עם כמה שאני מתעב את ברקוביץ׳ ובניון אנשים אפילו לא מבין מה זה להחזיק כל כך שנים בפרמייר ליג בתור שחקני הרכב.
גלוך נכנס דקה 84 והספיק כבר לספוג צהוב, בלטקסה נכנס באוסטריה וינה בדקה ה-75. אבו-פאני על הספסל של פרנצווארוש. לא הבנתי איך לא פותח אחרי השלושבישול. Sent from my SM-A736B using Tapatalk
בגלל זה גם מדובר לא רק בשחקנים מהמוכשרים שהוצאנו, אלא שחקנים עם מנטליות להצלחה ברמות האלה (אפשר להגיד על האופי של ברקוביץ הרבה, אבל תמיד האמין בעצמו וזה התבטא על המגרש) בניון בתור כדורגלן היה מקצוען מהרמות הגבוהות ביותר.
כנראה מנור העדיף את המשכורת מאשר דקות משחק. אני לגמרי מבין שגם צריך לחשוב על חשבון הבנק, אבל בכל זאת הוא בחר בסיטואציה שבה הוא לא יראה דקות משחק.
העניין הוא שהוא בדיוק בגיל שהוא צריך לעשות את הפריצה שלו וישיבה על הספסל רק תתקע לו את זה. זה כמו לקחת צעד קדימה ואז 2 צעדים אחורה. זה ידפוק אותו לא רק מקצועית אלא גם כלכלית כי יש לו עוד 10 שנים לפחות בקריירה, אתה לא מסתכל רק על השנה הזאת. שוב כל זה במידה והוא יהיה נער פוסטר, אני מאד מקווה שהוא יצליח להשתלב בספרס, אבל אני בספיקות.
הוא מקבל משכורת יחסית נמוכה. יש מצב שבווסטהאם היה מוציא יותר (גם כי הייתה תחרות). הוא קיבל הזדמנות של פעם בקריירה והלך עליה. אם הוא מספיק טוב הוא יצליח, אם לא, ירוויח את הצ׳אנס מחדש אצל קבוצה קטנה יותר.
אגב שלא תבינו, מנור פאקינג שחקן, אתה רואה במשחקים של הנבחרת שהוא 2 רמות מעל כל השאר. הכשרון ישנו, אבל אולי הספרס היתה קפיצה גדולה מדי. אולי הוא היה צריך קודם ללכת לאיזה אינדהובן כזאת ולבנות את עצמו שם ואז לחזור לפרמייר ליג.
תודה רבה דרור, למה דווקא פ.ס.וו? העתיד יגיד לנו אם היה כדאי למנור להצטרף לספרס. משום מה אני מרגיש שמדובר בצעד יותר מדי גדול, אבל אשמח אם יוכיח לי שאני טועה.
שאלה שעלתה בדיון על אבו פאני- על כמה לגיונרים ערבים אפשר להגיד שיחסית הצליחו? בהנחה ושנה בודדת בחו״ל עם שער באולד טראפורד פחות נחשב.