אכן יהיה לו קשה לשכנע את פולהאם לרכוש אותו באופן קבוע. אין מה לעשות. יצטרך לנסות ולהרוויח הזדמנות בכל דקה שהוא משחק. אולי יהיו פציעות של אחרים.
מפה לשם השוער הלאומי הוא שוער שלישי בפיינורד. עם פציעת ביילואו יתקדם לספסל פיינורד. Sent from my SM-S906E using Tapatalk
מלבד המשחק בגביע הוא מקבל במשחק 10/15 דקות. את האמת, אני לא רואה סיבה שויליאן או בובי ריד ירדו לספסל בקרוב.
שוב, הוא חזר הדרגתית. הפעם שיחק 20 דקות ולפי הלך הרוח איך שאני קורא אותו, הוא לכל הפחות יקנה מעמד של חילוף ראשון. וויליאן טוב אבל לא יציב, לא עומד באינטנסיביות לאורך משחק מלא, משחק מצויין לעיתים ומשחקים שלמים נעלם. מנור בעמדה טובה לקבל לא מעט דקות ולקבל מספיק צ׳אנס להוכיח שהוא ראוי ליותר מזה. הכל תלוי בו.
אני מקווה שיחזור להבקיע כמו בפעם הקודמת שהיה בליגה השניה. אנחנו צריכים אותו בכושר לנבחרת, ליגה ראשונה או שניה זה פחות חשוב כרגע.
שולח את זה באיחור של כמה ימים, ועדיין, מי שלא הספיק לראות את הפעולות בכורה של גלוך בזלצבורג: עלה להופעת בכורה בקבוצה עמוסת כוכבים צעירים שלא קל להתבלט בה, כביכול עדיין מתאקלם לקור ולשפה, ועשה ב20 דקות פעולות של משחק שלם. אני מתחיל לחשוב שאפילו אני שמחמיא לו בלי סוף העונה לא הבנתי עד כמה הוא טוב. שחקן עם ניצוצות של סופרסטאר. מקווה שיעלה בגישה כזו בכל משחק כי הדרך שלו סלולה להרכב בקצב הזה כבר העונה. סוצ'יץ' שפותח בעמדה שלו בכושר רע השנה, וקאמרי צעיר נוסף בסביבות הגיל של גלוך שהיה המחליף של סוצ'יץ' וגם קיבל העונה לא מעט דקות בליגת האלופות, בינתיים פצוע. יום חמישי, משחק קריטי מול זלצבורג. הלוואי שגלוך יקבל דקות משמעותיות. במה אדירה.