דיון הליגות הנמוכות: עונת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏7/7/08.

1. קינג לדלי Member

מסכים.
    אתמול הם שיחקו ללא שני הכוכבים שלהם אחרי שאבאנס בלייק נפצע וקייטלי גמר את העונה.
    בכל מקרה אם הם ימשיכו לשחק עם קראדוק העגלון בהגנה הם לא יגיעו רחוק.

ברמינגהאם שהיא קבוצת הנדנדה של אנגליה עשתה צעד גדול בדרך חזרה לפרמייר.
    המשחק הזה היה באנקר אחד גדול ואפילו בעשרה שחקנים הם ניצחו 2-0.

תקציר כולל הפאול המפחיד של קארסלי.
    http://www.101greatgoals.com/videodisplay/2331051/

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/09
  2. THE STRETFORD END Member

ממה שיצא לי לראות אתמול זה היה משחק זוועה,זה לא כדורגל ולא מפתיע לפעמים שקבוצות עולות ויורדות כמו נדנדה בין הליגות כי הן לא מסוגלות ואין להם את השחקנים ובמקרה שלוולבס,את המנג'ר שיעשה את השינוי מבחינת כדורגל.
    מיק מקארתי הוא מנג'ר של בעט ורוץ,הוא למד זאת מג'קי צארלטון בנבחרת אירלנד,
    ככה גם נראות הקבוצות שהוא מאמן.

אבל אני שמח שוולבס יעלו,איצטדיון נהדר,קהל טוב,רק שיעיפו את המנג'ר שלהם.

בירמנגהאם קבוצה עם כמה פליטי פריימיר ליג מבוגרים,עשה לי לא טוב לראות את סטיבן קר,אחד השחקנים הכי חלשים שראיתי בחיים שלי,שחקן טיפש,פשוט ככה,בלי שכל,שגריר נהדר של טוטנהאם האפורה של לפני כמה שנים טובות.

הדשא בסט.אנדרוז אחרי 5 דקות תמיד נראה כמו אחרי מירוץ סוסים,הדשא שם נקרע לכל הכיוונים,
    אי אפשר להביא איזה גנן שיעשה סדר אחת ולתמיד?

מועדון עם פוטנציאל מעיר גדולה,אבל קבוצה משעממת כבר שנים על גבי שנים.

3. קינג לדלי Member

1 Wolverhampton Wanderers 41 23 8 10 22 77
    2 Birmingham City 41 21 12 8 16 75
    3 Sheffield United 41 20 12 9 24 72
    4 Reading 40 19 12 9 30 69
    5 Cardiff City 40 17 16 7 18 67

זאת הטבלה והיום מלחמת עולם בין רדינג לשפילד יונייטד.
    וולבס מארחים בהרכב חסר את סאות'המפטון שנלחמת על חייה.

4. Strawberry Fields Member

וולבס תוך 5 דקות מובילה 0-2 בבית על סאות'המפטון. 2 קרנות, 2 שערי נגיחה של סם ווקס החלוץ הוולשי בן ה-19 והבלם קראדוק.
    לסיינטס פשוט אין הגנה בכלל. לא נעים לראות אותם בדרך לליג 1.

עריכה: 17 דקות וסגאנובסקי נותן לוולבס פנדל שג'ונס הופך ל 0-3.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/4/09
  5. Strawberry Fields Member

שפילד יונייטד ניצחה בחוץ את רדינג 1-0 משער של בריאן הווארד והיא עולה למקום השני על חשבונה של בירמינגהאם בזכות הפרש שערים טוב יותר.
    בירמינגהאם תשחק מחר נגד נועלת הטבלה, צ'רלטון, בואלי.

השעה הראשונה של המשחק הייתה די משעממת, ללא איומים על שני השערים אבל בדקה ה-58
    דייב קיטסון נגח למשקוף ודקה לאחר מכן שפילד עלתה ליתרון. ועל זה נאמר: מי שלא מבקיע...
    אחרי השער, נפתח המשחק והיה כיף לצפות. end to end stuff.

אני מקווה ששפילד תצליח לעלות מהמקום השני במקום בירמינגהאם המגעילה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/4/09
  6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מקווה ששפילד יונייטד תתקן את העוול שנעשה לה ותחזור לפרמייר ליג במהרה.
    קבוצה נוספת שהייתי רוצה לראות בחזרה היא רדינג ששיחקה אחלה כדורגל בשנה ה-1 שלה ובשנה ה-2 נפלה בגלל חצי שני גרוע מאוד בחלק ההגנתי, אני גם די מסמפט את סטיב קופל למרות הקשר שלו עם מנצ'סטר יונייטד.

7. Ariel Member

יש לי טענות קשות מאוד כנגד קופל.
    אין לי מושג מה עובר בשנתיים האחרונות על האיש.זה נראה כאילו הוא בעצמו חסר מושג לגבי החלטותיו. יותר מדי שומעים בראיונות שלו את המשפטים "אני לא יודע מה קרה" "אני לא יודע איך". הקבוצה לא מתפקדת כבר הרבה זמן וקופל חסר אונים. ההוכחה הטובה ביותר בשבילי היא השינויים הקיצוניים שהוא נוהג לעשות באחרונה בהרכב הקבוצה.

אולי הוא צריך להבין שהשיטה הפסיכולוגית "המרקם החברתי" לפיה הוא עובד נחלה כישלון חרוץ. רדינג הפכה בשנים האחרונות ל"יאקוזה" היפנית או מקסימום למועדון חברים אגד שמדי שנה נכנס אל המעגל בן אדם זר מבחוץ.
    אז נכון, בעונה הראשונה בפרמיירליג הקבוצה שעלתה ליגה רק עונה לפני כן הוכיחה את עצמה. אך עונה אחר כך זו הייתה הקבוצה הכי אפורה וחלשה בליגה אחרי דרבי עם מספר מפלצתי של 21 הפסדי ליגה. ולמרות זאת, עם החזרה לצ'אמפיונצ'יפ במקום לחדש את הסגל עם דם חדש, הקבוצה התחלשה והרי התוצאות לפנינו.
    ההגנה שספגה שביעייה ושתי שישיות הייתה חייבת זעזוע, במקום זאת שוחררו סונקו ושורי לקבוצות פרמיירליג ומי שהחליפו אותם היו שחקני ספסל בינוניים שגורמים נזק עצום לקבוצה בתקופה הקריטית הזו.
    השחקן היחידי שנרכש הוא החלוץ נואל האנט שבמקרה אחיו של הקפטן סטפן האנט. קיטסון הוחזר לא מזמן בהשאלה מסטוק אחרי שנמכר אליה והמצב על הפנים.

כולי תקווה שהקבוצה תצא סוף סוף מהתקופה הגרועה ותצבור מומנטום דווקא לפני הפלייאוף. למרות שהגמר משחק אחד שכל אירוע לכאורה זניח יכול לשנות את התמונה, יש לי תחושה שמי שתגיע ביכולת הטובה ביותר תיקח את הקופה.

נערך לאחרונה ב: ‏11/4/09
  8. Strawberry Fields Member

כך נראית צמרת הצ'מפיונשיפ 4 מחזורים לסיום:

וולבס - 80 נק'
    בירמינגהאם - 76 נק'
    -------------------------------
    שפילד יונייטד - 75 נק'
    קארדיף - 70 נק' (משחק חסר)
    רדינג - 69 נק' (משחק חסר)
    ברנלי - 69 נק'
    -------------------------------

כשיש 7 נקודות הפרש בין המקום השישי לשביעי לדעתי אלה יהיו 6 הקבוצות שילחמו על העלייה.

בתחתית, פורסט עלתה מעל הקו האדום על חשבונה של נוריץ' עם ניצחון ביתי 3-2 על בריסטול סיטי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/4/09
  9. קינג לדלי Member

מחזור משחקים מלא וחשוב היום.
    כל המשחקים בחמש שעון ישראל.

הקרב הכי מעניין הוא בין שפילד יונייטד שנלחמת על עלייה אוטומטית לבין הפורסט שנלחמים בתחתית על השארות בליגה.

10. Strawberry Fields Member

וכמובן גם קארדיף (מקום 4) עדיין עם סיכוי לעלות אוטומטית שתארח את ברנלי (מקום 6).

בנוסף, בליג 1 לסטר תארח את לידס בשעה 15:15.

11. קינג לדלי Member

יש לי שידור של לסטר - לידס אבל זה משחק לא כל כך מעניין בגלל שלסטר כבר עלו ולידס כנראה סגורים במבחנים.
    יש שידור יותר מעניין בלוויין של מילוול מול פיטרברו ואם מילוול מנצחים עוד יש להם סיכוי לעלות אוטומטית על חשבון פיטרברו.

12. Strawberry Fields Member

נכון שהסיכוי של לידס לסיים במקום השני הוא לא גדול אבל אם מילוול ולידס ינצחו היום
    אז הפער בין לידס למקום שני יהיה רק 4 נקודות. זה אפשרי אבל זה לא תלוי רק בה.

חוץ מזה, שהמשחק מעניין אותי כאוהד ליברפול. יש לנו 3 שחקנים צעירים בלסטר (כולם סביר להניח ימכרו בקיץ) אבל מעניין אותי לראות איך לפחות ג'ק הובס משחק שם, במיוחד נגד קבוצה ביכולת כ"כ טובה כמו לידס.

אם כבר מדברים על לידס, לאן נעלמו כל האוהדים שלה שהיו פה בדיון בשלב מוקדם יותר של העונה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/4/09
  13. קינג לדלי Member

בית המשוגעים ימשך אחרי שברמינגהאם לא מנצחת בבית את פלימות ושפילד יונייטד לא מנצלת את זה ומסיימת בתיקו אפס עם הפורסט שיוקדת שוב מתחת לקו אחרי שנוריץ ניצחה.

שאלה קטנה,מישהו יודע איך מחזירים את השורה הזאת במחשב למטה עם כל הסמלים אחרי שהילד התעסק והעלה אותה למעלה ?

14. בועז Member

כן

גוררים אותה(לוחצים מקש שמאלי על העכבר בלי לעזוב וגוררים לצד ימין של המסך, ואז שוב ממשיכים בגרירה עד למטה).

איזה פראיירים שפילד! אני מת שיעלו.

15. sagiv Member

אני מקווה מאוד שפורסט לא יירדו. קבוצה שיש לי המון סימפטיה אליה.
    לדלי ראיתי שלפני כמה שבועות וחודשים עדכנת קצת על לואיס מקגוגן. מה נהיה עם הבחור, שחקן פרמיירליג עתידי? ומה עם ג'יימס פרץ' שהאוהדים של פורסט היו משוכנעים שמגיע לו זימון לנבחרת עוד כשהם היו בליג 1. שווה משהו? רק בשביל הצ'מפיונשיפ אני מקנא בך שיש לך לווין.
    יש לי חבר שכבר הרבה זמן מדבר על לנסוע לראות משחק באנגליה, אבל במקום ללכת למשחק פרמיירליג, הוא רוצה ללכת לאחד ממשחקי הפלייאוף על העלייה. אולי גם לא צ'מפיונשיפ, משהו מהליגות היותר נמוכות, כשכל העיר באה לוומבלי. הריל דיל