הכוכבים הגדולים של לידס משנות השישים והשבעים, פול ריני, פיטר לורימר ואלן קלארק יהיו נוכחים מחר במשחק הבית האחרון של העונה באלנד רואד, אולי כדי לתת דחיפה מוראלית, אבל גם כדי להיפרד בטקס חגיגי אחרי המשחק מגארי קלי, השריד האחרון מעונת האליפות ההיא ב-92' שפורש מחר אחרי 16 שנים בשירות הלבנים. שחקן נשמה במלוא מובן המילה שיחסר לי מאוד באופן אישי. לגארי מעל 700 הופעות במדי לידס, והימים היפים שלו היו לטעמי עם הבן דוד איאן הארט (מישהוא יודע לאן הוא נעלם? היה בלבאנטה בספרד...).
איאן הארט עודנו בלבאנטה, אך העונה הוא כבר בקושי משחק שם למיטב הבנתי... כנראה שהוא נשאר שם כי הוא נהנה ממזג האוויר של דרום ספרד, לחזור ללידס מהשמש שם זה לא עניין של מה בכך. הבחור יליד 1977, עוד אין לו 30, הוא משחק בנבחרת אירלנד, אני חושב שהגיע הזמן שהוא ינער מעליו את האבק ויחזור לאנגליה, רצוי ללידס. אני בטוח שעוד יש לו מה לתת, עם כזאת שמאלית קטלנית גם בעוד 30 שנים הוא יוכל לתרום. איך אהבתי אותו ואת דוד גארי בימי לידס היפים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
אחלה משחק עד עכשיו באיצטדיון האור. לא משחק טכני גדול אבל קצב, תשוקה ולחימה כרגיל, כמו שצריך. התוצאה אכזרית מאוד כלפי סנדרלנד, מאחר וברנלי כבשה בהזדמנות היחידה אליה היא הגיעה, כשלדעתי גם לא הגיע לה פנדל. שוערה של סנדרלנד וורד לקח את הכדור נקי לפני שהוא פגע ברגליים של אליוט. גם הפנדל לטובת סנדרלנד, אותו קונולי החמיץ, היה די מפוקפק, אבל לדעתי שם דווקא כן היה מקום לשריקה, וייד תומאס נפל על קונולי וגרם לו למעוד. כל הלחץ על סנדרלנד עכשיו, נראה איך קינו יעלה אותם למחצית השנייה...
אכן מצטרף למילים הטובות לצ'רלטון שנתנו לנו ליהנות מהתענוג הצרוף הזה... היה משחק עצום, מלא אירועים, דרמה ותהפוכות. 5 שערים מתוכם שניים נפלאים פשוט, בייחוד הבומבה של אדוארדס לחיבור ב3-2 שמזכירה לי את הגול האגדי של פיגו נגד אנגליה, כשגם שם הכדור עבר בין הרגליים של שחקן ההגנה שמול הבועט בדרך לחיבור. בכלל אדוארדס הפעלתן מאוד הרשים אותי, בייחוד מאחר והוא ווינגר בצ'מפיונשיפ, ליגה בה ווינגרים איכותיים זה באמת מצרך נדיר. טכני, זריז, פעלתן, לא יודע איך הוא יעשה את קפיצת המדרגה לפרמיירשיפ (בהנחה וסנדרלנד אכן תעלה) אבל בשביל הצ'מפיונשיפ הוא קלאסה אחרת. יש עתיד לנבחרת טרינידד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx גם דאריל מרפי הרשים אותי, במשחק קלאסי של חלוץ מטרה עם הרבה עבודה קשה, קבלת כדורים בראש ועל הגב ושער עם סיומת קרת רוח. מילה טובה גם לדייויד קונולי שבעט את הפנדל השני לרשת עם המון ביצים למרות שכבר החטיא פנדל במחצית הראשונה. ואם כבר במילים טובות עסקינן אז מילה טובה גם לברנלי. אומנם הם שיחקו פחות טוב מסנדרלנד, והחתולים השחורים היו ראויים לניצחון, אבל איפה עוד תיראו קבוצה במקום ה-15, שכבר נמצאת עמוק בתוך הגארבג' טיים של העונה, נותנת כזה פייט אדיר לקבוצה שרצה בצמרת הגבוהה? היו שותפים מלאים להצגה גדולה של כדורגל וריספקט גם להם... איזה כיף של כדורגל, 22 גברים נותנים הכל על המגרש, 45 אלף גברים שרים בקול גדול ביציעים, אין עוד דברים כאלה :aaa12:
עונג שבת. כמה תשוקה לכדורגל יש באיזור הזה וסנדרלנד חייבת להיות בליגה הבכירה. על כל גליץ' ומסירה אתה שומע את הבאז מהיציע. פשוט חוויה אדירה שהמגרש הזה מלא. עכשיו הם צריכים רק לחזור לשחק במגרש המפחיד באמת ה"רוקר פארק" הישן והטוב והכל יסתדר... איזה זרמים היו ביציעי העמידה ברוקר...
שמח בשביל ניאל קווין ,לגבי הקהל ,המון תשוקה ,אבל לא מספיק שירים ,אולי כי היו גם המון גלורי האנטרס היום ,כשהם ירדו באו 20 אלף ,התחילו לנצח והאלפים חזרו .
בדיוק ככה. בגול השלישי אתה רואה אותו רץ ליציע ובדיוק את הפרצופים של הגלורי האנטרס שמוחאים כפיים ולצידם החולים האמיתיים. לפחות 15 אלף גלורי האנטרס היום. כיף אדיר לראות בן אדם מדהים כמו ניאל קווין מאושר.
ואיזה מסכנים האוהדים. דקה 88 אלן לי כובש את השיוויון של איפסוויץ' באיילנד ראוד. מכייון שהאל מובילה כרגע - ובהתחשב ביחס השערים, אלו עלולות להיות השניות האחרונות של הלבנים בצ'מפיונשיפ.
כוס אמק. ומי מבקיע להאל? ווינדאס הזבל. אני לא זוכר במדי מי, אבל בעבר הוא כבר כבש מולנו צמד בדקות האחרונות וגנב לנו 3 נקודות. לעזאזל.
לידס בליגה השלישית...חתום, סגור ולא ניתן לערעור/שינוי. והאמת? לא מגיע להם להישאר כי הם פשוט לא טובים מספיק ולא רוצים מספיק ולא מחוייבים מספיק, לא בתיאוריה, במציאות!!! (איך אפשר כשחצי מההרכב שלך הם מושאלים לחודש/חודשיים?). נגמר, יבש מעיין התירוצים, נגמרו הראיונות השבועיים והיומיים החוזרים ונשנים עם גאס פוייט ועם הילי והחבר'ה על כמה שהם מחוייבים למטרה/מועדון. נגמר! היה להם כל כך הרבה זמן לסיים איפשהוא במרכז הטבלה או בשיפולי מרכז הטבלה. אפילו 2 מקומות מהקו האדום היו מספיקים לנו. הוא שאמרתי, ולא בגלל משחק כזה או אחר (ואני רק מצטער שלא היה לי את הזמן עקב נסיבות שונות להיכנס ולכתוב את זה פה מזמן). דניס לא מתאים ללידס יונייטד, וחבל שאת הנסיון העתידי שלו בתור מנג'ר הוא רכש על חשבוננו. הוא כבר אומר עכשיו בתקשורת שלאוהדים מגיע הרבה יותר מזה. צודק. אברם גרנט למשל היה יכול להציל את לידס, ולא נראה לי שהיה מתנגד לפנייה אם היתה נעשית אליו. חבל אבל עוד נחזור, לא סוף העולם. שש דקות הארכה ניתנו היום במהלכן חזרו אוהדי לידס לדפוס ישן ומכוער שחשבנו שנפטרנו ממנו מזמן כשפרצו לדשא. המשחק הופסק לחצי שעה וחודש עם בעיטת קרן לזכות לידס אותה הרחיקה הגנת איפסוויץ' ובעקבותיה הגיעה גם שריקת הסיום שהידהדה ברחבי אלנד רואד מיד לאחר מכן ושלחה את הלבנים חפויי ראש לחדרי ההלבשה ולליגה השלישית.