דיון הליגות הנמוכות 09/10 - גמר פלייאוף העלייה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏22/6/09.

1. Idlewild Member

האמת היא שהוא כמעט ולא שיחק בעונה שעברה, וכששיחק זה היה בעיקר נגד הקבוצות היותר חלשות של ליג וואן כך שלא היה לו ממש אתגר. גם אותי יעניין מאוד לראות איך הוא יסתדר העונה בלידס, אם הוא יחזור לכושר של לפני הפציעה שלו, הרווחתם בלם מעולה.

Nigel Winterburn, מאטוק יהיה שחקן גדול בעתיד, אין ספק בכך, שחקן ברמת פריימירליג. להגנה של לסטר הוא עושה לא מעט בעיות, וכחלק מההתבגרות שלו כשחקן הוא גם מבצע לא מעט טעויות באגף השמאלי שלנו.
    לא, לא כתבתי פה בעבר.

2. leeds12 Member

לידס הודיעה רשמית שדלף הולך לאסטון וילה.
    למשחק הפתיחה בשבת נגד אקסטר באלאנד רוד נמכרו כבר 23,000 כרטיסים.

3. Cup of Tea Liverpool, UK

ההשתלבות של דלף הצעיר בפרמיירליג הרצחנית היא אחת התעלומות הגדולות של השנה.
    מאוד מאוד מעניין.

4. Strawberry Fields Member

5. קינג לדלי Member

מדהים,סובלים עונה אחרי עונה ועוד בליגה השלישית ומפספסים עליות ועדיין מגיעים ולא נשברים.
    פאקינג ליגה שלישית !

שאפו !

6. Strawberry Fields Member

7. Bujuga Member

לידס מצרפת את אדם האמיל, הקשר הצעיר מליברפול, אולי כגיבוי לעזיבת דלף, אם כי ברור שזו לא אותה רמה.

לגבי ה-23 אלף כרטיסים שכבר נמכרו, איזו אהבה יש לקהל הזה, שנה אחרי שנה נכשלים, והם לא מפסיקים להאמין, יאללה השנה שיעשו זאת כבר.

8. Strawberry Fields Member

למה לכתוב סתם? בינתיים הוא סה"כ מקושר, הוא מקושר גם לקבוצות אחרות.

9. superleeds Member

טוב חברים , שוב מתחילים עונה עם לב שבור, חלום הבלהות נמשך מה לעזאזל אנחנו עושים כאן?
    לא נתפס ,שנה שלישית בליגה השלישית האם יש תקווה לתקומה?

אילולא הקנס של -15 נקודות לפני שנתיים היינו אולי בפרמיירליג או לפחות יכולנו לחלום עליו ,אך כל זה היסטוריה.

יהיה מאד קשה לסיים בשני מקומות הראשונים , חייבים להתחיל את העונה בטירוף כמו לפני שנתיים כדי להשאיר רווח לקצת נפילות פה ושם.התקווה היחידה זו האוהדים המטורפים שלעולם לא יתנו למועדון לשכוח איפה המקום האמיתי שלהם.

כמו שנה שעברה ,אינני מסוגל לעקוב אחרי כל משחק בליגה הארורה הזאת, אני אבקר מדי פעם . מקווה שלא אמצא שהחליפו מאמן שוב!

10. Ariel Member

חחחח אני כל כך אוהב את הבובות האלה. אני מתרגש כמו ילד כשאני רואה אותם בשידורי המשחקים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

11. leeds12 Member

מצפים כבר ל-27,000 .

לא שמעתי על סגירה עם האמיל או מי שזה לא יהיה. קשר שכן סגרו איתו זה אחד, מייקל דויל, מקובנטרי.
    לא הייתי משקיע יותר מדי בקשרים. מנסיון השנים האחרונות בליגות האלה המפתח להצלחה זה קיצונים מהירים שיודעים קצת לסבסב מגן ובעיקר להוציא טוב רוחב.

12. Strawberry Fields Member

הערב (22:00) סוף סוף תפתח עונת 2009-10 בכדורגל האנגלי כשמידלסברו תארח את שפילד יונייטד.

עוד 9 מש' ישוחקו מחר בשעה 17:00...
    רדינג - נוטינגהאם פורסט
    קארדיף - סקאנת'ורפ
    לסטר - סוואנסי
    דרבי - פיטרברו
    קריסטל פאלאס - פלימות'
    פרסטון - בריסטול סיטי
    ק.פ.ר - בלקפול
    שפילד וונסדיי - בארנסלי
    ווטפורד - דונקסטר

ווסט ברומיץ' - ניוקאסל בשעה 19:30 // קובנטרי - איפסוויץ' ביום ראשון ב-14:45.

-------
    בליג 1 לידס תארח את העולה החדשה אקסטר, צ'רלטון תארח את העולה החדשה וויקומב ונוריץ' תארח את קולצ'סטר (כולם ביום ש' ב-17:00).
    סאות'המפטון של אלן פארדיו, אשר תתחיל את העונה עם מינוס 10 נק', תארח את מילוול שהפסידה בגמר הפליאוף של העונה שעברה בשעה 14:45 (לינק לצפייה).

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

http://www.veryicon.com/icon/preview/Sport/Football%20League%20Championship/Coventry%20City%20Icon.Xxxקובנטרי-איפסוויץ'http://www.veryicon.com/icon/preview/Sport/Football%20League%20Championship/Ipswich%20Town%20Icon.Xxx
    ראשון, 14:45, ריקו ארינה

אחרי 34 שנים רצופות בליגה הבכירה, כבר כמעט עשור מאז הירידה של קובנטרי (ב-2001 תחת גורדון סטרכאן) שקטעה את הרצף והסקיי בלוז מתקשים לחזור לצמרת הכדורגל האנגלי. בעונה שעברה קונבטרי סיימה במקום ה-17, וגם העונה כריס קולמן וקבוצתו לא מועמדים לשום דבר. בקיץ הזה קובנטרי החתימה רק שני שחקנים חדשים-סמי קלינגאן מנוריץ' ומייקל מק'ינדו מבריסטול סיטי, ולעומת זאת 11 שחקנים עזבו אותה, הבולט ביניהם הוא סקוט דאן שעבר לברמינגהאם בפרמיירליג תמורת 3.5 מיליון פאונד. בלמה של קובנטרי, ג'יימס מק'פייק נפצע במשחק טרום-עונה וייעדר כחודשיים, וגם הקשר דיוויד בל ייעדר מהמשחק הראשון עקב פציעה.
    http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2009/2/24/1235511948429/Coventry-Citys-Leon-Best--001.Xxx
    לקובנטרי לא היו לאחרונה הרבה סיבות לחגוג. אולי העונה?

איפסוויץ', שמתחילה את העונה עדיין תחת הרושם של מותו של אגדת המועדון והכדורגל בובי רובסון, גם כן לא הצליחה לחזור לפרמיירליג מאז שירדה ממנה ב-2002 (כששנה לפני כן, ב-2001, סיימה חמישית במרחק קטן ממקום בליגת האלופות). בעונות האחרונות אימן את הקבוצה שחקן העבר האהוב שלה, ג'ים מגילטון, שלא הגיע להישגים, ולקראת סוף העונה שעברה הוא פוטר ובמקומו מונה רוי קין, כוכב העבר של מנצ'סטר יונייטד ומי שכבר עלה ליגה עם סנדרלנד. כמו בסנדרלנד, גם בפורטמן רואד קין הביא רכש מהשדים האדומים-לי מרטין, והשם הבולט השני שהגיע לסופלוק הוא דמיאן דילייני. לקראת המשחק-הטרקטור בויז יחסרו את קולין הילי המושעה ופאבלו קונאגו הפצוע, גם בן תאצ'ר כנראה ייעדר למרות שחזר מפציעה לאימונים. דיוויד רייט, שגם כן החלים מפציעה, ישחק.
    http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00367/roy_keane_367667a.Xxx
    האם קין יצליח היכן שמגילטון נכשל?

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/09
  14. leeds12 Member

הימור לגבי העולות לפרמיירליג ?
    התחושה שלי שהשלוש יבואו מבין איפסויץ', ק.פ.ר, ניוקאסל, לסטר, פיטרבורו ומידלסבורו.

15. Claret&Blue Member

בורו החתימה את ליטה שהוא סקורר מוכח ברמות האלה, כך שאם היא לא תאבד יותר מדי שחקנים מהסגל הקיים אני בהחלט רואה אותה כמועמדת לעלייה. הבעיה היא שסאות'גייט דיבר על זה שהראש של חלק מהשחקנים שלו לא נמצא בריברסייד ושלא כולם נרתמים למשימה הקשה שעומדת בפני המועדון, כשהדברים מכוונים בעיקר לאפונסו אלבס וטונצ'אי לדעתי. ניוקאסל מאבדת את חאביב באיי כנראה ובכלל נראית קבוצה שבורה, יהיה מעניין לראות מה שירר יצליח להוציא מהסגל הזה. זו הליגה המשוגעת בעולם וקשה לי לסמן קבוצות שיהיו דומיננטיות השנה.