שער גדול גם בתוספת הזמן. מקווה שהוא ישאר. מזכיר את הסיטואציה אחרי ההשאלה לפולהאם. בכל מקרה, אני מאמין בו אבל הכל תלוי בכשירות. הוא הוכיח שכשהוא כשיר, הוא שחקן פרמייר ליג סולידי וטוב.
פחדתי שמנור לא יחזור טוב מהפציעה שלו, חזר ובענק. מקווה שזאת רק עוד תחנה בקריירה שלו כי הפוטנציאל שלו באמת עצום
האם מארסיי זה רעיון טוב לקבוצה הבאה של סולומון? https://footballleagueworld.co.uk/l...-spurs-manor-solomon-transfer-race-marseille/
קלוק אנד סטאנד צודק. עיר עם המון מוסלמים, מנור יצטרך להתאקלם שם מהר. מבחינת הרמה של הליגה אני חושב שמנור יכול להסתדר שם, זה לא הקצב של הפרמייר ליג ולא ההגנות של הפרמייר ליג, ועדיין ליגה טובה יותר מהצ׳מפיונשיפ ואני משער שיהיה לו גם תחרות על ההרכב, אבל יש פה את @Nigel de Jong שמבין יותר ממני.
מאוד מבאס אם ילך לשם. גם העיר עצמה נראית כמו שלוחה של שכם. כמה שחקנים משחקים איפה שהם מאחלים לעצמם? לא כולם טרנט.
אנחנו מדברים על אחד שלפני שנה ירד לצ׳מפיונשיפ כדי להחיות לעצמו את הקריירה. בסופו של דבר מארסיי זה מועדון גדול ואם הוא יהפוך שם לכוכב, וזה חתיכת אם, זה יהיה כבוד גדול לכדורגל הישראלי.