למה לא אמרת שללידס היה גול אתמול שנפסל ע"י הקוון למרות שבווידיאו רואים שהוא נכנס? אך ככה זה המזל שאתה למטה-עוד הפסד ידוע מראש ועוד מסמר בארון המתים
תודה על קבלת הפנים בפורום. אולי כאן יבינו למה אני מעדיף לצפות במשחק מהצ'מפיונשיפ ולא בצ'מפיונליג. למען הסדר הטוב - השאונטרופ הגיע כפארודיה עצמית. (כדרום אפריקאי מחוויות הילדות הגדולות שלי היה שיעורי אנגלית בבית ספר ישראלי. מיותר לציין, שבשיעור השני בכיתה ד' קיבלתי פטור עד סוף האונברסיטה). נוטינגהם ירדה מהצ'מפיונשיפ לפני שנתיים. היו לה מספר הזדמנויות להינצל מהירידה, אך בכל אחד מהמחזורים הקריטיים - היא פישלה. שיא ההשפלה היה ההפסד לאיפסוויץ 0-6. שלושה מחזורים מאוחר יותר הגיע ההפסד הביתי לפליימות בקרב על שש נקודות. אני זוכר את התקווה לקראת כל מחזור, שהיום אולי יגיע הנס... מה שכן, במחזור האחרון, לאחר שכבר נקבעה ירידתה של נוטינגהם - גילינגהם התארחה ב"סיטי גראונד". גילינגהם היתה זקוקה לניצחון, בכדי להיחלץ מהירידה. בדקה ה-85 בופ הבקיע את שער השיוויון לנוטינגהם, שער שצירף את גילינגהם לנוטינגהם בדרך לליגה ההראשונה. לצערי, אוהדי לידס - הכתובת כבר כמעט כתובה על הקיר. קני בארנס, שבראין קלאף הגדיר אותו כאחד היצורים המכוערים בעולם, עבר בזמנו מנוטינגהם ללידס וכנראה סימל את העברת שרביט הירידה חחחח נ.ב. שום דבר אישי נגד בולטון. רק נהנתי יותר לצפות בתקצירים בשחור לבן מהליגה האנגלית של שנות השבעים, מאשר בשידורים ישירים בצבע מלגיונות הזרים של היום.
ואם אפשר לשאול, מה הסיבה לחיבה יוצאת הדופן ל"Football Factory"? קלאף, מצפייה בכם, האם אתה רואה פוטנציאל נוסף לשחקני פרמיירשיפ לגיטימיים בסגל שלכם?
יש משהו במה שקירק אומר, אוהד ממוצע תמיד מוצא את עצמו חושב על מצבים היפותטים ואבסורדים בהם הקבוצה שלו תשיג את המקסימום ותתחמק מירידה/תעלה לאירופה/תזכה בתואר (תלוי בשאיפות), גם אם לאדם השפוי זה נראה הכי לא סביר בעולם. בעזרת השם לידס תצליח להפיק נס ולהשאר על אף היכולת, פורסט תעלה מליג 1, ויחד עם הפטישים שככל הנראה יצטרפו לחגיגה תהיה לנו עונת צ'מפיונשיפ של אריות וטירוף חושים. הדיון הזה יחזור לימיו הטובים...
קלאף שותה עכשיו את בסט למעלה,הוא לא פנוי. ועם אנדי ריד אי אפשר להיות הרכב מנצח,כן אפשר להריץ דאחקות על הספסל.
מה עם שון רייט פיליפס. אם עד גיל 16 זה נחשב... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
לי אתה בטח לא צריך להזכיר, פורסט ניצחה אותנו בשער בדקה ה90 ביום שקלאפי נפטר. ובדיוק כמו בסט- אגדת כדורגל, אך טיפוס שנוי במחלוקת כאדם.
אם כבר הזכרתם קלאפים, מישהו יודע מה עלה בגורלו של נייג'ל קלאף? לפני שנה עם ברטון הוא הוציא תיקו מיונייטד, מאז לא שמעתי עליו. הוא עדיין שם?