דיון הלגיונרים - עונת 2021/22

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏26/7/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

90 דקות למרציאנו בשער פיינורד שמנצחת 1-3 את סלביה פראג ולוקחת את הכרטיס לחצי הגמר של הליגה האזורית.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  2. oranfu Member

עם כל הכבוד, זה לא גול בסטייל.
    גול במשחק חשוב וזה יפה, אבל מדובר פה בדרדלה מזווית קשה ששוער חייב לעצור.

de Middenweg ו-EuropeGuy אוהבים את זה.
  3. DRORIKO Member

הראשון מאז ג׳רי דייקרס שכובש באינדהובן 8 שערים באירופה אז תשתחווה. @de Middenweg ספר להייטרים האלה מי זה ג׳רי דייקרס. האמת שגם לי.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך לומר שהרבה בזכות הקונפרנס ליג, ככה שאני פחות מתחבר להשוואות ההאלה. בכל אופן ציינתי את זה כבר כאן ולדעתי השנתיים שלו בהולנד הם הצלחה, ציפיתי ממנו לפחות.

אורן לא מסכים שזה דרדלה. בעיטה סופר מדויקת וחדה אם כי לא חזקה. מה שיפה בגול שלו זה אלמנט ההפתעה. צופי הכדורגל האנגלי יודעים ששמייכל הוא שוער מוערך עם יכולת גבוהה של ריכוז ועירנות, הוא הופתע מההחלטה של זהבי לבעוט וחד משמעית ציפה לרוחב, בגלל זה הוא איחר בתגובה ולא הגיע לכדור. יופי של שער.

5. DRORIKO Member

האמת שהקונפרס ליג היא ברמה יותר גבוהה ממה שציפיתי שהיא תהיה. החצי גמר למשל עד לפני שנה זה היה חצי גמר לגיטימי בליגה האירופית. להבקיע מול קבוצות טובות כמו לסטר וקופנגן זה לא דבר של מה בכך. זהבי הוא הסופרסטאר הכי גדול של הכדורגל הישראלי ב-10 שנים אחרונות ואני דבק בקביעה הזאת. מצד שני אני כן מסכים שהכתבלבים שלו ניפחו את זה יותר מדי. כל הקשקושים האלה על ה"מורשת שהוא השאיר באינדהובן" הם ברמת ההטרלה. הבן אדם אפילו לא הביא שום תואר, וככל הנראה גם לא יביא השנה אליפות, מקסימום את הגביע. במועדון שעברו בו לא מעט חלוצים אגדיים זהבי הוא אפילו לא פסיק בטיימליין של המועדון. מצד שני הוא גם לא פסיק בטיימליין של הכדורגל הישראלי, למרות שיש פה כמה שמנסים להציג את זה ככה.

6. oranfu Member

אני לא רואה פה בעיטה חדה ולא מפתיעה.
    שמייכל שוער טוב (למרות שנוטה לפשל פה ושם) שהיה חייב לעצור את זה. התגובה שלו היתה רעה מאוד.

לא שזה צריך לעניין את זהבי.

7. סמואל אטו Member

בעיטה מצויינת בלי קשר למה שקורה מסביב(כרגיל בשבילו).
    שמייכל לדעתי בכלל לא ראה את הבעיטה, ויש גם את גורם ההפתעה כי כמה בעיטות רואים מזווית כזו בכלל(ומבועט עם רגל ימין).

8. DRORIKO Member

לסמייכל יש חלק בשער, הכדור עבר לו בין הידיים, אבל זאת עדיין בעיטה מצויינת

9. prica9 Member

צעיר? הוא יהיה בן 36 השנה

10. DRORIKO Member

הוא כתב צעיר במובן של JR כי אנחנו יודעים הרי מי זה אבא שלו, הוא לא דיבר על הגיל שלו.

Mamadu אוהב/ת את זה.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דברים.
    זהבי השווה אתמול את השיא של מספר כיבושים בעונה אירופאית אחת. שני שחקנים כבשו שמונה פעמים. חרי דייקרס (Gerrie Deijkers את ה-G מבטאים כמו ח') בעונת 77-78 ו"מיסטר פ.ס.וו" ווילי ואן דר קוילן בעונת 74-75.

שום דבר לא לוקח מהחלוץ הישראלי את השערים האלה וכניסתו מספרי ההיסטוריה של קבוצת פ.ס.וו. אני בכל מקרה נדיר בדיעה שהשער אתמול גם היה הרבה באשמתו של שמייכל ג'וניור. לא הייתי צריך לכתוב ה"צעיר" אלא ג'וניור. קספר הוא כמובן הבן של פטר האגדי.

לגבי כל יחסי הציבור סביב זהבי. אני פשוט חושב שזה מוגזם. אין לי בעיה להודות שהחלוץ ללא ספק שחקן טוב, שהוא תרם רבות לנבחרת ולשתי התל אביביות הבכירות, אבל מישהו כמו רפאלוב גם נתן עונות נהדרות בבלגיה. (אני משוכנע שהוא היה יכול לתרום לנבחרת לא פחות מזהבי). יש לאיש ה"פיו פיו" צוות תקשורתי מצוין שדואג לדחוף אותו בכל הזדמנות לקדמת הבמה. כשאני קם הבוקר ופותח את אתר ערוץ הספורט אני רואה מיד באותיות גדולות שזהבי ענה אתמול למבקרים שלו. אין לי מושג איך הוא ענה להם כי פ.ס.וו מחוץ לאירופה...

@DRORIKO
    כבודו של זהבי מונח במקומו, אבל גם לא צריך לשכוח את רפאלוב או אבדיה...

12. prica9 Member

הכל טוב לגבי שמייכל, טעות שלי שלא הבנתי. אני לא צריך הסבר מי זה פיטר.
    אני דווקא התרשמתי מזהבי אצלכם, יש סיכוי שהוא יישאר בפסו?

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב. זהבי הוא בעיקר רכש של שמידט שעוזב. ואן ניסטלרוי יהיה בעונה הבאה על הקווים. גם הבעיות שהיו לו עם הפריצות לביתו וכל הטראומה מסביב יגרמו לחלוץ לרצות לעזוב. לא יודע, אולי יחזור למכבי ת"א או ינחת בארה"ב או ברזיל. להשאר באיינדהובן? 99 אחוז שזה לא יקרה.

14. DRORIKO Member

ונציה מפסידה 0:1 לפיורנטינה. הפעם המאמן הכניס את דור פרץ. בדקה ה-87. כרגע התקווה היחידה של פרץ זה שונציה תחליף את המאמן ואולי המאמן הבא יתן לו יותר דקות(לא יודע מה המעמד של המאמן) כי כרגע הקבוצה בדרך הבטוחה לרדת ליגה ופרץ, במקרה הטוב, ישאר שם לשחק בסריה ב׳. לא רואה הצעות עליו מהליגה הראשונה.

15. Telkiyski Member

נשארו עוד 4-5 משחקים לא?
    מה כבר יקרה בהם? המאמן הנוכחי יפוטר, יבוא לו מחליף ופתאום שחקן שמשחק בין 0 ל-5 דקות כל משחק (בדרך כלל 0) ישחק פתאום?

שישחקו יחד בעונה הבאה הטריו האדיר של דוראדו, יוני ודני G הפיטבול באיזה קבוצת אמצע טבלה בסרייה B.
    בשנה הבאה בצ'יטאדלה הבנויה drunkkaka

מצב נושא:
הנושא נעול.