זה מתבקש https://pbs.twimg.com/media/F3wELNTWgAAFbHr?format=Xxx&name=large לביא כנראה השחקן הכי אהוב על בכר במכבי חיפה.
שתיים מהאקדמיות היותר טובות באירופה נפגשו לקרב על 'גביע אוטן' או איך שלא קוראים לזה. איזה ישראלי צעיר אחד בלט מעל כולם בתקציר, וקינח עם דובדבן מתוק במיוחד:
החיים הובילו אותי לראות שבאב אל אהלי נגד אל נאסר, דאבור דפק הרגע בישול מאוד יפה. דקה 21 כרגע 1-1. כמובן שלראות גם את פלאניץ' יוצא קדימה עם הכדור עושה לי רטט בלב. דרך אגב, מה הלוז עם למקין ורז שלמה? מאז שעברו לקבוצות החדשות שלהם הם לא היו בסגל למשחקי הליגה אפילו פעם אחת.
תאי עבד שיחק ביום שישי קצת יותר מחצי שעה בהפסד פ.ס.וו הצעירה לטופ אוס 4-1 בליגה השנייה. זה אומר שהישראלי עושה צעדים קדימה. כעיקרון אני לא מצפה שנראה אותו השנה בבוגרים, אבל לך תדע מה יקרה בחודשים הקרובים. בכל מקרה אני אשתדל עכשיו להתחיל לעקוב אחריו יותר. אתה מבין שזה לא קל לי
במקרה של למקין אני חושב שהוא פצוע, נכנס במחצית במשחק אימון מול טוטהאם יום יומיים אחרי שחם, ונפצע תוך כמה דקות, יש מצבש גם בגלל זה +הקיץ העמוס שהיה לו נותנים לו לנוח ולהתאושש כמו שצריך
אז אחרי שעסקת באיירן נסגרה אני אתן את הטייק שלי על דניאל פרץ. אין ספק שהוא שוער טוב ומוכשר, אני לא חושב שהוא מוכשר ברמת טופ עולמי. אני מסתכל על שוערים בסביבת גילו של פרץ כמו טרובין ודונארומה, אין שאלה שהם הרבה הרבה יותר מוכשרים ממנו. אפילו כאן בליגה הוא אמנם היה טוב, אבל קשה לי להגיד שהוא נתן איזה יכולת מפלצתית. אין ספק שהיכולת שלו ביורו צעירות היא זאת שהובילה למהלך הזה. בכל מקרה הוא אמור להחזיק את השער ביחד עם אולרייך עד שנוייר יחזור. לא חושב שבאמת בונים עליו בתור היורש של נוייר.
טוטנהאם עובדים על רכש של ברנאן ג'ונסון מנוטינגהאם פורסט ב-50 מיליון פאונד. חדשות לא טובות לסולומון וזה לא נראה כאילו בונים עליו יותר מדי שם.