דיון הליגות הנמוכות הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏3/8/06.

1. KirkH Member

להחליט כל פעם לפי התוצאה מה יהיה הגורל של הקבוצה זה אידיוטי.

לידס לא קבוצת צמרת כי הסגל שלה לא מספיק טוב. פער הנקודות מהמקומות שמובילים אל הפלייאוף אולי לא משמעותי בליגה הכי ארוכה ומשוגעת באירופה - אבל היכולת של לידס לעומת יכולת של קבוצות אחרות, משמעותי ועוד איך.

בארנלי קבוצת צמרת העונה, לרצות לצאת מהמגרש שלה עם נקודות זה נאיבי.

לידס תהיה במקרה הטוב קבוצת מרכז טבלה. כזו שמסוגלת לנצח בבית כל קבוצה, אבל תפסיד בחוץ לכל הגדולות.

2. superleeds Member

לצערי הרב-בגדול אתה צודק. מה שהתכוונתי זה ככה. לפי המשחקים האחרונים-לידס אמנם לא יותר טובה מקבוצת אמצע הטבלה-אך בגלל הפער בנקודות מהתקופה הגרועה שהייתה להם-תוצאות של "אמצע הטבלה" לא יניבו מספיק נקודות כדי לברוח מהתחתית. לסיכום-מצבנו קשה

3. KirkH Member

למה קשה? זה הכל עניין של תפיסה...

אני חושב שעכשיו עם דניס על הקווים לידס תהפוך לקבוצה טובה בהרבה מזו שפתחה את העונה (לאו דווקא כי וויזי מנג'ר כל כך טוב אלא בגלל העובדה שהשינוי הזה היה מתבקש כי בלאקוול מיצא את עצמו והשחקנים לא נתנו את התחת עבורו...) - אם לידס תצליח להחזיר לאיילד ראוד את הסטטוס שהיה לו בעבר כמבצר שקבוצות משאירות בו בוודאות שתי נקודות ובאות להילחם על נקודה, לידס תתמקם בקלילות במרכז הטבלה, רחוק מאוד מקרבות הירידה.

הקבוצה נכון להיום חולה. כלכלית, ביחסים בין ההנהלה והקהל, מבחינת סגל השחקנים ממש בכל אספקט ואספקט. ולכן אני לא חושב שצריך לקפוץ מעל הפופיק, אני לא חושב שריאלי מצד לידס לדבר על עלייה.

לידס תישאר בליגה והקיץ הבא יהיה המבחן הגדול של בייטס את וויז. אם הם יעמדו בו בכבוד - לידס תחזור להיות מתמודדת ראוייה על העלייה.

4. superleeds Member

הלוואי שכן יהיה-התוצאה מאתמול -תיקו נדיר לא משפר מצבה האגום של הקבוצה.

לידס:ברנסליי-2:2 -לא הייתי זוכה בטוטו אחרי שצפיתי ניצחון ביתי ללידס-רק הקוון מנע מהם את זה כשפסל שער הניצחון של היילי-אבל ככה זה שאתה למטה-זה לא הולך. לידס השתפרה במידה ניכרת מאז באו של וייז אך בינתיים לא מספיק להרחיק אותם מקו האדום

5. superleeds Member

מישהוא מעונין באשכול הזה?

פעם היו נותנים סקירה של כל מחזור בצ'מפיונשיפ

אני לא אמשיך לכתוב על הצרות של לידס אם אף אחד לא מוענין לקרוא

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/06
  6. ARSI Member

אני מעוניין. גם חשוב לי לדעת על משחקיהם של שחקני ארסנל המושאלים בליגה הזו (לארסון, בנדטנר,מואמבה ולופולי).

7. AW forever Member

הכבשים של מחוז יורקשייר עוקבות בעניין ודאגה

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אותי הדיון מעניין, רק חבל שבעיקר מתמקדים פה בזייני הכבשים.
    הייתי רוצה לדבר על סאותהמפטון, שנמצאת בפורמה לא רעה חרף הפסד משפיל לסאותאנד בשבוע שעבר (מי שמדבר על הפסדים בסאותאנד). מה אתם אומרים, יש להם סיכוי לעלות?
    עוד קבוצה שמעניינת אותי בצ'מפיונשיפ היא נוריץ', שיש לה סגל חזק ומנוסה (דיון דאבלין ודארן האקרבי מחליפים במחציות חוויות מתקופת יוון העתיקה). בשבת ייערך המשחק בין הסיינטס והקנריות, ואני קרוע מבפנים. מי ייתן ושתיהן יעלו, למרות שבמקרה של נוריץ' זה נראה לא ריאלי.

9. קינג לדלי Member

אמרת סאיינטס,אמרת גז'גוז' ראסייאק .
    14 שערים לחלוץ הפורה !

10. KirkH Member

כן, ואם כבר נוריץ', אז איך אפשר בלי הקפטן והאגדה בצהוב-ירוק, פלה הג'ינג'י...

ראיתי איזה תקציר ממשחק שלהם לא מזמן. אני עדיין בדילמה איפה דוקרטי הצחיק אותי יותר, אצל הקנריות או בלב ההגנה של הפרגיות.

11. אבו Member

יש גם גילברט

בכול מקרה רוי קין שהתעניין בסטוקס מארסנל, ונגר דחה את הספקולציות על מעבר אפשרי שלו לסנדרלנד

וברוס רוצה את לארסון לצמיתות!

12. ARSI Member

גילברט בבירמינגהאם?

יכול לרצות. קשה לי להאמין שונגר יוותר עליו, כמו גם על בנדטנר.

13. אבו Member

לא בברמינגהאם, אבל בצ'מיונשיפ- קארדיף.

ונגר כבר אמר שהוא לא משחרר את בנטדר. אבל בנטדר ואבא שלו מזכירים לי שחקנים מליגת העל עם כול ההתבכיינות שלהם

14. ARSI Member

וולש,אנגליה, הכל דומה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

לי זה מזכיר חלוץ צרפתי ששיחק בארסנל ובהשפעת אחיו עבר לריאל מדריד ומשם רק הידרדר.
    נכון, הוא כבש מול ארסנל לפני כחודש, אבל הקריירה שלו די מבוזבזת.

15. Robin Member

החוזה של לארסון נגמר בסוף העונה והוא הושאל עם אופציה לחתימה קבועה בבירמינגהאם. אין ספק שהוא לא מספיק טוב לארסנל בכל מקרה.

דרך אגב, מכיוון שזה דיון הליגות הנמוכות ולא רק הצ'מפיונשיפ, אפשר להוסיף את מת'יו קונולי, קפטן המילואים שלנו לרשימה בתור מושאל לבורנמות'.

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/06