דיון הלגיונרים - עונת 2021/22

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏26/7/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. rami 37 Member

תוציא את שחטאר ודינמו.אז שאר הליגה האוקראינית ברמה של ליגה שנייה בהולנד

2. matanbl22 Member

מתי פסוו הייתה בשלב הבתים של האלופות לאחרונה? שחטאר ודינמו קייב באופן קבוע שם וגם לרוב מסיימות 2-3 בבית מלבד העונה.
    אפשר להשוות בין ערן זהבי לבין טראורה החלוץ של שחטאר? הצחקת אותי

3. DRORIKO Member

בדירוג אופ״א היא איזה 2-3 מקומות מעל הליגה הבלגית, נגיד שהם אותה רמה, הליגה ההולנדית היא 8 מקומות מעל הליגה הבלגית, זה כבר לא משהו שהולך ברגל. הליגה הבלגית היא ליגה מאד בינונית, למעשה אם לא רפאלוב היא גם לא היתה משודרת פה, זה להבדיל מהליגה ההולנדית ששודרה עוד לפני זהבי ודסה.

4. rami 37 Member

זה מה שאני אמרתי.הליגה ההולנדית היא בשלוש רמות מעל הליגה הבלגית החלשה.זה ברור שהליגה ההולנדית היא בהרבה יותר חזקה וטובה מהליגה הבלגית.כל אחד באירופה יודע את זה.אני זוכר עוד בשנות התשעים את הליגה ההולנדית משודרת בערוץ הספורט

5. rami 37 Member

הליגה ההולנדית היא ליגה חזקה וטובה.בניגוד לליגה הבלגית שהיא חלשה מאוד.

6. yedidel Member

הליגה ההולנדית עקפה את הבלגית בדירוג אופא לראשונה לפני שנתיים. חלק גדול מהעשור האחרון היא היתה מתחתיה או מעליה בפער מאוד מאוד קטן. זה ממש לא מצב קבוע.
    אני לא חושב שאפשר להגיד שאף קבוצה בהולנד טובה בצורה מובהקת מהמקבילה שלה בבלגיה. אז פה ושם אייאקס נותנת עונה אדירה ברמה אירופאית אבל רוב השנים גם היא פחות או יותר ברמה של האלופה הבלגית. שיורדים למטה בטבלה לשיפולי הצמרת והלאה לא חושב שאיזה אלקמאר היא רמה מעל גנט או גנק

7. rami 37 Member

הדירוג של uefa לא תמיד קובע את החוזק של הליגות.אם תסתכל על 20 שנה האחרונות אז תראה שכמעט תמיד הליגה ההולנדית הייתה בטופ 6 7 בדרוג הליגות.חוץ מהשנים האחרונות שהליגה ההולנדית קצת ירדה.אבל היא חזרה למקומה הטבעי.וחוץ מזה כמו שאמרתי הדרוג הזה לא בהכרח כח הזמן מראה את החוזק האמיתי של הליגות

8. rami 37 Member

חחח ברור שאלקמאר היא לא רק ברמה מעל גנט אלה היא בכמה רמות אפילו.אני שואל אותך שאלה.אתה רואה מצב אכשיו ששחקנים ישראלים משחקים בהמוניהם בליגה ההולנדית.אתה רואה מצב ששחקנים כמו רמי גרשון חותם ומשחק באלקמאר?השחקנים הישראלים משחקים בהמוניהם בבלגיה כי הליגה שמה מאוד חלשה.הייתי אומר שהליגה הבלגית היא איפה שהוא במקום 12 13 מבין הליגות באירופה.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפערים בדירוג הם הרבה בגלל איאקס שכשהיא טובה, היא ברמת החצי גמר ליגת האלופות, משהו שאף קבוצה בלגית לא תהיה לעולם.
    אצל כל השאר הפערים מאוד קטנים, למרות שאני חושב שגם פ.ס.ו (שלרוב היא הסגנית של איאקס באותם עונות שדיברתי עליהן) תהיה טובה מהסגנית בבלגיה

10. rami 37 Member

הליגה הבלגית מאוד חלשה בגלל זה הרבה שחקנים ישראלים משחקים ומצליחים בליגה הזאת. וגם מבקיעים שערים.אתה רואה מצב כזה שאותה כמות של ישראלים ששיחקו ומשחקים בבלגיה משחקים ומצליחים בליגה ההולנדית?אתה רואה מצב לדוגמא שרמי גרשון או אליניב ברדה של ליפני שמונה שנים משחקים בקבוצת צמרת הולנדית והם הכוכבים של הליגה ההולנדית.תשים את ליאור רפאלוב אכשיו באחת מחמש הקבוצות הגדולות.בהולנד.כמה שערים לדעתך הוא מסיים את העונה.אם בכלל יהיה לו מקום בהרכב באחת מחמשת הגדולות

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

על מה אתה מדבר?
    ניג'ל האסלביינק סיים בהולנד עם 10 שערים ו-6 בישולים.
    בן שהר עשה שם כקשר שמאלי! 7 שערים ו-4 בישולים.

12. rami 37 Member

ניג'ל.האסלביינק שחקן פח.אם הוא היה שחקן טוב הוא לא היה בא לשחק בליגת הפח הישראלית.אתה מסכים איתי שזרים טובים לא יבואו לשחק בישראל.שים את בן סהר בבלגיה הוא מבקיע 20 שערים בעונה לא שבע כמו בהולנד

13. yedidel Member

מה זה לא תהיה לעולם? אנדרלכט כבר היתה בחצי גמר האלופות (אמנם מזמן, אבל גם אייאקס היתה שם רק פעם אחת ב25 שנה האחרונות)

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תבדוק את ההישגים של איאקס באירופה בשנים האחרונות (הייתה גם בגמר הליגה האירופאית) לעומת המקבילות בבלגיה ותחזור אלי.

15. matanbl22 Member

חד משמעית לא.

מצב נושא:
הנושא נעול.