דיון הליגות הנמוכות 09/10 - גמר פלייאוף העלייה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏22/6/09.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

תם ונשלם הסיפור בצ'מפיונשיפ, ועכשיו עוברים לפלייאוף, המשחקים הראשונים בשבת:

בלקפול - פורסט
    לסטר - קארדיף

פורסט חוזרת לאיצטדיון בו רק לפני שבועיים היא חטפה שלישייה צורמת. יהיה כל כך כואב לפספס אפילו את הגמר אחרי עונה מדהימה שכזאת.

2. Cup of Tea Liverpool, UK

אני עם פורסט ולסטר, אבל אם יהיה גמר ביניהן אני אעדיף את פורסט.

אין עוד ליגה כמו הצ'מפיונשיפ. פשוט תענוג.

3. The_Magpie Member

אתה צודק... השיא 106 נקודות.
    http://en.wikipedia.org/wiki/2005-06_in_English_football

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

פלייאוף מצוין, ארבעה שמות מרעננים ולא איזו מידלסברו עבשה ומאוסה. נכון, פורסט זה היסטוריה ורומנטיקה, אבל אני עם לסטר.

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מהמר על גמר בין בלקפול ללסטר ולדעתי דווקא בלקפול, שסיימה במקום השישי לאחר שרדפה אחרי סוונסי במרבית שלבי העונה, תהיה העולה השלישית.

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני מחפש את הקבוצה שיש לה הכי הרבה סיכוי להטביע חותם בפרמיירליג ולא להיות עוד ברנלי לדוגמא, אני חושב שזאת חייבת להיות פורסט. קבוצה עם בסיס אוהדים עצום, עם הסטוריה נפלאה לגבות אותה, ועם יכולת מצוינת העונה בצ'מפיונשיפ (מהמעט שראיתי יש לציין, אבל מספיק לראות את התוצאות שלהם בשביל להבין). יהיה נהדר לראות את השם הזה חזרה בפרמיירליג ואני לחלוטין איתם.

7. RealStretford Member

לא אכפת לי פורסט, או בלקפול

פורסט, המסורת, ההיסטוריה ואוהדים שלהם בפורום

בלקפול, סטנלי מטיוז, חולצות הטנג'רין, הביקור השנתי בתור ילד.

אגב, ביקרתי לאחרונה שם ב-94 ועזבתי כמה שיותר מהר עם זכרונות ילדות מנופצות עיירת רפאים, מלא זקנים ומעוותים, מלוכלך ומגעיל, והמצב של בלומפילד רואד בכלל היה מחפיר. גם מוכרים שם דבר בשם "רוק". מישהו נתקל בזה פעם? ממש נשק בלתי קונבנציונלי

קארדיף - לא תודה, יותר מדי וולשים
    לסטר - לא תודה, יותר מדי פקיסטנים

נכון, זה לא PC

8. Strawberry Fields Member

רק שכחת שבעמדת המאמן נמצא האיש שאחראי באופן חלקי לקבוצה המבישה בתולדות הפרמיירליג הלא היא דרבי קאונטי.
    אם פורסט תעלה יהיה מעניין לראות מה למד בילי דייויס מהאפיזודה (הקצרה) הקודמת שלו בליגה הבכירה.

עבור קארדיף יש לי הרגשה שזה פלייאוף של להיות או לחדול. יש להם איצטדיון חדש ומרשים אבל חובות גדולים ובעיות מנהליות שעלולות להוליך אותה בדרך של פורטסמות' וסאות'המפטון. ההכנסות מהפרמיירליג בהחלט יכולות לייצב אותה. האם ג'ונס יכניס את זה לשיחות הדירבון בחדר ההלבשה?

ללסטר אני חושב שיהיה מה למכור בפרמיירליג וזה יהיה הישג אדיר אם הם יעלו 2 ליגות ברציפות (אגב, ג'ק הובס נבחר לשחקן השנה ע"י האוהדים והשחקנים) אבל למרות הנוסטלגיה אני לא בטוח שאני רוצה שתעלה.

את בלקפול אני פשוט לא מכיר מספיק.

בפלייאוף הזה אני עם פורסט, יותר מעל לכל בגלל פול אנדרסון שמגיע לו הזדמנות להוכיח שהוא ראוי לפרמיירליג. לא אשכח ולא אסלח.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני אהיה בעד פורסט, בחצי ה-1 של העונה הם היו במקומות שמובילים לעלייה אוטומטית אבל חצי 2 חלש שלהם גרם להם לסיים במקום ה-3. בלקפול במגמה הפוכה ואולי יש להם סיכוי להפתיע בחצי הגמר.

10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא מידלסברו זה עוד בסדר. קבוצה עם ותק פרמיירשיפ, מחלקת נוער טובה, עליהם עוד לא כואב לי. ברומיץ' לעומת זאת הפכה לעולה מאוסה, וטוב מאוד שרדינג לא חזרה, מיצינו את הסיפור איתה.

אני כמובן עם פורסט, קבוצה שמאז שהתרסקה לליגה השלישית אני עוקב אחריה מדי שבוע. יש בעיקר הרגשה, שזאת הזדמנות שלא בטוח שתחזור בעתיד עבור הקבוצה של בילי דיוויס. רוב הסגל צעיר ולפחות בחלקו עשוי להיחטף לפרמיירשיפ בקיץ אם הקבוצה לא תעלה.

אם הייתם שואלים אותי לפני חודשיים לא היה לי ספק שפורסט תהיה לכל הפחות בוומבלי. הקבוצה טרפה את הליגה, אפילו הביסה את ברומיץ' בהות'ורנס 3-1 ודילגה מעליה למקום השני, אבל אין מה לעשות, הליגה הזאת ארוכה מדי בשביל רצפים שלא נשברים לא מדובר בקבוצת על (ביחס לצ'מפיונשיפ) כמו ניוקאסל ועכשיו אני חושש מאוד, גם מבלקפול, וגם מקארדיף בגמר שלדעתי תעבור את לסטר, אבל שאלה יהיו הצרות שלי, הגמר.

11. Strawberry Fields Member

הסיפור של פורסט פשוט. היא קבוצת בית פנטסטית וקבוצת חוץ גרועה כך שאם תצליח לצאת עם נזק מינימלי מבלומפילד רואד אני רואה אותה בגמר.
    התוצאות לקראת סוף העונה, לדעתי, נבעו מכך שפורסט הייתה די בטוחה במקומה בפלייאוף ובשלב מסוים הפסיקה להאמין שהיא מסוגלת לסיים שנייה ולכן התחילה לשמור כוחות עבור הקרב האמיתי. די מסוכן אבל אני מקווה שזה ישתלם עבורה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/10
  12. קינג לדלי Member

13. Ariel Member

אני חייב לא להסכים ידידי. מדובר באחת הקבוצות המרגשות שנתקלתי בהם בחיי. איפה תמצא עוד אוהדים כאלו?

מבחינה מקצועית- קבוצה טובה מאוד, מהבודדות שמסוגלות לדרוס (חמישית בכיבושים). לו התעוררה חודש מוקדם יותר- וודאי הייתה נכללת ברביעיית הפליאוף. מחלקת נוער מהבכירות באי הבריטי שמצמיחה כשרונות כדרך קבע.

מבחינת מהות- מועדון קהילתי שמדי משחק בית ממלא בממוצע 80% מתכולתו באוהדים שמגיעים רובם ככולם לעודד בחולצות המשחק של המועדון. נאמנים מאוד.

----------------------

יהיה סופר. חבל שצ'ארלטון מתכוונת לשדר רק את משחקי הגומלין.
    שהטובה תנצח ותצליח בפרמיירליג, כולן ראויות.

---------------------

לידס תעשה את זה כמו גדולה. יותר קשה- יותר מתוק.

---------------------

מסוג המשחקים שקורעים לך את הלב. המון רגשות מעורבים ב-90 דקות.

עד כאן יציע העיתונות שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

15. superleeds Member

בשבת הכרעה בליג וואן לגבי המקום השני בטבלה שמעניק עלייה אוטומטית.
    לידס ממוקמת שם וצריכה רק לנצח את בריסטול רוברס בבית כדי לעלות. בריסטול משחקת רק על הכבוד, לכאורה לא אמור להיות קשה אבל ........מדובר בלידס וכשרונה האדיר לאיבוד עצמי לדעת. אין פלא שהאוהדים עושים במכנסיים לקראת המשחק הגורלי.
    די להתעללות באוהדים ! אנו רוצים 3-0 במחצית!  :aaarse:

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/10