עם ההפסד לבורו במשחק 6 נקודות, אין סיכוי ראלילי להעפיל לפליי-אוף. כל 3 המשחקים האחרונים היו שקולים אך הבאנו רק נקודה איזה ייואש-עוד עונה נשרפה
ופאולו די קאניו, ובכן, נשאר פאולו די קאניו. http://www.guardian.co.uk/football/2013/fe...io-swindon-raid
אני רואה שזה נושא לא כ"כ פעיל וגם השאלה שלי מאוד מוזרה אבל אם מישהו במקרה יודע איך פועלת הNorthern Football League (division 1 אני אשמח לקבל תשובה.
בלקבורן-לידס-0:0 אחרי השפלה מול סיטי בגביע, התוששנו בשני משחקים נגד שתי ה"שחורות" (בלקפול ובלקבורן) ולקחנו 4 נקודות אבל זה לא מספיק והיו יותר מדי החמצות אתמול, מזל שבורו ממשיכים לגמגם, זה נותן פתח של תקווה
המאמן-שחקן אדגר דאבידס כובש את השני של בארנט בנצחון הערב על סאות'אנד אשר מעלה אותה מעל הגיליוטינה של הכדורגל המקצועני באנגליה לראשונה מזה זמן. אגדת כדורגל מסוג אחר.
לידס-מילוול-0:1 פנדל אחד אחרי החמצה קודמת מספיק לקחת את הנקודות ולהשאיר סיכוי קלוש לפלאי-אוף לפני שני משחקי חוץ קשים נגד לסטר ופלאס נקווה טוב
לידס:לסטר -1:1 פעם היינו המומים איך הידרדרנו למצב שבלילה אירופי אנו משחקים בליגה השנייה אך לצערנו, כבר התרגלנו למעמדנו הנחות. אכזבה מהמשחק שספגנו שער בדקה ה-90 ואיבדנו 2 נקןדות יקרות. בשבת עוד משחק קשה בפאלס
פאלאס:לידס-2:2 עוד תיקו בחוץ נגד "קבוצת צמרת". לחמנו קשה להשיג את התוצאה וזה משאיר אותנו עדיין 6 נקודות ממקום שלישי עם משחק אחד עודף וסה"כ 10 משחקים עד סוף העונה.
זאת כמובן בדיחה והתנהלות שכונתית, אבל אני ממש לא מרחם על מייקל אפלטון שערק מבלקפול אחרי פחות מחודשיים שאימן שם.