דיון הליגות הנמוכות: עונת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏7/7/08.

1. Robin Hood Member

מה זאת אומרת לא מדוייק? לסטר לא מצליחה לשמור על רמה אחידה, אם במהלך משחקים או בין משחקים, ועד כה שמטה נקודות לא מעטות. זה שהיא פתחה את העונה היטב, זה נהדר, אך היא בינתיים לא מצליחה לשמור על רמה אחידה, ועל כן חוסר היציבות. היא מדורגת כרגע מתחת ללידס אפילו (אבל עם משחק חסר מול סטוקפורט), אם אני זוכר את הטבלה נכונה, ובאופן כללי אפשר היה לצפות משתי הקבוצות לפתוח את העונה בצורה יציבה יותר, שכן יריבותיהן לא משתוות להן.

כמו שכתבתי, המנג'ר שלנו לא התייחס יותר מדי לשופט שכן הוא לא נוהג לעשות זאת, כך שלטעון שבקבוצה מאשימים את השופט זה מאוד מטעה. הקבוצה הפסידה וכולם מתמודדים עם זה בכבוד, וזאת למרות שכל תלונה על השופט, אם הייתה, הייתה מוצדקת כי פנדל הניצחון של ברנלי לא היה פנדל. היינו צריכים להבקיע שערים נוספים, אך זה לא אומר שטעויות שיפוט לא עשויות להכריע משחקים, לכאן או לכאן. כמו כן, אף אחד לא ציפה לחזור לפרמיירליג העונה, או רצה בכך יותר מדי. אין ספק שזאת תהיה הפתעה נעימה, אבל בקבוצה מעדיפים להשתלב בצ'מפיונשיפ ואז לפרוץ קדימה. אסור להיות חמדנים אחרי מה שקרה לנו.

נערך לאחרונה ב: ‏15/9/08
  2. Brian Clough Member

חברים יקרים לא נורא ובטח לא צריך לדאוג
    נכון זה לא נעים לחטוף חמישיה מוולבס ולהפסיד בבית לברנלי
    בכל אופן מדובר לקשיי קליטה בכל זאת הבדלי הרמות בין הליגה הראשונה ולצמפיונשיפ הם די משמעותיים
    ראיתי כמעט את כל המשחקים של פורסט העונה ובהחלט יש קבוצה טובה קולין כבר מחפש להשאיל שחקנים עד שהפצועים יחזרו לשחק. בכל אופן עדיף עכשיו בתחילת העונה שעוד הכל פתוח לחטוף "סטירות" ולשפר בהמשך הדרך. אין לי ספק שנגיע די רחוק העונה אולי זה יהיה יומרני מידי לדבר על עליה לפריימר אבל גם זה לא בשמיים.

COME ON U REDS

3. קינג לדלי Member

יש לפורסט בלם בשם ווס מורגן שהאוהדים אוהבים להדביק לו את השיר של דס ווקר.
    הבעיה היא שהוא כל כך מגושם וגמלוני וזה עולה לכם בהרבה חורים.

4. superleeds Member

קח את מה שכתבתי ברוח טובה אנחנו סתם מקנאים בצרות של "עשירים"!

כמה מבאס ומשפיל מה שאתה כותב ש"צריכים להתרגל להבדלי רמות בין ליגה 1 והצ'מפיונשיפ" ,כמה עמוק נפלנו? (אני מתייחס לשני המעדונים הגדולים פורסט ולידס ).

לבשורות טובות!

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוליבר קינגונזילה, קשר בקבוצת בארנט מליג 2, נדקר למוות בסופ"ש כשמאמנו בבארנט פול פיירקלאף, נושא דברים בלווייתו. הוא נדקר למוות מחוץ לבאר בשכונת קרוידון המפוקפקת שבדרום לונדון.

6. leeds12 Member

השוער המחליף של בארנט זה רן קדוש שהיה בסקציה נס ציונה ובבני לוד.

7. קינג לדלי Member

הפורסט שוב מפסידים והפעם 2-1 בפרסטון.
    אני מקווה שווס מורגן הוחלף בדקה ה80 בגלל שקאלדרווד הבין שהוא אפס.

מאז שהכוכב החדש מקגוגן נפצע הפורסט רק מפסידים.אחד הבודדים שנותן צבע במרכז הקישור.

8. sagiv Member

נערך לאחרונה ב: ‏17/9/08
  9. George Best Member

לא חושב שהיה דבר כזה בהיסטוריה.
    מחצית ב12 משחקים בצ'מפיונשיפ - ומאזן השערים עומד על שלושה.

10. Robin Hood Member

כמובן שהובקעו יותר שערים בסופו של דבר, אבל לא במשחק שלנו. אחרי ההפסד לפרסטון באמצע השבוע, השגנו לפחות נקודה, אך אנחנו נמצאים מתחת לקו האדום, ביחד עם סאות'המפטון ובארנסלי. אומנם רק נקודה מהישארות, אך עד כה הקבוצה ממשיכה להתגלות כאימפוטנטית ולא יציבה, וזאת בלשון המעטה. גם את צ'ארלטון, בבית, לא הכנענו, והמצב לא יכול להיראות גרוע מזה בשלב המוקדם הזה של העונה.

11. Ben-Ami Member

גם מילוואל מתחממים לא רע, יש צ'אנס לקבוצת החוליגנים לעלות ליגה?

12. leedsutd Member

הדברים מתחילים להסתדר,
    נצחון חוץ שני רצוף והפעם מול קרלייל שהושג בצורה משכנעת והקבוצה של מקאליסטר מתחילה להתגבש וקשה שלא להיות אופטימיים.
    אולדהם ממשיכה להפתיע עם ריצה יפה של התחלת העונה וגם מילוול אחרי עונה איומה מראה ניצוצות של חזרה לצמרת,
    הולך להיות מעניין אבל אני מעריך שהקרב יהיה בעיקר על הפליי אוף יש לי תחושה שתוך כמה מחזורים אנחנו ולסטר נתבסס בצמרת

MOT
    דורון

13. בועז Member

למישהו יש לינק לשער המגוחך ביותר ששמעתי עליו? אני מדבר כמובן על ה2-2 של רדינג מול ווטפורד

14. AVISEY Member

http://www.youtube.com/watch?v=kC-8domNrGc http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

15. Claret&Blue Member

ביזיון שלא נראה כמותו. אני בהלם.