איזה מועדונים יורדים לליג 1..מי היה מאמין שבסוף העונה יהיו אלה צ'רלטון וסאות'המפטון... לגבי זהות העולות, 2 כבר ברורות לנו בדמותן של וולבס וברמינגהאם. האמת היא שלא התלהבתי מהכדורגל של וולבס העונה. אני מקווה שבעונה הבאה בפרמיירליג הקבוצה הזו תתחזק ותגיע כדי לשחק כדורגל , ובכלל כל קבוצה שעולה צריכה להסתכל על סטוק סיטי ולשאוף להיות כמוה, ולא כמו האל או ווסט ברומיץ' החלשות: כל קבוצה שעולה צריכה להפוך את איצטדיונה הביתי למבצרה. זו הדרך לשרוד את העונה הראשונה בפרמיירליג וזה אפילו פחות חשוב אם השחקנים שלך הם ברמה של ג'יי סימפסון ובראנט, או ברמה של לורנס ואתרינגטון. סטוק שיחקה 17 משחקים בבית מתוכם הפסידה שלושה. לעומתה האל ו-ווסט ברומיץ' ממוקמות בתחתית הפרמיירליג בתוצאות משחקי בית.
בירמינגהאם עוד לא עלתה, היא חייבת לנצח את פרסטון שנמצאת ביכולת מאוד טובה. עדיין קיים מצב שאחת משפילד או רדינג יסיימו במקום השני.
אני מעריך שברמינגהאם תעשה את זה בסוף. לשיטתי, מספיק שברמינגהאם תזכה בנקודה אחת במשחק הקרוב והיא תבטיח את העלייה, כיוון שבמחזור האחרון מחכה לה רדינג במדייסקי, ודווקא בגלל זה. היות והעונה הלו"ז נעשה צפוף מאוד ומסיום הליגה ועד למשחק הראשון במסגרת חצי גמר הפלייאוף יש בסה"כ ארבעה ימים, קופל ייתן לחניכים שלו לנוח אחרי עונה קשה, מסורבלת וארוכה לקראת המשחקים החשובים באמת. למרות התקופה הרעה שעברה על רדינג בחודשיים האחרונים, היא רחוקה רק 6 נקודות מהמקום השני, מה שממחיש עד כמה העלייה כבר הייתה בידיים שלה והיא בכל זאת "התעקשה" לקרוע את הכרטיס לפרמיירליג שכבר היה לה ביד. נתון נוסף שמעיד על עליונותה של הקבוצה, הוא שרדינג ניצחה העונה בכל שלושת המפגשים עד כה את וולבס וברמינגהאם, שנחשבות עפ"י הטבלה לטובות שבקבוצות הליגה וישחקו בעונה הבאה בפרמיירליג (3:0 על וולבס וברמיגנהאם במשחקי החוץ, 0:1 על וולבס בבית). בהנחה שמקומות 3-6 אלו הן אכן הקבוצות שיגיעו לפלייאוף, אני חושב שזו תהיה אחת התחרויות היותר מרתקות שידע הכדורגל האנגלי. מדובר בארבע קבוצות ראויות שהפגינו יכולת טובה לכל אורך העונה, ואף היו קרובות מאוד להבטיח את העלייה. ויותר מכך, גם הקבוצות במקומות 7-8 לא רעות בכלל, מה שמעיד על הרמה היחסית גבוהה והקושי שהקבוצות חוו העונות בשונה משנים קודמות.
איפסוויץ' פיטרה את ג'ים מגילטון. המועמדים הבכירים הם רוי קין וגלן הודל. http://www.skysports.com/story/0,19528,11688_5223144,00.html
אני חושב שפחות חשוב לו כרגע באיזו ליגה לאמן כל עוד נותנים לו את החופש לפעול כמו שצריך, שלא מתערבים לו,שלא מפריעים לו ושהוא לא צריך לדפוק חשבון לבעלים על כל צעד שלו, הוא עוף מוזר אבל עוף מיוחד, בעלים שלוקח אותו צריך לקחת את זה בחשבון.
סלח לי אבל זה קל לדבר, קבוצה לא יכולה להתכונן מראש כך כדי להוציא רקורד ביתי מוצלח (חוץ מאולי להתבנקר בבית, ברוך השם עוד לא הגענו לשם). האל בסופו של דבר קבוצה חלשה יותר מרוב קבוצות הפרמייר, ברומיץ' היא הכישלון האמיתי כאשר לדעתי הסגל שלה עולה על מספיק קבוצות בשביל לכל הפחות לתת איזשהו פייט בתחתית ולא לרדת בצורה כזאת.
חבל. גם כי אני מחבב את איפסוויץ' וגם כי רציתי שנרכוש את אואן גארבאן, למרות שאני יודע שהסיכוי היה קלוש עוד קודם לכן, עכשיו הוא פשוט לא קיים. --------- סאות'המפטון ירדה רשמית לליג 1 מבלי לשחק את 2 המשחקים האחרונים לאחר שהורידו לה 10 נק' בגלל התנהלות המועדון בפן הפיננסי. עכשיו נותרו 7 קבוצות שמתמטית יש להן סיכוי לסיים במקום ה-22. ווטפורד, בלקפול, דרבי, פלימות', פורסט, בארנסלי ונוריץ'. http://newsimg.bbc.co.uk/sport1/hi/footbal...ton/8014811.stm
היום בשעה 19:20 בירמינגהאם תארח את פרסטון. אם שפילד יונייטד ורדינג ינצחו את המשחקים שלהם שיחלו בשעה 17:00 אז הקבוצה של מקליש תצטרך לנצח כדי להבטיח עליה, כל תוצאה אחרת וזה ישאר פתוח עד למחזור האחרון. לינקים לצפייה (למי שמעוניין)... http://www.myp2p.eu/competition.php?compet...ipline=football
איזו בכורה לקינו, 3-0 לטראקטור בויז בניניאן פארק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
אם נהיה הוגנים, עושה שרושם שקארדיף עם הראש בפלייאוף מאז התבוסה לפרסטון. הניצחון הזה עוד עלול להטעות את קין ולחשוב שהקבוצה הנוכחית טובה מספיק לעשות את הדרך לפרמייריליג.
פרסטון ניצחה בסט. אנדרוז את בירמינגהאם 2-1! פרסטון הייתה טובה יותר לאורך כל המשחק וגם קופחה כשלא קיבלה פנדל ברור. למרות זאת, בירמינגהאם עלתה ראשונה ליתרון אך הקבוצה של אלן אירוין השלימה קאמבק בדקה ה-89. בוייר וויליאמס ראו כרטיס אדום לאחר קטטה בדקה ה-60 ורוס וואלאס, כובש שער הניצחון, קיבל צהוב שני על החגיגות. הניצחון הזה אומר 3 דברים: 1) לפרסטון יש סיכוי להיכנס לפלייאוף אבל היא תלויה גם בתוצאה של ברנלי במחזור האחרון. 2) לשפילד יונייטד ולרדינג (אם תנצח ביום שני את נוריץ') יש סיכוי לסיים במקום השני. 3) המחזור האחרון בו רדינג תארח את בירמינגהאם יהיה מאוד מסקרן.
פטרבורו של דארן פרגוסון עלו לצ'מפיונשיפ, רק לפני שנתיים הם היו בליג טו אבל פרגוסון העלה אותם שתי ליגות ברצף ולפי מה שהבנתי הוא גם השאיר לא מעט שחקנים מהתקופה שהם היו בליג 2, זה לא שהוא הפך את הסגל לגמרי. אם הוא יעלה אותם לפריימירליג בעונה הבאה(לא נראה לי שהוא יצליח, הצ'מפיונשיפ זה כבר עסק הרבה יותר רציני, אני גם לא יודע מה המצב הכלכלי של המועדון...) זה יכול להיות משעשע, למרות שכבר שיחקנו נגדם במשחק טרום עונה ולחיצת היד הייתה הרבה יותר מקצוענית משציפיתי.