתימה לפני שנה בערך שחקן פיני רק כדי להשאיל אותו למונטריאול מקנדה. למה? כי הם יכולים.

8. DRORIKO Member

כן אבל הוא לא מגיע לקבוצה הבוגרת של אודינזה אלא למחלקת נוער והוא יכול לקבל שם כלים שבמחלקת הנוער של פתח תקווה הוא לא יכול לקבל. מה יצא ממנו בסוף אין לי מושג, אבל אם תגיע לאירופה מסה של ישראלים בגיל צעיר זה יכול לעשות לכדורגל הישראלי רק טוב.

9. RubberSoul Member

אני לא מזלזל בו, אני מזלזל במדיניות הרכש המוזרה של המועדונים באיטליה. באמת, יצא לי לקרוא על מאות אם לא אלפי שחקנים שעברו בקבוצות בסרייה א' בשנים האחרונות, כל כך הרבה רכישות הזויות. הספסלים באיטליה תמיד הכילו יותר שחקנים מבכל ליגה, כל כך הרבה שחקנים שפשוט התאמנו בלי לשחק כדורגל רק בשביל למלא את הספסלים.

זה המקרה של סוף, לא שהוא לא משחק (משחק בפרימברה), הוא פשוט מזומן לקבוצה הבוגרת רק כדי למלא מקום על הספסל. בזבוז של זמן, דקות משחק פוטנציאליות והאמת שלאחרונה הנושא הזה של הפיגור של הכדורגל האיטלקי ביחס למדינות אחרות עלה. מבין הליגות הגדולות רק באיטליה אין קבוצות עד גיל 23, כשבספרד, צרפת, וגרמניה הן מתמודדות בפירמידת הליגות הרגילה מול קבוצות מקצועניות. הקפיצה היא מ-U19 לבוגרים.

מקווה בשביל ניתאי שיהפוך לשוער ראשון בליגה השלישית ואולי גם בסרייה ב'.

10. DRORIKO Member

הסיפור עם סוף באמת מוזר ודיברתי על זה עם חבר לא מזמן. הוא כביכול על הספסל כל הזמן אבל פונסקה לא באמת סופר אותו. אפילו בגביע לא קיבל דקות. לא יודע מה הסיפור. כמובן שכל מה שכתבתי לא אומר שהוא לא כשרון שיכול להתפתח למשהו, לא בהכרח ברומא.

11. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק של וויאדוליד שורף בעיניים.

12. Telkiyski Member

שון וייסמן הוחלף דקה 79 בפיגור 1-0.
    הוא לא בתקופה משהו בלשון המעטה.
    איפה אלטאך והארטברג איפה.

13. RubberSoul Member

בדיוק, הוא נמצא שם רק כדי למלא מקום. זה טוב להתאמן ברומא ומחמיא לשבת על הספסל בסרייה א', אבל מעבר לזה רק הורס לו. ביובה לפחות יש קבוצת מילואים שהוא יכול גם לשחק ולקבל דקות מול קבוצות בוגרים מנוסות ומדי פעם לקבל דקות גם בקבוצה הבוגרת. לא מבין למה רק ביובה חשבו על זה כשאנחנו ב-2021. אבל זה כבר דיון לפורום האיטלקי.

לגבי ויאדוליד: כמו שאני רואה את זה, שוב המאמן סרחיו מאבד את הצפון ברגע ששחקן חשוב שלו נעדר. ז'וטה, החבר של שון שחגג איתו את השערים, עם קורונה ומשום מה לא רק שאין על הספסל במקומו רגליים טריות, הוא גם משנה את המערך.

אז הביאו לו מגן שמאלי חדש וחלוץ חדש, אבל הוא צריך שחקנים צעירים וזרירים עם כדורגל ברגליים. אבל לא, הוא מעדיף להמשיך עם הכדורגל האפור ולקבל בראש. ככה זה כשהבלמים בעונה שעברה כבר לא בקבוצה (אחד בפרמיירליג, אחד פצוע), עכשיו גם שער נקי לא יטשטש את הבעיות.

כאמור, שון יכול לעשות יותר, אבל הוא לא הבעיה העיקרית של הקבוצה. הוא לא מגיע למצבים ולא מקבל כדורים בכלל. יותר מדי הוא נמצא רחוק מהשער כדי לקבל כדורים או לעשות משהו.

14. alexshw Member

מעבר של ישראלים בגיל הנוער לחו"ל לא הוכיח את עצמו. אין תחליף לדקות משחק בבוגרים. שום תנאי אימונים לא ישנו את זה.
    יתכן שבן שהר אישית הרוויח כלכלית מכך, אבל אני תמיד נוהג לומר שבשביל לבוא לב"ש בגיל 26 לאו דווקא צריך לעבור לאקדמיה של צ'לסי בגיל 16.
    על כל האסולינים למיניהם בכלל אין מה להרחיב.

חשבתי גם שסוף עושה טעות שעובר לרומא, אחרי שכבר התחיל לשחק בבוגרים של מכבי חיפה ולדעתי העונה היה ממשיך לקבל קרדיט. נראה אם יעמיד אותי על טעותי.

נערך לאחרונה ב: ‏6/2/21
  15. DRORIKO Member

אגב מה שקורה עם שון וייסמן מאד מזכיר לי את מה שקורה עם דני אבדיה. שניהם נפלו על קבוצות גרועות, ובשני המקרים אתה לא יודע אם היכולת האנמית שלהם זה יותר הם או יותר הקבוצה.

מצב נושא:
הנושא נעול.