דיון הליגות הנמוכות: עונת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏7/7/08.

1. Strawberry Fields Member

2. Cup of Tea Liverpool, UK

3. Strawberry Fields Member

4. sagiv Member

הדיון הזה קצת נרדם אז אני מעיר אותו טיפה עם מלפפוני פורסט (רובין הוד, קצת עזרה?)
    בילי דייויס רוצה לחזק את מרכז ההגנה כשהשחקן המבוקש ביותר הוא מאט מילס מדונקסטר (שיחק במנצ'סטר סיטי בעבר).
    הרוברס לא מתלהבים לשחרר אותו וגם אם כן, רוצים יותר מ-2 מיליון ליש"ט.
    עוד שם שהוזכר ואני כמעט בטוח שפורסט רצו אותו כבר לפני כמה חודשים הוא רוב ג'ונס מהיבס.
    בחוליית הקישור/קישור התקפי המלפפונים הם גארי מקשפרי, שחקן שממה שזכור לי כשראיתי אותו בפעם האחרונה, כבר היה צריך להיות בפרמיירליג.
    על פול מק'קנה מפרסטון הוגשו כבר שתי הצעות רשמיות שנדחו, הצעה שלישית של 750 אלף פאונד בדרך.

http://www.thisisnottingham.co.uk/homespor...il/article.html

בניוקאסל, דיילי מייל:

MIKE ASHLEY will ask Chris Hughton to launch Newcastle’s promotion drive if he fails to sell the crisis-torn club.

שמישהו כבר ידרוס את האשלי הזה. המועדון משותק, אף אחד לא יודע מה יהיה מחר,
    הפך את ניוקאסל למועדון שמוגדר ובצדק כ- crisis-torn club ועוד בליגת המשנה. אידיוט.

רק שצ'רלטון ירימו את הכפפה וישדרו בעונה הבאה את הצ'מפיונשיפ לפחות פעם בשבוע
    (עם תקווה לכמה שיותר משתי הקבוצות האלו)

נערך לאחרונה ב: ‏14/6/09
  5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

כריס יוטון בחור נחמד אבל יש לו כריזמה של כפכף. הוא לא הבן אדם הנכון לתת למועדון הזה את הסטירה ואת הדחיפה קדימה בשביל לחזור לפרמיירשיפ.

6. sagiv Member

בילי דייויס מדבר על החשיבות של בניית קבוצה בנוטינגהאם. יפה לראות קצת מה"אני מאמין" שלו בהקשר לאיך הוא חושב שפורסט צריכה להיראות ושהוא מסתכל לטווח מעט ארוך

"What is important is that we work on this squad over the right number of years, rather than a matter of months.

"We need permanent signings, the loan signings have to be kept to a minimum.
    "Everyone connected with the club can be proud that we can look forward to the challenge of the Championship next season.

"There will be one or two players who go out on loan. But we want to keep this young squad together and get them playing in their right positions.

הראיון המלא (מדבר גם על התקווה להיות בצמרת בעונה הקרובה):
    http://www.thisisnottingham.co.uk/homespor...il/article.html

רובין הוד, איפה אתה?

------------------------------------------------------------------------------------------------

בניוקאסל:

שירר עשוי בכל זאת להמשיך, אבל כרגיל, אף אחד לא יודע מה יהיה בעוד 5 דקות ואני כל כך רוצה להיות מיליארדר עכשיו קודם כל כדי לשים את ה-100 מיליון האלו ולהעיף את אשלי לקיבינימט (וגם כדי לקנות בית בריביירה הצרפתית)

http://www.guardian.co.uk/football/2009/ju...hearer-llambias

עוד חדשות:
    פר קיליאן סקיילברד הנורבגי הודה שיש לו הצעה מניוקאסל. מי שעוקב אחרי שמות של שחקנים צעירים באירופה יודע שמדובר בשחקן שדובר עליו כהבטחה גדולה כבר יותר משנה. לפי השמועות יש גם קבוצות מהפרמיירליג שעוקבות אחריו בעניין ויש גם דיווחים שאם זה יפול בין סנרדלנד לניוקאסל, הוא יעדיף את ניוקאסל למרות שהיא בצ'מפיונשיפ :aaa021: השאלה היא אם יש מי שיחתים אותו או ייתן את הכסף לרוזנבורג. ואם זה לא רק שמועות ועוד מלפפון בארגז.

עוד מלפפוניישן: פבריציו קולוצ'יני מבוקש בכמה קבוצות כשהדיבור הרציני ביותר הוא על סביליה. אני אומר שאם זה יקרה - לפני שהוא עולה על המטוס לספרד, צריך להעביר אותו במחלקת ההגירה ולתת לו הרחקה ל-10 שנים מאנגליה או לפחות מהעיר ניוקאסל. בתקשורת הספרדית העריכו שניוקאסל תבקש עליו משהו סביב 5 מיליון פאונד.

חדשה אחרונה מניוקאסל:
    POLICE are hunting three men following the rape of a 30-year-old woman in a North-East city centre.
    ג'ואי, מה עשית הפעם?

נערך לאחרונה ב: ‏16/6/09
  7. Robin Hood Member

רובין הוד נמצא פה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אין לי יותר מדי זמן לכתוב הודעות לאחרונה, אז אני מעדיף לקרוא וליהנות מהודעותיהם של אחרים. תודה רבה שאתה מעדכן על הפורסט שלי!

אם בפורסט עסקינן, אז הקבוצה הוגרלה לשחק מול ברדפורד בסיבוב הראשון של הקרלינג קאפ. למרות שיש עוד הרבה זמן עד למפגש, אני חושב שיהיה מדובר במשחק מעניין, למרות שיש לקוות שעד אז הקבוצה תתחזק מספיק בשביל לטאטא את ברדפורד מהגביע הזה. חייו של אוהד הקבוצה הקטנה (אל תטעו, המועדון גדול אך הקבוצה, כיום, קטנה) הרבה יותר מרתקים מכיוון שאז כל משחק מקבל משמעות, לא משנה עד כמה לא חשובה התחרות הספציפית הזאת לכל השאר (טוב, למעט טוטנהאם...).

יחד עם כל השמות המעניינים שעולים בתקשורת, ישנה תרעומת מסויימת על הצורה בה השחקנים השונים יוחתמו. מסתבר שיש מן פאנל אשר אמור להחליט על החתמת השחקנים, ולדעתי מדובר בפגיעה חמורה באוטוריטה של מאמן הקבוצה, בילי דיוויס. הפורסט לא משחקים בספרד שם יש נשיא וג'נרל מנג'ר הקובע אילו שחקנים יצטרפו לקבוצה, ובמיוחד ברמה של הצ'מפיונשיפ, חייבים לפגוע היטב ברכש. אני לא בטוח שפאנל הכולל את דיוויד פליט, שמי יודע בכמה משחקים צ'מפיונשיפ הוא צפה בעונה האחרונה, יעזור למועדון יותר מעבודה עצמאית של דיוויס (עם הסקאוט הראשי של המועדון, ושאר חברי הצוות המקצועי).

מה שהקבוצה באמת צריכה הוא שוער טוב ואמין. אם לא נמצא כזה בשוק, עדיף לנסות להחזיר את לי קאמפ לעונה נוספת (השאלה או רכישה) מאשר להסתמך על...אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה. לבינתיים לא רצו שמות של שוערים בתקשורת. מי שעשוי להצטרף הוא דלה אדבולה הניגרי וכמו שציין שגיב, גם רוב ג'ונס מועמד לקבוצה, ובנוסף היו דיבורים חזקים מאוד על גארי מקשפרי של בירמינגהאם, והדיילי מייל אף דיווח שהקבוצה כבר הגישה הצעה בגובה של 1.5 מיליון ליש"ט, אך מאז ראיתי רק דיווחים על התעניינות במקורות מידע אחרים.

(זה נראה קצת מוזר לראות דיווחים על ניוקאסל בת'רד הזה. כנראה שנצטרך להתרגל).

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/09
  8. sagiv Member

רובין הוד, קראתי עכשיו טור דעה עם דברים דומים למה שאתה אומר
    גם אני לא מבין את התפקיד הזה של יועץ ונגיד שאם כבר, אז למה לעזאזל דייויד פליט.
    הוא לא מחכה ליום שיפטרו את הארי רדנאפ מטוטנהאם כדי להיות caretaker איזה שבועיים?
    בילי דייויס העלה את דרבי ליגה, עשה ימים יפים בפרסטון, שייתנו לו לעבוד לבד.

רובין הוד, אני לא אגיד שיש לי הכי הרבה זמן בעולם בעצמי, אבל אני שמח לעדכן בקטנה על פורסט כל עוד אתה לא מגיע לזה. מאחל לכם מקום שני העונה ועלייה אוטומטית, אחרי ניוקאסל כמובן. דרך אגב, אם תחזרו לחולצות הצהובות בתלבושת חוץ כמו לפני כמה שנים זה מאוד יעצבן (אחי, אוהד הפועל ת"א שרוף כמוני עם מנוי והכל, גר כמה חודשים בנוטינגהאם לפני כמה שנים וסיפר שחצי מהעיר הולכת עם החולצה הצהובה)

--------------------------------------------------------------------------------------

בניוקאסל:

אני הייתי בטוח שההעברה של פרייזר קמפבל ממנצ'סטר יונייטד להאל סיטי היא done deal, אבל כמה אתרים באינטרנט פתאום טוענים שזה עדיין לא נחתם, שניוקאסל בעניין והוא מעדיף להגיע לסט. ג'יימס'ס. אין ספק שאם השמועה נכונה, קמפבל יכול לתרום הרבה למגפאייז. הוא חלוץ ברמה של פרמיירליג והוא מכיר טוב את הצ'מפיונשיפ מהימים שלו כמושאל בהאל סיטי.

אם על זה הייתי מוציא 6 מיליון פאונד? לא יודע אם כרגע. אנדי קארול ושולה אמאובי הם שניהם שחקנים של 20 גולים ויותר בצ'מפיונשיפ, אבל כרגע העתיד של שניהם בניוקאסל לא ברור (קארול הוא מלפפון שמקושר לווסטהאם לאחרונה). בכל מקרה, אם קמפבל באמת יגיע זה לא יהיה רק מפתיע, אלא גם משמח כי נראה שמשהו זז.

חוץ מזה דייויד אדגר טוען שבניוקאסל לא מעריכים אותו מספיק ורוצה לעזוב. החוזה שלו נגמר עוד שבועיים. קישטה.

מכל הבלאגן נקווה שיילחמו כדי להשאיר את סבסטיאן באסונג, שעל פי הדיווחים כרגע מאוד רוצה לעזוב. הוא גם לא הכי מרוצה מהמשכורת שלו, שנעה סביב 5,000 פאונד בשבוע. תנו עוד 15, תנו לו עוד 20, תנו לו מה שהוא מבקש, תנו לו סרט קפטן, העיקר תשאירו אותו. אם יש שחקן שניתן לציין לטובה אחרי העונה החולפת.

9. sagiv Member

דרך אגב, אני מתכוון בימים הקרובים לשלוח לצ'לרטון בקשה לשדר את הצ'מפיונשיפ לפחות פעם בשבוע. יש לי את הטלפון והמייל של הדובר שלהם, כך שלהגיע אליהם לא תהיה בעיה. הזכויות שייכות להם (לפחות היו העונה) ונמאס כבר לראות רק את הדיווחים של לדלי כל השבוע, שרואה הכל כי יש לו צלחת. למה שרק הוא יהנה? אני לא מתכוון לכתוב משהו ארוך, רק בקשה פשוטה בניסיון לשכנע אותם ובעיקר לשמוע מה יש להם להגיד. אם למישהו יש משהו להוסיף בעניין של שידורי הצ'מפיונשיפ או להציע לי לכתוב להם, אני אשמח בפרטית.

יאללה, סיימתי את שלי להיום. עכשיו לפאב, לכמה שעות של בירה ושיחות כבדות על כדורגל. בשביל זה אלוהים ברא אותנו ואת הבירה. ואת הכדורגל.

10. קינג לדלי Member

שגיב,חולה כדורגל כמוך חייב לווין.
    איך בכלל אתה מתקיים ללא הפלא הזה ?

זה לא עולה הרבה ותאמין לי שאחרי יום אחד תבין ששלושת אלפים שקלים הם פינטס לעומת ההחזר.

11. sagiv Member

אני גר בשכירות, באמצע ת"א, זו נראית לי בעיה. ברור שביום שאני מתמקם, אני מזמין התקנה. הכסף בכלל לא משחק תפקיד מבחינתי, בטח לא על דבר כזה. על בריאות לא מתפשרים.

12. ManUtd Fan Member

אולי תוסיף לבקשה שבלחיצת כפתור יהיה אפשר לשמוע רק את השדר האנגלי?
    נמאס כבר לשמוע את שכנר.

13. Strawberry Fields Member

אני אעתיק את זה גם לדיון החדש, כשיפתח...

שני המחזורים הראשונים בצ'מפיונשיפ:

Saturday, 8 August 2009
    Cardiff v Scunthorpe
    Coventry v Ipswich
    Crystal Palace v Plymouth
    Derby v Peterborough
    Leicester v Swansea
    Middlesbrough v Sheff Utd
    Preston v Bristol City
    QPR v Blackpool
    Reading v Nottm Forest
    Sheff Wed v Barnsley
    Watford v Doncaster
    West Brom v Newcastle

Saturday, 15 August 2009
    Barnsley v Coventry
    Blackpool v Cardiff
    Bristol City v Crystal Palace
    Doncaster v Preston
    Ipswich v Leicester
    Newcastle v Reading
    Nottm Forest v West Brom
    Peterborough v Sheff Wed
    Plymouth v QPR
    Scunthorpe v Derby
    Sheff Utd v Watford
    Swansea v Middlesbrough

14. sagiv Member

פתיחה קשה מאוד לניוקאסל. שני משחקים נגד שתי מועמדות לעלייה (בעיקר ווסט ברום) כבר בהתחלה. אפשר להניח שאחרי שני המשחקים האלו בניוקאסל יתחילו להבין איפה הם נמצאים, לכן אולי זה טוב.

קצת חדשות מלפפונים:

לא שזה לא היה צפוי, אבל סבסטיאן באסונג מודיע שכמה קבוצות בפרמיירליג רוצות אותו.

http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5386801,00.html

ברנלי כביכול רוצה את דמיאן דאף. כביכול.
    אואן קויל מכחיש לחלוטין ובלי קשר, זה יהיה די מוזר אם דאף יילך לשם אחרי שהוא התחיל את הקריירה הבוגרת בבלקבורן ושיחק בה 7 שנים. מצד שני גם סול קמפבל הלך לארסנל, אז מה אפשר להגיד?

בעניין הרכש יש 1,000 שמות של שחקנים שמועמדים, כשמדובר בשמות שאלן שירר רוצה. אז בגדול זה נראה שיש מאמן לקראת העונה הבאה אבל בדבר אחד אין שינוי:

However, the proposed takeover at St James's Park continues to hold up any concrete plans the Newcastle legend has.

בינתיים אשלי ישלם בסוף החודש עוד 10 מיליון פאונד בונוסים לשחקנים על העונה החולפת. 10 מיליון פאונד בונוסים על עונת ירידה. יופי.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

בנושא אחר: קיבלתי מכתב חזרה מצ'לרטון
    מבין השורות ובעצם מהשורות עצמן אפשר לראות שאין סיבה לאופטימיות גדולה מדי, אבל כשזה מגיע לצ'רלטון, עם כל החובבנות שידור שלהם, אני נוטה להאמין להרבה דברים שהם אומרים. בסך הכל הם הוכיחו בשנים האחרונות שהם רוצים לשדר עוד ועוד משחקים מעוד ועוד ליגות, כך שבינתיים אני מאמין להם שהם רוצים לשדר גם צ'מפיונשיפ. בכלל, בשנתיים האחרונות העמדה שלי היא לבקר אותם קשות על שכנר, חזן וכו', אבל לפרגן להם ב-100 אחוז על כמות השידורים שלהם.

הנה תוכן המכתב:

בשורה התחתונה:
    טוב לדעת שמבחינתם יש מקום לשמוע את הלקוחות ושהם מחזירים תשובה.
    אני עוד אהיה איתם בקשר במהלך העונה
    ווסט ברום נגד ניוקאסל למשל, זה משחק שחייב להיות משודר

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/09
  15. Strawberry Fields Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/6/09