דיון הליגות הנמוכות: עונת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏7/7/08.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ברנלי-שפילד יונייטד
    שני, 17:00, וומבלי

33 שנה ברנלי לא הייתה בליגה הבכירה, והערב יש לה הזדמנות היסטורית לעשות זאת. ברנלי שהגיעה כאנדרדוג למפגש חצי הגמר עם רדינג הצליחה להפתיע ולהדיח את הרויאלס, וכעת היא ניצבת בפני הביקור הגדול והמכריע בוומבלי. הקלארטס יגיעו לשם עם סגל מלא ונטול נעדרים, את הימים לפני הגמר הם בילו במחנה אימונים בפורטוגל. המנג'ר אואן קויל אמר, כי "אנחנו ברי מזל לקבל הזדמנות לשחק בליגה הטובה בעולם עם השחקנים הטובים בעולם. אם זה לא ייתן לשחקנים מוטיבציה, אני לא יודע מה כן. הראנו שאתה יכול לבנות קבוצה בלי תקציב ענק ולהצליח. אני צריך שהשחקנים ישחקו כמו שהם שיחקו כל העונה".

בעוד ברנלי כבר שלושה עשורים חולמת על הליגה הבכירה, שפילד יונייטד ירדה מהפרמיירליג סה"כ לפני שנתיים, וגם אז זה היה באופן לא כשר לחלוטין כשווסטהאם שיתפה את קרלוס טבז שלא כחוק. שנתיים הבליידס כאבו את הירידה ההיא וניסו להילחם על מקומם בפרמיירליג בדרך משפטית, כיום יש להם הזדמנות לחזור לשם על הדשא. דריוס האנדרסון, ג'יימי וורד וג'ון ג'ו אוט'ול בספק למשחק וייאלצו לעבור מבחן כשירות. המנג'ר קווין בלקוול אמר, כי "אני חושב שלברנלי יש יותר ניסיון, הם שיחקו היטב במשחקים גדולים וניצחו אותנו פעמיים העונה. אני חושב שהם הפייבוריטים. אני בטוח שאכין את הקבוצה היטב ושום דבר לא יישאר ליד המקרה. בכל מקום מזכירים לי כמה המשחק גדול, אבל לי זה לא משנה, כבר הייתי שם ואני יודע מה זה".

http://d.yimg.com/eur.yimg.com/ng/sp/empics/20081207/12/1409778212-soccer-coca-cola-football-league-championship-sheffield-united-v-burnley.Xxx

2. superleeds Member

אני עם בורנליי-החזרה עטרה ליושנה!

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ברכות לבארנלי שמעפילה לליגה הבכירה אחרי 33 שנים, שפילד מבחינתה יכולה להרגיש פספוס ענק, האמת? גם קצת מקופחת בגלל שיפוט מזעזע של, מי אם לא, מייק דין ... אך הם צריכים לבוא בטענות אך ורק אל עצמם.

4. קינג לדלי Member

ברכות לברנלי !
    כמו שאמרתי,קבוצה הרבה יותר מוכשרת טכנית משפילד יונייטד.
    ראיתי אותם השנה וידעתי שבקטע הטכני הם יעברו את שפילד יונייטד הלוחמת והמוגבלת.
    פאטרסון נהדר,וויד אליוט טוב ולא להאמין שרובי בלייק השמן והכל כך טכני חוזר עכשיו לפרמייר.
    חבל שהאוהד שלהם שלא עמד במתח נגדנו ונפטר מהתקף לב כמה דקות לפני הגול של פאב לא נמצא ברגעים האלו.ומי יודע יש מצב שהוא צופה בזה.

לבליידס יש שני מגנים שיהיו כשרונות גדולים בעתיד.
    שניהם דומים שניהם צעירים מהירים וחדים.שניהם ימניים למרות שאחד שיחק בלית ברירה בשמאל.
    ווקר ונאוטון זיכרו את השמות.
    קרייג ביטי הוא החלוץ הכי גרוע בתולדות המשחק.בחיים לא ראיתי שחקן שכל קשר בינו לכדור הוא כל כך מקרי.חוסר רגש ברמות מפחידות.כאילו הנחיתו שחקן כדורסל על הדשא.

איזה כיף שה"טורף מור" הוא מגרש פרמייר !
    בשנה הבאה תתחילו להתרגל תהיו קבוצה בישראל שנקראת בארנלי...

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/09
  5. קינג לדלי Member

לא מקופחת ולא נעליים.
    אלילת המזל גרמה לכך שזה לא נגמר 4-0.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזל"ט לקלארטס אבל אני מסתכל על הליגה, וויגאן, סטוק, האל ועכשיו גם ברנלי בליגה, לא להאמין, ארבע קבוצות עם מעט היסטוריה ושכל כך היינו רגילים לראות בליגות נמוכות.

7. Strawberry Fields Member

כמה התעצבנתי מזה, בעיקר בגלל שזלצר לידו אומר את השם נכון והשני (לא זוכר את השם) לא טורח לתקן את עצמו.

שלושת השערים שהעלו את ברנלי ליגה היו מחוץ לרחבה. כל הכבוד ומזל"ט לקלארטס. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

תהיה להם משימה קשה מאוד להישאר בליגה עם סגל כזה דליל. הם יאלצו להוסיף לא מעט שחקנים ולהשקיע נכון גם בשוק ההשאלות.

8. קינג לדלי Member

לא ידעתי שהיה בכלל שידור בצ'רלטון...כתבתי את זה בגלל שישראלים לא מצליחים לומר ברנלי כמו שצריך.
    אם אתה אומר שכבר התחילו אז אני לא מופתע...

9. Ariel Member

איבדתי את שפיותי רבותיי. אחרי הנשירה של ניוקאסל והעפלה של בורנלי אני חושב לתלות את המקלדת והממיר לעונת המשחקים הבאה.

איזו עונה מרתקת תהיה בצ'אמפיונציפ של השנה הבאה- ניוקאסל, בורו, ווסט ברומיץ, שפילד, רדינג ולסטר שמחזירה עטרה ליושנה. רק חסרונה של לידס ומילוול העיב את השלמת החגיגה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/09
  10. RealStretford Member

כל הכבוד לברנלי, חזרה אחרי 33 שנים. אין לי ספק שנפסיד בטורף מור, אנחנו תמיד מפסידים במשחקים כאלה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

11. Hammers Fan Member

אני מציע למייק דין לשכור עורך דין טוב מעכשיו כי שפילד מכינים את התביעה הבאה, זאת הדרך היחידה של המועדון הנוראי הזה להתקדם, כי כדורגל זה לא הצד החזק שלהם.

הקבוצה הטובה ניצחה - זו שמשחקת כדורגל טוב וטכני. הנגרים מוזמנים להישאר בצ'מפיונשיפ.

שבוע ענק לבורדו-תכלת! סקאנת'ורפ וברנלי עולות, ווסט האם ווילה מורידות את בורו וניוקאסל לידה!

12. קינג לדלי Member

אתמול חשבתי על זה.
    איך זה שלכל קבוצות הבורדו יש גם תכלת ?
    יש איזה סיפור מאחורי זה ?

13. Hammers Fan Member

היה על זה פעם דיון בפורום של KUMB. מסתבר שוילה היא הראשונה שייסדה את השילוב והשאר העתיקו.

תכלת זה צבע מנוגד לבורדו ולכן השילוב בין השניים.

14. Strawberry Fields Member

כתבה יפה בדיילי מייל על פולהאם, וויגאן, סטוק, האל וברנלי. 5 מועדונים שהיו בכעשור האחרון (פלוס/מינוס) בתחתית של ליג 2 אך הצליחו לטפס כל הדרך אל הפרמיירליג.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...losed-shop.html

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/5/09
  15. Hammers Fan Member

שימו לב שארבעה מחמשת המועדונים נתמכים על ידי פטרונים שהשקיעו כספים עוד ממעמקי הפוטבול ליג וזכו לקצור את הפירות ושלושה מהם השקיעו בשנים האחרונות באצטדיון חדש מתוך כוונה להניח בסיס לעצמאות כלכלית.

אני בטוח שמועדונים כמו פרסטון, ק.פ.ר, פלימות' ואפילו קטנות יותר כמו קולצ'סטר וברייטון, שעשו מהלכים דומים בשנים האחרונות, יכולים לשאוב הרבה תקווה מלראות השקעות זהות מתממשות במועדנים אחרים שהיו במצבם.

הסיפורים האלה באים ביחס הפוך למועדונים גדולים עם בעלים נהנתנים שלא רואים את טובת המועדון לנגד עינהם, ואם כבר משקיעים עושים זאת בצורה אווילית. אם אנשים שואלים את עצמם מדוע קבוצות כמו סטוק, וויגאן, ברנלי והאל נמצאות בפרימיירשים על חשבון לידס, ניוקאסל, שפילד וונסדיי ונוטינגהאם פורסט - זו בדיוק הסיבה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/09