כל מילה בסלע-ידעתי שאמשוך אש עם הפסימיות שלי-היא באה אחרי 30+ שנה של סבל מהקבוצה. אל תגידו זה לא נורא לרדת לליגה 3-זה כן נורא-זה אומר עוד שנה במדבר לפחות.
לא להיסחף. ב30 האחרונות בכל זאת הבאנו אליפות ב-1992, חצי גמר צ'מפיונס ב-2001 וכמה שנים יפות בצמרת. לפחות יש למה להתגעגע. יש קבוצות שאין להם אפילו את זה.
במשחק המרכזי היום בצ'מפיונשיפ, אקס יונייטד ליאם מילר כובש בדקה ה94 ומנצח עבור אקס יונייטד מעט חשוב יותר, רוי קין, את מוליכת הטבלה מדרבי. אני לוקח את התוצאה הזאת ברגשות מעורבים, מצד אחד קינו מתקרב לעלייה ולקאמבק בפרמיירשיפ, מצד שני תוצאה רעה מאוד עבור סאות'המפטון, שניצחה 1-0 את איפסוויץ'.
נראה שדווקא קבוצות אנגליות בעלות מסורת אמיתית צריכות להתרסק לגמרי כדי לשיר את שירת עוף החול ולחזור במלוא הגאווה זקורי נוצות. זה קרה לסיטי, הלוואי שזה מה שקורה לפורסט, הלוואי שזה יקרה גם ללידס. כל עוד האוהדים ממלאים את אלנד רואד, לידס לא תמות. מה שכן, בהחלט אוהד לידס זכאי לזמן ההתאבלות שלו, על הלידס שהוא אהב ואולי עוד תחזור.
ההפסד של לידס לעומת הנצחון של האל והתיקו של ק.פ.ר הולכים ומקרבים את לידס לירידה. אני איבדתי תקווה. נגמר החשק. מעכשיו רק נס יציל אותנו. יבוא, יבוא, לא יבוא לא יבוא.
מי שמתקרב להיות מנג'ר העונה ואולי לעלות ליגה למרות שרק העונה החל לנהל בפעם הראשונה קבוצת כדורגל הוא רוי קין שכשהגיע לסנדלרנד אם אני לא טועה כשהיתה לאחר 5 הפסדים תחת נאייל קווין והיום ניצחון על דרבי 2-1 מהמקום ה 2 והתקרבות ממשית לעלות ליגה. לגבי לידס, ובכן בראיין קיד עדיין בחיים ומזייני הכבשים הולכים מדחי לדחי,איזה כיף.
היו לפחות שישה הפסדים בפתיחת העונה, אולי יותר. ואין בכלל ספק שקינו יהיה אחד המועמדים החזקים לתואר. בקשר לעלייה, עוד מוקדם לדבר - כל כך צפוף בליגה המשוגעת הזו.
נכון היו כמה נקודות אור במיוחד השנים 98-03 שהיינו בצמרת ובאירופה והן נראות כמו חלום חולף .אני מהרהר אם אנו כעת משלמים את החשבון של ההצלחה הקנוייה ההיא בכסף שלא היה למועדון (ע' ריסדייל) אם לא היה עדיף שהיינו נשארים כל התקופה עד היום קבוצת פרמייר בינונית ? כמה אני מסוכיסט אני בכל זאת מתעקש לעקוב אחרי התוצאות של לידס. ההפסד 1:0 היה ידוע מראש . גם התוצאה מחמיאה ללידס כי היו חלשים ולא היו קרובים לתיקו .תוצאה דומה כנראה מחכה ממשחק ההשלמה בברמינגהם אלא אם כן יקרה נס.
כאוהד נוטינגהם פורסט, לידס יוצרת אצלי תחושת דזה-וו. התמוססות איטית מהצמרת האירופאית לכיוון הבינוניות ואז מגיע ה"רעם ביום בהיר" נפילה לליגה השניה. האם זהו שיא השפל? לא ולא!! ישנה המשכיות וירידה אל הליגה השלישית (הראשונה במיספור). בשנה שעברה, הראשונה בליגה החדשה, היה פיספוס של העליה. השנה התחילה בתנופה, אך החודש האחרון היה קשה - 16 נקודות ב-14 מחזורים = ירידה מהמקום הראשון אל הרביעי. בשבוע הבא, נוטינגהם מארחת את המובילה שאונטרופ למשחק העשור שלה. נקווה שבשנה הבאה נפגוש את לידס בצ'מפיונשיפ, בדרך חזרה לפרמיירליג. נמאס כבר מכל הבולטונים בפרמיירליג.
בראין קלאף, קודם כל, ברוך הבא לפורום. מקווה שתהנה כאן. שנית, אני לא חושב שיש מסלול. כן, הייתי רוצה את לידס ופורסט בליגה הראשונה אך נכון להיום לבולטון יותר מגיע, אין מה לעשות, אי אפשר להבטיח לאף קבוצה מקום בפרמיירליג, אם זה היה כך ווסטהאם לא היו איפה שהם היום, בכל אופן אני מאחל לכם המון בהצלחה עם קולין המלך מאחורי הקווים.
באמת ברוך הבא,אבל שאונטרופ ?כבר פגשתי אוהד פורסט שקורא להם סקונטפורט... אני מבין שהעברית מקשה על אנשים לבטא את השמות האנגליים אבל אומרים וכותבים סקאנת'ורפ. והלואי ופורסט יעלו,אני עוקב אחרי הכל אצל פורסט כולל כמות קהל והרכבים. ושוב תודה על דוסון !
משחקי ההשלמה באמצע השבוע מראים את ההבדל בין קבוצת תחתית שנלחמת על חייה כמו בארנסלי שמנצחת בחוץ 0:1 את סטוק בעלת היומרות לפליאוף לבין לידס שלא מסוגלת להלחם על נקודה בבירמינגהאם ומפסידה 0:1. כדי להישאר בליגה לידס צריכה לנצח 7 מתוך 11 המשחקים שנותרו לה. הסיכוי שאנג'לינה ג'ולי תדפוק אצלי עכשיו בדלת יותר גדול. אפשר לכבות את האור.
ראיתי אתמול את המשחק של סטוק מול בארנסלי, סטוק עם כמה שחקני פריימיר לשעבר,לי הנדריי(מושאל מוילה),דומיניק מאתאו,גריפין המגן מפומפי,גם לי מרטין של יונייטד שמושאל,הקפטן היגנבוטם(גם הוא לשעבר יונייטד וסאהתהמטון,דרבי), סטוק היו טובים יותר אבל בליגה הזו כולם יכולים לנצח את כולם. לידס בדרך לרדת ובראיין קיד עדיין חי.
סטרטפורד, בדיוק מה שכתבתי לפני יותר מחודש, לתשומת ליבך. ברמינגהאם עולים לראש טבלת הצ'מפיונשיפ היום אחרי הניצחון על לידס, כנראה ששנה אחת בליגה המשנה מספיקה להם אבל בליגה הזאת אי אפשר לדעת.