דיון הלגיונרים - עונת 2021/22

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏26/7/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

זה לא קשור לאיזה סגל יותר טוב, זה הקטע שאתה צריך על בסיס שבועי לשחק נגד יריבות איטלקיות, זה דרגת קושי גבוהה בהרבה מליגה הולנדית וכרגע פרץ לא עומד בה. זה לא אומר שהוא בהכרח לא היה משתלב גם בליגה ההולנדית. להוציא את איאקס שהיא ליגה משל עצמה זאת ליגה מאד מאד בינונית.

Bruno Fernandes אוהב/ת את זה.
  2. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

יעשו טוב כל הצדדים אם מכבי תיקח אותו חזרה בינואר. לא בושה להודות בכישלון, לא לקבל דקות בסרייה ב בגיל מתקדם זה גרוע מאוד.

3. Telkiyski Member

זה גם לא אומר שהוא בהכרח כן היה משתלב בליגה הולנדית.

שוב, אלה ספקולציות.
    כרגע גם פרז וגם יוני יותר קרובים להיות נערי פוסטר מאשר שחקני סגל לגיטימיים בקבוצות שלהם.
    אחד בתחתית סרייה א, השני בצמרת סרייה ב.

העיקר הסיפורים איך רדפו אחריהם.

נערך לאחרונה ב: ‏28/10/21
  4. Bruno Fernandes Member

טלקיסקי ,מה שלא ספקולציה שזהבי (אם היה עובד בעונה שעבר לסין לאחת מהליגות הבכירות ) היה מבקיע מעל 15 שערי ליגה לעונה בקלות

5. RubberSoul Member

נקודת המבט שלי על הסרייה א':

המועדונים האלה, בטן-תחתית, רוכשות המון שחקנים. פעם בכמה יוצא איזה בינגו כמו דמסגור, והגיוני שאחד לכמה שחקני רכש יהיו מוצלחים, אבל כשרוכשים המון שחקנים, זה הגיוני. אבל יש גם הרבה כשלונות. יש פער גדול מאוד בין שלד הקבוצות לשחקנים הצעירים המשלימים. אין מדרגה בין הקבוצה הבוגרת לפרימברה (U19), אז את החסר משלימים בהרבה רכישות של צעירים או זרים, בעיקר מליגות ביניים, כמו פולין, סלובקיה, סקוטלנד, פינלנד והשנה גם ישראל נכנסה לתמונה.

יעשו טוב באיטליה אם יקימו סוף סוף קבוצות מילואים U23 (רק ליובה יש) ויפסיקו עם הרכישות המיותרות האלה. לא מפתיע אותי שאחרי כל ניסיונות השיווק של דור פרץ ויונתן כהן הם הגיעו לקבוצות שהם הגיעו. אני זוכר את השם של לגאנס בהקשר של אחד מהם, לא מפתיע אותי שמהר מאוד ויתרו על הרעיון.

אצל העולות החדשות אני מוצא בסגלים הרבה זרים ממדינות שונות שרובם לא שיחקו בסרייה א' או בליגה עליונה. עדיף להן להתבסס יותר על תוצר מקומי או שחקנים מנוסים יותר.

6. DRORIKO Member

גם דאמסגור עצמו היה סתם שחקן רוטציה, אילולא היורו שבו הוא התפוצץ משום מקום יכול להיות שגם הוא היה בדרך ל״תהומות הנשיה״. אגב גם בנבחרת היה אמור להיות שחקן רוטציה אבל אז קרה המקרה עם אריקסן. אגב2 לפני כך וכך שנים היה בסמפדוריה עוד קשר התקפי שלא התבלט, עד כדי כך שהוא הדרדר לליגה הפורטוגלית. קראו לו ברונו פרננדש. שני מקרים שכביכול לא קשורים אחד לשני אבל מראים כמה הכדורגל יכול להוביל אותך בסוף למקומות שלא ציפית להיות בהם. לא כולם זה האלנד או אמבפה שסומנו כבר בגיל צעיר.

7. Telkiyski Member

בלי קשר הליגה האיטלקית נראה לי יותר בנויה למתכונת של 18. כמו בגרמניה.
    אני שם לב שכמעט כל שנה יש שם את ה2-4 נמושות האלה שבאמת עושות בושות (בנבנטו, סלרניטנה, קרוטונה ואלה).

תמיד יש שם איזה 2 מתוך 3 היורדות שיורדות בדצמבר.
    שייקטינו את הליגה. לא חייבים 20 בכוח.

8. DRORIKO Member

היתרון בזה שהליגה גדולה זה שזה מוריד את הסיכון לירידה להרבה קבוצות, מה שמוריד מהלחץ שלהן ונותן להן יותר מרווח ביטחון לשתף צעירים ולפתח אותם. הזכיה ביורו היא תוצאה של זה.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

העונות הגדולות של הסריה א' היו עם 18 קבוצות.
    גם בצרפת יחזרו בעוד שנתיים ל-18.

10. alexshw Member

בין שנות השישים לסוף שנות השמונים אף היו בסרייה A 16 קבוצות.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

11. RubberSoul Member

מסיבות כלשהן, אחת מהן ציינתי קודם, העולות מהסרייה ב' לרב לא נבנות ברמה מספיק גבוהה בסרייה א'. הפערים גבוהים כל כך שאין להן מספיק זמן לבנות משהו בריא, לחדש את הסגל ולשנות. ברשה לפני שנתיים היתה מהעולות הגרועות ביותר בשנים האחרונות, כמעט ולא נשארו שחקנים בליגה הראשונה מאותה קבוצה (טורגרוסה וטונאלי מהבודדים שאני זוכר).

שוב, קבוצות מילואים בתוך פירמידת הליגות, לדעתי זה מה שישפר את הכדורגלן האיטלקי ובאופן כללי את שילוב השחקנים הצעירים. סוף פודגוראנו למשל, היה יכול להשתלב ברומא ב' בליגה השלישית או השנייה במקום לבזבז את העונה שעברה בספסל של רומא או בפרימברה. על הדרך גם היינו נמנעים מאינספור מושאלים לסרייה C.

12. alexshw Member

הניהול והתשתיות באיטליה עלובות. לראיה יש כל הזמן הרבה פשיטות רגל. היו אפילו בסרייה A ועוד יותר בליגות נמוכות.

13. Telkiyski Member

0 דקות לדאבור בנצחון הופנהיים על הרטה.

14. DRORIKO Member

גם אלטמן בינתיים על הספסל של ארוקה שמובילה 0:1 על טונדלה אותה מאמן לא אחר מאשר פאקו אייסטרן.

15. alexshw Member

עד עכשיו אלטמן שיחק רק בגביע הליגה.

מצב נושא:
הנושא נעול.