בסיום ההארכה ולפני הפנדלים, הכרוז הכריז על איש המשחק- השוער של מ.ק דונס, זאת למרות הופעה מצויינת של שוער סקאנטורפ. כשהקלוז אפים על שוער סקאנטורפ הראו אותו צוחק בחוסר אמונה לגבי זהותו של המצטיין(הרי כולם חשבו שמגיע לשוער סקנטורפ שהיה מצויין), חשבתי לעצמי שוודאי בפנדלים הוא יתפוס הצגה ויוכיח שההחלטה הייתה מוקדמת מדי. זה אכן קרה והוא השאיר את סקאנטורפ בתמונת העלייה.
הפנדלים היו חוויה בפני עצמה. מילטון החמיצה בבעיטה החמישית צ'אנס אדיר לגמור את ההתמודדות. אוהדי הקבוצה יצאו משם עם "מאניה דיפרסיה" קלה. בנוגע למהפיכה ברדינג: מלבד ליטה שמיעט לקבל הזדמנויות (אך ידוע באופיו הבעייתי), כל השחרורים מוצדקים בעיני. אומנם קופל הוא לא טלית שכולה תכלת, אך היכולת של שחקניו הייתה איומה ונוראה מעבר להחלטות טקטיות הזויות.כשמרקוס השוער עתיר הניסיון בן ה-36 מוכנע במשחק כל כך קריטי וחשוב נגד ברמינגהאם בכדור פשוט ששוערים בני 17 לוקחים- זה אומר דרשני. כמו כן גם דוברי הוותיק והמנוסה שאמור להיות מנהיג אותה הגנה שהפסיקה לשחק בשער השני של ברמינגהאם כשקוון והשופט כלל לא סימנו לנבדל. יש דברים שפשוט אסור לעשות ברגעים כאלו. בנוסף, מלך שערי הקבוצה קווין דויל החליט לוותר על הפרמיירליג ולהישאר במועדון עונה נוספת. אבל לפני כל הפסטיבלים, החתימו בכלל מאמן שטפסי השחרור עפים במשרדו של מדייסקי?
שום הרמה להנחתה. יכול להיות שהוא הצליח להוציא אותי קצת מהכלים ולגרום לי להקצין קצת בדברים שלי, אבל אני עדיין מאמין שמבחינת שחקנים טכנים אנגליה לא מוציאה מספיק שחקנים. מעטים השחקנים האנגלים הטכנים בעל החבילה המושלמת מבחינת ראיית משחק, דריבל, שליטה בכדור, הגבוהות וכיוצא בזה. נכון שלקחת את גיגס כדוגמא לוולס לעומת אנגליה זה מוקצן (מודה בטעות). ועדיין, שחקן נבחרת וולס הקטנה ראיין גיגס עלה על כל השחקנים האנגלים הטכנים שהיו בזמנו. אתם בכלל מתארים לעצמכם מה הסיכוי שדבר כזה יקרה? לצערי אנגליה נופלת לאורך השנים בייצור שחקנים טכנים לעומת נבחרות ברזיל, ארגנטינה, פורטוגל, הולנד, ספרד, צרפת ואחרות. לדעתי כבר הרבה זמן מה שחסר לאנגליה ברמות הגבוהות זה שוער ברמות הגבוהות ביותר ושחקן טכני מהרמות הגבוהות ביותר. מבחינת ההערה בקשר לחיות במנצ'סטר ולאהוד סיטי. כניראה שאנשים לא הסתכלו מספיק על החתימה שלי. אני אוהד של הפועל באר שבע בישראל. לא בדיוק קבוצה שזוללת תארים, אפילו בישראל הקטנה. בשנים האחרונות גם מדובר בקבוצה בליגה השנייה. ועדיין, אני אוהב את הפועל באר שבע אהבת אמת. אני חושב שההבדל ביני לבין אוהד סיטי מסוים הוא העובדה, ולזה התכוונתי, שלדעתי לאורך השנים האהדה של הבחור , ושל רבים אחרים מאוהדי הסיטי היא כבר לא לסיטי. ההודעות שלו לאורך השנה מלמדות שהוא יותר שונא את היוניטד מאשר אוהד את הסיטי. במקום לחפש את התשוקה בסיטי הוא מחפש את השינאה ביוניטד. קשה לי להסביר אחרת את הטירוף שלו בקשר לשנאת היוניטד לאורך כל משחק, טירוף שדלעתי עולה על האהבה שלו לסיטי. אנשים מסוג אלה, שמתעסקים יותר בשינאה ליריבה גדולה ופחות בקבוצה שלהם, קשה לי לקבל ולהבין. קינג לדלי, לא בא להגן על אוהדי מק דונס, וכשהייתי באנגליה לא חשבתי לרגע לשבת איתם והעדפתי לשבת עם אוהדי נורה'מפטון. אולם, במשחק מול נורה'מטפון הם הביאו כמות גדולה של אוהדים ובאמת שנתנו תצוגת עידוד יפה. ועדיין, אני שותף לתחושת הגועל שלך מהקבוצה הזאת. שבוע קסום לאוהדי מנצ'סטר יוניטד. היוניטד זוכה באליפות, ניוקסאל עומדת לרדת ליגה עם שירר, הסיטי הפסידו במאבק על אירופה, ולידס שוב נכשלו בעליית ליגה.
זה כמו ארוחה מושלמת. אתה מגיע למקום מסוים בציפיה לאכול בשר משובח. אתה פחות חושב על השתייה, הסלטים או הרטבים, אתה מגיע למקום מסוים כי יש שם את הסטייק הטוב ביותר שאכלת. ואז אתה מקבל את הסטייק, והוא אלוהי. אתה מוכן להסתפק בזה. אבל, אם יש לך ליד הסטייק אלכוהול טוב שעוזר לסטייק לרדת, וסלטים ורטבים שעוזרים לטעם להיות אפילו מתוק יותר, פיקנטי יותר, אז הארוחה הופכת להיות אפילו טובה יותר.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cry.Xxx אני המום! לא על התוצאה אלא על שחשבתי לרגע שהפעם המזל ישתנה. פשוט אין חוק שהסיוט הזה ייגמר מתישהוא. אתם יודעים שכבר כתבתי בתחילת העונה שיהיה להם קשה לשחזר את ה"הצלחה" מעונה הקודמת (גמרו במקום שני לפני ניכוי 15 נקודות) וכך היה. נאלצנו להסתפק בפלאי אוף הארור. שוב הוכח שבמשחקים האלה הססטיסיקה לא נחשבת. גמרו את העונה כמו אלופים ,אז מה? שילמנו את המחיר של אמצע עונה אומלל. זוהי ללא ספק השעה הקשה ביותר לקבוצה הגאה הזאת. שנה שלילשית בליגה 3 לא נתפס בשכל והכל בגלל התרגיל של בייטס הבעלים לפני שנתיים שבגללו קיבלו עונש הנקודות. שוב יברחו הכוכבים שטיפחנו, שוב הכל מתחיל מחדש באוגוסט עם המשך התקלות באמצע החורף בצלטנהם והרטלפול והשד יודע מי .גם אם יעלו פעמיים ברציפות זה יהיה כבר 8 שנים מחוץ לפרמייר. איזה יאוש? אין לי נחמה. דרך אגב ראתי בעיתון כדורגל בארץ, כתבה נרחבת על התופעה המדהימה של אלפי האוהדים השרופים של לידס שמלווים את קבוצתם לכל חור בממלכה שנאלצים לנסוע אליו במצבה האגומה הנוכחית ,אין עליהם פשוט אין, מתי יהיה להם קצת נחת סוף סוף?
שלושת ימי הפלייאוף יוציאים לדרך היום בחמש בוומבלי. ג'ילינגהאם מול שרוסברי. מחר : מילוול מול סקאנת'ורפ. וביום שני המשחק הקובע על כל הכסף הגדול של הפרמייר. ברנלי - שפילד יונייטד.
לפני סרט המתת של הפרמייר יש לנו התחלת יום מאוד מעניינת. אחרי שג'לינגהאם חגגה עלייה אתמול בוומבלי בדקה ה 90 היום בעוד שעה מילוול וסקאנת'ורפ יאבקו על כרטיס העלייה לצ'מפיונשיפ. בסקוטלנד ריינג'רס צריכה ניצחון בדנדי יונייטד שחייבת נקודה להבטיח אירופה וסלטיק משחקת בבית מול הארטס. גם שם יכול להיות מהפך של המחזור האחרון.
אני לא יודע אם צ'רלטון משדרים לכם את זה אבל המשחק בוומבלי עד עכשיו חוויה גדולה. תוך דקה מילוול או יותר נכון אלכסנדר כובש פעמיים והופך את הקערה. מחצית 1-2 למילוול וטירוף ביציעים.
איזה משחק מטורף, סקאנתורפ עלתה ראשונה ליתרון, מילוול עם מהפך, ובמחצית השנייה סקאנתורפ עם מהפך דרמטי 3:2 .
איזה טירוף. הייתי אומר שהשוערים לא היו הצד החזק במשחק הזה אבל הייתה דרמה ענקית. בסוף דקה אחרי המהפך של סקאנתורפ הייתה הזדמנות גדולה להאריס אבל הוא בעט חלש לפינה וסחט הצלה גדולה ממרפי. מי שהכריע את המשחק היה וולפורד בבישול ובשער ניצחון אחרי שכבר היה בדרך לספסל. הפלליאוף זה משהו מיוחד.
וצריך להוסיף ש 60000 רובם המוחלט אוהדי מילוול היו שם וזה בליגה השלישית בחשיבותה. האמת, הצטערתי על התוצאה,הפרימייר ליג צמאה לקבוצות עם קהל כזה. אומה של חולי כדורגל.
הצ'מפיונשיפ תהיה ליגה ספור מעניינת בעונה הבאה עם קבוצות כמו ניוקאסל,בורו,ווסט ברום,לסטר שחוזרת,פורסט שלדעתי תדבר למעלה יחד עם סוונסי,דרבי וקובנטרי ופאלאס ורוי קין עם איפסוויץ' ווטפורד פאלאס וונסדיי ק.פ.ר. כולן שמות עם עבר מעניין. :aaa12: ממליץ לערוץ הספורט למכור את הזכויות על הליגה הצרפתית ולקנות את הזכויות על הצ'מפיונשיפ. בעצם זה כנראה גם אצל צ'רלטון.