חחחחחחחחחחח כבר רשמתי שני אנשים שצחקו, בעצם גם רובי צחק אז זה כבר שלוש. היציאה הכי מצחיקה שראיתי השבוע עד כה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
איזה איצטדיון יפהייפה יש לסטוק! שחקן מוציא חוץ ומאחורה אוהדים של סטוק תופסים לו בחולצה. טראנדל הראה טכניקה אתמול בכמות, כשביזבז זמן עשה כמה טריקים שרונאלדו אוהב לעשות,יש לו בייבי פייס אבל הוא פשוט רצח אתמול את פאלאס. ראיתי את גמר הגביע הישראלי, זיפזפתי בין המשחקים (אני כבר לא יכול לראות משחקים מהליגה פה), לעומת הפליאוף המשחק היה בקצב זוועתי. לחשוב שככה זה כל משחק...
אני מאמין שהתכוונת למגרש של בריסטול. אגב,אפשר היה לראות למה טראנדל לא התקדם.בלינק שנתתי רואים את השליטה הנהדרת שלו בכדור אבל הוא גם איטי מאוד. בצורה שהוא משחק אפשר לראות את האופי שלו.הוא משחק כמו מישהו שאוהב לצחוק וקצת לא רציני.אני חושב שקלטו שהוא כזה אחרי החילוף שלו. מבחינת שליטה בכדור נטו,הוא אחד הכשרונות הגדולים באנגליה בשנים האחרונות.
כן ברור שהתכוונתי לבריסטול, חשבתי על סטוק באותו רגע משום מה, קורה. עם האיטיות אפשר להסתדר וכנראה זה באמת עניין של אופי למרות שאני חושב שראיית המשחק שלו היא לא מספיק טובה ובגלל זה הוא לא הצליח כל כך, מי שלא רציני לא יכול להגיע לצ'מפיונשיפ. מה שכן, הוא בטוח בעצמו ובקבוצה ברמות מטורפות, אחרי הגול שלו הוא היה בשמיים וכבר היה בטוח שהוא בגמר, מעניין מה היה קורה לו פאלאס היו מצליחים להשוות - הוא בטח היה נהרס. דרך אגב, מה קורה עם אדבולה?
מחצית בקיי.סי,והתוצאה 1-1. ווטפורד פתחה עם שער מהר של הנדרסון אחרי דאבל פס יפה ברחבה ואז שלטה טוטלית במשחק. האל השבלונית (עם וינדאס החמור בן ה 39 כחלוץ !),לא הצליחה לחבר פס והאוהדים שלהם היו חסרי סבלנות.ווטפורד אמנם שלטה אבל גם היא שבלונית ולא הגיעה למצבים מסוכנים. ואז משום מקום מגיע שער ממש לקראת סיום המחצית שנגיחה קשתית הולכת מעל השוער ובארמבי ממשיך אותה פנימה בנגיחה ממש מקו השער. ג'ודי מקאנוף הקיצוני השמאלי של ווטפורד הכי טוב במגרש.
אז תהיה עוד סיטי בפרמייר. האל סיטי - בריסטול סיטי בוומבלי. נגמר 4-1 אחרי שווטפורד התפרקה. קטע מצחיק היה בסוף שאוהדי האל עשו גל מקסיקני וכל פעם שהגל הגיע לאוהדי ווטפורד היה בוז מהיר וכן הלאה. גם הספסל כולל בארמבי ווינדאס הצטרפו לגל. הקהל כמובן פרץ למגרש. אני עם בריסטול סיטי בגמר.
איזה משחק, איזה איצטדיון, איזה קהל, איזה בארמבי. לקבוצה הזו ללא ספק מגיע צ'אנס בפרמיירליג (לפחות פעם אחת בהיסטוריה שלה). אני עם האל בגמר. http://www.saintpauls.edu/spctigers/Pictures/Tiger%20Growl.Xxx חתול חמוד, לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
טוב, הערב המשחק הגורלי -האם תצליח לידס להפוך את התוצאה? בהחלט אפשרי אבל איזה מתח! המשחק מזכיר המפגש בפלאי-אוף לפרמירליג לפני שנתיים נגד פרסטון. המשחק הראשון בלידס הסתיים בתיקו מאכזב מבחינת הלידס אך הצליחו לגבור על היריבים במגרש שלהם 0:2 וזו התוצאה שזקוקים לה היום. נציין שקרליל מחזיקה המאזן הטוב ביותר בבית בליגה זו ,אבל לא צריך להתרגש מזה, הלבנים מסוגלים לעשות את זזה היום. מישהוא שאל כאן אם קרליל היו פעם בליגה הבכירה? ואכן היו בשנות השבעים,מאז נפלו מחוץ לליגה המקצעוית והיו בקונפרנס עד 2005,כעת מבקשים להשלים 3 עליות ב-4 שנים. לדעתי, לא נורא אם יחכו עוד שנה! מדהים לציין שרק לפני 4 שנים -4 ליגות הפרידו בין שני היריבים של היום!
זה בהחלט נתון מכובד מאד,הסיטי השנה העפילו מהליגה השלישית לשניה,ויש להם הזדמנות נפלאה להעפיל ל- פריימרליג מזה 40 שנה!
2000 אוהדי לידס ביציע עמידה קטן מאחורי השער כמו בימים הטובים. מה הפלא שהם צוהלים ? 1-0 ללידס במחצית משער כבר בהתחלה של האווסון בן ה 19. קרלייל התעוררה בעשר דקות האחרונות וכמעט השוותה.