דיון הליגות הנמוכות 09/10 - גמר פלייאוף העלייה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏22/6/09.

1. קינג לדלי Member

מדהים לראות איך הגביע מוציא משחקני לידס את כל האנרגיות.

איזה כיף לראות את פורסט ממשיכים לככב תחת בילי דייויס !

2. YANIROSH Member

לידס במשבר אמיתי...אני מקווה שהם יתאוששו ומהר כי במשחק הבא הם יוצאים לקולצ'סטר...

3. superleeds Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx יוק-אשר יגורנו בא-המשחק עם קולצטר דווקה בבית כבר ניצחנו אותם בחוץ-נקווה לטוב

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/10
  4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק לשחקני לידס? מה בנוגע לרדינג? מאז המפגש הכפול עם ליברפול והניצחון האחרון בגביע היא לא מצליחה להוציא נקודות בליגה והפער מסקאנת'ורפ מעל הקו האדום הוא 4 נקודות כשלסקאנת'ורפ יש משחק חסר אותו היא תשלים היום מול שפילד.
    אגב, הניצחון של פורסט מעלה אותם (לפחות עד המשחק של ניוקסאל היום) למקום הראשון בטבלה.

5. aviv_henry Member

גם לפני זה רדינג היו גרועים מאוד והם בסכנת ירידה. מקום 23 לא בא מתקופה לא טובה אלה עונה לא טובה.

6. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם בברומיץ' וגם בבירמינגהאם היו תהליכים מסודרים של בנייה, ולא נלחצו שם ממאבקי תחתית בפרמיירשיפ. שני המועדונים בירידה הראשונה שלהם שמרו על המאמנים ועל מרבית הסגל. הסיפור של צ'רלטון ופאלאס שונה, צ'רלטון פשוט נחלשה מאוד אחרי ריצה יפה בפרמייר וצנחה. פאלאס, ונוריץ' לצורך העניין, היו מלכתחילה קבוצות עם סגל לא מאוד חזק ועברו טלטלה אחר טלטלה בצ'מפיונשיפ.

המודל האמיתי הוא סנדרלנד, שאחרי עונה ביזיונית בפרמייר השקיעו נכון, ומתחתית הצ'מפיונשיפ זינקו היישר למקום מכובד בליגה הבכירה.

ואגב, לא כזה יכאב לי על וויגאן, הפטנט היה נחמד אבל יש מספיק קבוצות שעושות הרבה יותר טוב גם על הלב וגם בעיניים מחוץ לפרמייר כרגע.

כל כמה ימים אני מפחד שהנה הריצה של פורסט נפסקת, הנה סוף סוף חוזרים למציאות, וככה כבר כמה חודשים. פשוט מדהים מה שהקבוצה הזאת עושה, דורסת את הליגה. אני עדיין מפחד, כי לקבוצה אין גב כלכלי רחב שעשוי להיות מכריע במידה ותעלה, ולכן אי אפשר שלא לחשוב שעלייה אולי לא נכונה כרגע. מצד שני, אם עונה כזאת (במידה ותימשך ככה) לא תסתיים בעלייה, יהיה קשה לעשות ריצה נוספת כזאת בשנה הבאה, מנטלית, במיוחד אם כמה שחקנים ייחטפו.

לא שזה משנה, כי בפסקה הזאת ניחסתי להם את הצורה והם ירדו לליג וואן בתום העונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. KirkH Member

בסנדרלנד הושקעו הרבה מאוד מזומנים כדי להרחיק את הקבוצה מהקו האדום, ממש לא משהו שקשור לתהליך של בנייה.

אני חושב שהמודל דווקא אמור להיות סטוק סיטי שלא מוציאה סכומים שאין לה (ופשוט אין לה..). עלו עם סגל מסויים, הוסיפו עליו לאט לאט עוד ועוד תוספות - לא הלכו וניסו להחליף את כל ההרכב.

סך הכל זה גם עניין של לא מעט מזל. מן הסתם חייבים גם לעזור למזל ולא לנסות לפגוע בינגו עם נגרים סטייל סקוטלנד, אבל עדיין, אתה יכול להביא את השחקן הכי מתאים בעולם - ולקבל ממנו 4 משחקים לפני עוד פציעה קשה...

8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

להחזיק סגל שבנית עם תקציב פרמיירשיפ בלי זכויות השידור זה ריסק כלכלי לא קטן, אתה נתקע שנה-שנתיים יותר מדי והגרעונות תופחים.

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא בדיוק תקציב פרמייריפ (יש קיצוצי חוזים וכד') אבל זה נכון. יחד עם זאת ברומיץ' ובירמינגהאם הצליחו לעשות את זה בצורה מוצלחת.

בלי קשר, כל הכספים המושקעים בכדורגל באנגליה יצאו מכל פרופורציה הגיונית. אני מאוד מקווה שברגע שקבוצה גדולה תקרוס אולי מישהו יתעורר שם למעלה.

10. leeds12 Member

החתמנו חלוץ מהפרמייר, גארי מקשפריי מבירמינגהאם.
    מישהו ראה אותו ויכול להגיד משהו ?

11. קינג לדלי Member

הרבה יותר נהצ'מפיונשיפ כי הוא בקושי שיחק בפרמייר ויותר בקובנטרי.
    שחקן שמאלי נחמד לא יותר.

12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקשפרי שחקן מצויין! אני בעיקר זוכר אותו כשחקן כנף, טכני, פינישר טוב, כאמור אני זוכר אותו כשחקן כנף שמאל אז הוא שמאלי ברגל למיטב זכרוני.

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו יודע איפה אפשר למצוא לינק לדרבי - פורסט?

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

דארבי ניצחה את נוטינגהאם 1-0 משער של רוברט הולס, עכשיו נוטינגהאם 5 הפרש מעל ווסט ברומיץ' שבמקום ה-3 אבל עם 2 משחקים עודפים.

15. leeds12 Member

הגיע הזמן.
    נצחון מאד מאד חשוב, 0-2 על קולצ'סטר מצמד של בקפורד שחוזר לתפקד גם בליגה.
    מי שפתח לצידו היה מקשפריי שרק השבוע השאלנו מבירמינגהאם.
    יכול להיות שההגנה של קולצ'סטר היתה צריכה לתת תשומת לב לחלוץ שכבר שיחק העונה כמה משחקים בפרמייר ליג וזה נתן לבקפורד יותר מרחב.
    הניצחון הזה גם מוריד לחץ ונותן לקראת המפגש עם התרנגולים ביום רביעי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/1/10