דיון הליגות הנמוכות לעונת 2012-13

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏18/6/12.

1. superleeds Member

ורנוק התפטר כמאמן לידס אחרי הפסד שלישי ברציפות השאיר אותם קרוב מדי לתחתית.

חבל אם הה עוזב לפני חודשייםי או אפילו פחות יכולנו אולי להצל את הוענה.

כבר בתום העונה הקודמת הבעתי חשש שוורנוק איבד את קסם וכך הסתבר. היו כמה משחקים טובם במיוחד בגביעים אך בגדול וורנק נכשל ומצטרף למעדון לא מכובד של אקסים של לידס.

מבחינת הסגל הוא הביא כמה שחקני איכות.

השאלה כעת היא האם במבחן הגדול של הבעלים החדשים, ישכילו להביא את הבנאדם הנכון?

כמה האוהדים הנאמנים צריכים לסבול עוד, כאילו לא מספיק שנות ההשפלה בליג וואן?

2. alexshw Member

אחרי 791 הופעות ליגה באנגליה, דיוויד ג'יימס בן ה - 42 עובר לליגה איסלנדית שם ישמש מאמן-שחקן במועדון IBV.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקראת הישורת האחרונה, מי אתם חושבים שיהיו שלוש הקבוצות שיעלו לפריימר לייג ומי יהיו שלוש הקבוצות שירדו מהצ?מפיונשייפ בסוף העונה?

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

קארדיף תעלה ככל הנראה, הפער בפסגה והכושר של היריבות אמור לדאוג לכך, מה גם שהיא פשוט הקבוצה היותר מרשימה בליגה ממה שראיתי. על המקום השני עושה רושם שיש תחרות מי לא תתפוס אותו לאחרונה. אני לא יודע להמר מי תהייה הקבוצה שתסיים במקום השני, אבל מקווה שזו תהייה ווטפורד (סיכוי סביר) או ברייטון (לא יקרה), שתי קבוצות שאני נהנה לראות בליגה הזו. לווטפורד יש לוח משחקים לא פשוט והאל לא נראית טוב, ככה שאולי קריסטל פאלאס תעשה הפתעה למרות שגם היא לא משחקת משהו.

על העולה השלישית אני אחשוב שיתחיל הפלייאוף, מקווה שזו תהייה אחת מהשתיים שציינתי למעלה במידה וישתתפו בפלייאוף. בתחתית אין לי מושג, מהמעט שראיתי ברנסלי קבוצה נחמדה וקצת הופתעתי לראות אותם כל כך עמוק בתחתית.

5. superleeds Member

כנראה התהפוכות בלידס לא מרתקות במיוחד. "קבלן העליות" וורנוק עזב אחרי שהביא אותנו קרוב מדי לתחתית
    המחליף,מקדרמוט מאמן רדינג המפוטר.כבר ביום הראשון השפיע להשיג ניצחון על וונסדי המרחיק אותנו מהתחתית.

נערך לאחרונה ב: ‏17/4/13
  6. Ariel Member

הרבה הצלחה למקדרמוט בלידס. איש מקצוע גדול בעיני, אם כי בעונה האחרונה בפרמיירליג התגלו אצלו לא מעט מגרעות, אך אני בטוח שהוא למד מהם ולידס תהנה ממאמן מצוין. שמחי לצפות בנצחונו ביום ראשון.

קארדיף צפויה לחגוג הערב מול צ?ארלטון את העלייה באופן רשמי. בריסטול לעומת זאת תנשור לליג 1, אחרי שני מסעי היחלצות הירואיים במחזורי הסיום של העונות החולפות. פומפי יכולה לנשור כבר הערב לליג 2. יהיה שווה לעקוב גם אחרי מסעי ההישרדות של בלקבורן וולבס מאימת הליג 1 (הייתם מאמינים בתחילת העונה?) ובניסיון של ווטפורד להשיג את האל לפני גונג הסיום.

ורגע לפני שהעונה הזו מסתיימת, הפוטבול ליג הודיעה שלוחות המשחקים של הצאמפיונשיפ עד הליג 2 לעונת 2013-2014 ישוחררו ב19.6.

בלב כואב אני חוזר לדיון הזה בעונה הבאה אחרי עונה איומה של רדינג, מקווה שעם חבריי כאן אוהדי לידס ובלקבורן בתקווה שלא יסתבכו למטה. 

7. danielone Member

קרדיף סיטי עלתה לפרמייר ליג. בעונה הבאה שתי נציגות לווילס סוונסי וקרדיף.

8. skyday20 Member

כבר כמה שנים קארדיף עושים עבודה טובה בליגה ומסיימים במקום קרוב להגעה לפריימיר ליג, סוף סוף זה מסתדר עבורם.

https://pbs.twimg.com/media/BIANkRqCEAIDX_Z.Xxx

9. superleeds Member

אמש 1:0 לידס על בורנליי,עוד ניצחון של המאמן החדש,הכל מעט מדי ומאוחר מדי. הטבלה מראה כמה צמודה הליגה.רק 13 נקודות מפרידות בין התחתית והשישיה העליונה עם רק 3 מחזורים עד סוף העונה! כנראה היורדת השלישית תצבור שיא נקודות שמקודם עמד על 52 נקודות

10. Mellow29 Kopite

http://e1.365dm.com/13/04/660x350/craig-bellamy-cardiff-v-charlton-football_2930716.Xxx

כל כך שמח בשביל האיש הזה. בגיל 34 נהדר לראות אותו חוזר לפרמיירליג לעוד שנה אחת לפחות.

11. superleeds Member

וזה קרה, השלימו צניחה מהפרמיירליג תוך 4 שנים--איפה גרנט?

12. ARSI Member

אל תפתח פה לשטן. עם קצב החלפת המאמנים אצלכם הוא עוד יכול להגיע ללידס. ופומפי? עצוב מאוד. קבוצה עם אצטדיון ישן וחם, קהל טוב שגם לו נמאס לראות את "הכדורגל" שהמועדון שלו מציג.

13. GentlePunter Member

אחרי ההצלחות מחממות הלב של סוואנסי ואחריה קארדיף סיטי שנואת נפשה, הערב מתחיל פרק נוסף בסאגה של הכדורגל הוולשי כאשר רקסהאם תנסה לעלות לגמר הפלייאוף המוביל חזרה לליג 2 המקצוענית, כאשר יריבתה היא קידרמינסטר.

מחר, קבוצה וולשית נוספת (!), ניופורט קאונטי תתמודד אצל גרימזבי בחצי הגמר השני.

שני משחקי הגומלין - ביום א'.

ולכך נאמר - Cymru am byth!

נערך לאחרונה ב: ‏23/4/13
  14. Mellow29 Kopite

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

תודה מראש למי שיש לו לינק למשחק, או למחצית שנשארה ממנו יותר נכון, ויכול לשלוח לי בפרטית.