דיון הליגות הנמוכות לעונת 2012-13

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏18/6/12.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

תודה דני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

פספסתי את הגול בדקה או שתיים, אבל מהתקציר עושה רושם שרקסהאם (לא מבטאים את ה-W?) הייתה עדיפה ואף יכול להיות שהגיע לה פנדל על נגיעת יד בתוך הרחבה. מצחיק לגלות שבחצי הראשון של העונה שוער הקבוצה היה בחור נחמד שעבר בליגה הישראלית בזמנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

איך זה עובד מבחינת חוקים, יש שערי חוץ, הארכה ופנדלים אחרי הגומלין או מה?

2. GentlePunter Member

אין שערי חוץ, יש הארכה ופנדלים במידת הצורך.

מיהו השוער המדובר?

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אם כך תוצאת הסיום טובה, 2-1 לוולשים.

השוער הוא ז'וסליין מאיבי ששיחק באחי נצרת (כבש שער), הכח רמת גן וגם עבר קצת בבית"ר י-ם. אני מאמין שהוא נפצע באמצע העונה, מכיוון שמשוער ראשון הוא יצא מהסגל בכלל מאז אמצע ינואר.

האורחת חזרה למשחק מפנדל גבולי, תאכלס רוב השופטים היו שורקים על זה למרות שלא בטוח שהיה מגע שמצדיק שריקה, הבלם היה צריך פשוט לעמוד במקום לגלוש ככה לכדור נקי או לא נקי. אבל גם מצד שני השופט בחר שוב לתת שריקה גבולית, אבל יותר פנדל מהראשון לדעתי, ורקסהאם מנצחת במשחק בו הייתה עדיפה מעט.

אווירה טובה באצטדיון, שידור מצוין כהרגלם של צוותי השידור האנגלים (הצמד שמדבר, שדרני\ות הקווים וכו'), מחכה לגומלים בראשון.

נערך לאחרונה ב: ‏23/4/13
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אחרי בדיקה קצרה, אכן פצוע- קרע את גיד האכילס בתחילת השנה.

http://www.wrexhamafc.co.uk/news/article/m....29-627336.aspx

מסכן, רגע אחרי שקיבל זימון לנבחרת.

נערך לאחרונה ב: ‏23/4/13
  5. nwish Member

ממש לא היחיד מסוגו, אחי הקטן אוהד את קארדיף כבר 15 שנה בערך, פשוט התאהב בהם כשהם היו בליגה הרביעית והוא היה ילד בן 8, ואחרי המשחק כשעידכנתי אותו בעלייה (באמצע טרק שהוא עושה בדרום אמריקה) הוא פשוט משתגע.
    כשהם עלו לצ'מפיונשיפ לפני כמה שנים אני והוא עשינו הסכם - אם קארדיף עולה לפרמיירליג, טסים לראות אותם מול יונייטד שאני אוהד.

והנה הם עלו, גם אם לקח להם כמה שנים של שברון לב, ואנחנו רק מחכים ללוח המשחקים כדי לסגור כרטיס.

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בניגוד למשחק אתמול פה עדיין אין שערים כשיורדים למחצית, אבל לטעמי המשחק עצמו יותר טוב ומבין ארבעת הקבוצות שראיתי בפלייאוף עד כה, על סמך מחצית מאתמול ומחצית (בינתיים) מהיום, ניופורט היא הקבוצה המרשימה יותר. גרימסבי לא נראית כמו הקבוצה הביתית ופחות דומיננטית, למרות שרק לפני מספר ימים הביסה בבית את אותה יריבה, אבל בדקה האחרונה החמיצה שלושה מצבי כיבוש ב-10 שניות לאחר טעות של שוער ניופורט שכיפר בהצלה גדולה בסיום.

חייב לציין שבאופן כללי אני מופתע לטובה, עניין של טעם, מהסגנון של הקבוצות שמשתדלות לשחק על הקרקע בניגוד לתדמית של כדורגל אנגלי (לא מדבר על הפריימר-ליג) למרות הקושי הטכני של מרבית השחקנים ולמרות תנאי מגרש לא אידאליים (אתמול). ההרגשה שלי, מהמעט שאני רואה מהליגות הנמוכות באנגליה (תחביב שהתחיל במהלך חופשה באנגליה בעבר), היא שדווקא בליגה החמישית מנסים לשחק יותר על הקרקע מאשר בליגה השלישית לדוגמה. בהכללה גסה ולא מניסיון רב אני מודה.

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אז גרימסבי עלתה טוב יותר למחצית השנייה ושיפרה את המשחק שלה, אבל דקה וחצי לפני תוספת הזמן ניופורט משיגה ניצחון חוץ משער עצמי אומלל (יעקובו לקח קרדיט, לדעתי היה עצמי של מילר).

שתי הוולשיות מנצחות, אבל בעוד לרקסהם יש משחק חוץ קשה מול יריבה שע"פ הטבלה עדיפה עליה, לניופורט התמונה הרבה יותר אופטימית מאחר והיא מארחת את המשחק המכריע אליו היא מגיעה ביתרון 1-0.

8. Andrei Kanchelskis Member

כל כך לא בא לי שהאל סיטי תבטיח מחר עלייה לפרמיירליג, אני פשוט מתעב את הקבוצות הקיקיוניות האלה שעולות לפרמיירליג ומהוות בה בשר תותחים לכל הנמצא. השנה זו הייתה רדינג וכנראה ששנה הבאה זו תהיה האל, בשתי מילים-כמה חבל!

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך קובעים מי יהיה בשר תותחים? רדינג עלתה בשנה שעברה כאלופת ליגת המשנה. סאות'המפטון היתה הסגנית עם כל סימני השאלה הגדולים של קבוצה שעלתה שתי ליגות בשנתיים וקבוצה שנחשבה לכזו שעלולה להיות אטרקטיבית אך נחמדה מדי, ווסטהאם היתה זו שעשתה את זה דרך הפלייאוף. התוצאות ידועות.

10. golding מנהלים

ווטפורד של זולה מתארחת היום אצל לסטר. לקבוצה מפרברי לונדון יש עוד סיכוי קלוש להעלות לליגה מהמקום השני במידה והאל סיטי, שכרגע נמצאת שם, תוציא שתי נקודות - או פחות - משני המפגשים האחרונים שלה בעוד ווטפורד תנצח. לסטר מצידה פתחה את העונה בצורה מצויינת אבל רשמה רק 12 נקודות מ15 המשחקים האחרונים. גם לה יש על מה להלחם כיוון שהם רק נקודה אחת מכרטיס לפלייאוף. חם בגזרה הו של הצ?מפיונשיפ.

יהיה משחק מעניין, מתחיל בעוד 45 דקות למי שמעוניין.

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/13
  11. golding מנהלים

2-0 לווטפורד במחצית, איזה שער נפלא של המושאל מצ'לסי צ'לובה. פשוט מדהים.

לא ציפיתי לרמה כזו של משחק. אני יודע שקבוצות הצ'מפיונשיפ יודעות לתת הופעות, אבל זה מרגיש כאילו שאני צופה במשחק (תחתית, אמנם) של הפרמייר ליג.

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/13
  12. golding מנהלים

הנה השער:

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מקווה שווטפורד יצליחו להשיג את הבלתי יאומן, קבוצה הרבה יותר מהנה משאר האל סיטי.

14. golding מנהלים

אני איתך, הלוואי שברנסלי תוציא היום לפחות נקודה.

15. Andrei Kanchelskis Member

איזה מאבק חם על מקומות 6-4, לא פחות משש קבוצות עם סיכוי לסיים שם! רשימה מגוונת ומעניינת של קבוצות מעטרת את הרשימה: מצד אחד קבוצות מוכרות שעד לא מזמן היו בפרמיירליג(צ'רלטון ובולטון) ומצד שני קבוצות נוסטלגיות מאוד שחלקן היו בעבר קבוצות צמרת בליגה אך עם הזמן דעכו ושקעו במצולות הליגות הנמוכות כמו נוטינגהאם,לסטר,קריסטל פאלאס,וברייטון.

בתחתית כואב מאוד לראות מועדוני פאר כמו וולבס ושפילד וונסדיי שנמצאות בסכנת ירידה ממשית, וגם הימצאותן בתחתית של קבוצות כמו בלקבורן ומידלסברו למרות שסיכוייהן לרדת נמוכים יותר היא אכזבה גדולה מאוד.