דיון הליגות הנמוכות 10/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏7/7/10.

1. קינג לדלי Member

2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדבר שהכי הפחיד אותי בשנה שעברה היה שמדובר בהתחברות חד פעמית. יותר מדי שחקנים צעירים וחסרי נסיון (אם אני לא טועה רק ארנשו שיחק בפרמייר וגם הוא רק ירד ליגה), אבל הם הוכיחו אחרת העונה והכישלון של השנה שעברה רק ייחשל אותם.

מה שכן, הרע עוד מקדימה בלי קשר למשחק היום, יש לא מעט קבוצות מהחלק העליון של הטבלה ממתינות מעבר לפינה.

3. Ariel Member

שער גדול גם של יעקובו בניצחון לסטר על דרבי.

שלוש מקבוצות הצמרת הפגינו אופי במשחקי סוף השבוע כשהצליחו לנצח בדקות הסיום. נוריץ' 1:2 את רדינג משער של הולט בדקה ה-94 אחרי כיסוי גרוע של איאן הארט, קארדיף מנצחת 0:1 את סקאונתורפ' מנגיחה של אולופינגאנה בדקה ה-85, וגולת הכותרת ניצחונה של סוונזי 4:3 אחרי פיגור 3:1 בביתה של בורו משער מנצח של ביטי בדקה ה-93.

בנוסף ליכולת מרשימה למדי של לידס בניצחונה על בריסטול, והתחברותם של לסטר והאל, פלוס היכולת המוכחת של ק.פ.ר ונוטינגהאם. מתבשלת תמונה של 8 קבוצות שיילחמו על 2 מקומות עלייה ו-4 מקומות פלייאוף עד לשריקה האחרונה של מחזור הסיום.

לנו נותר רק לשבת בהנאה ולהמשיך להנות מהשלבים המכריעים של העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/2/11
  4. superleeds Member

אכן ממש באסה שניצחנו פעם שנייה ברציפות ונשארנו במקום 6. נצטרך לנצח במשחקי "6 נקודות" החל בשבוע הבא נגד נוריץ

צריכם לציין , אחרי שעברנו 50 נקודות אפשר לשים V על המטרה הראשונה שלנו העונה , וזה להישאר בליגה הזאת. בשלב הראשון של העונה זה לא היה מובן מאליו.

נערך לאחרונה ב: ‏14/2/11
  5. קינג לדלי Member

גם ישמאעל מילר בק.פ.ר ?

היה משחק מעניין ושאפו לפורסט שצופפו נהדר עם 10 שחקנים ברוב המשחק.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת תהיתי לאיפה הוא נעלם...הייתה לו עונה שהוא הפציץ גולים בלי הכרה ועוד נראה שיהיה לו עתיד בסיטי. שמחתי עבור פורסט כי חבל שהיו זורקים פער מקפר בגלל תאקל מטופש של שחקן.

7. leeds12 Member

ברנלי והאל סיטי פחות מטרידות אותי.
    מלסטר אני יותר חושש אבל מה שמביא לי עצבים זה התחת של נוריץ' שכמעט כל שבוע דופקת גול מכריע בתוספת הזמן. בדרך כלל אני מסמפט את המועדון הזה אבל העונה שינוחו קצת.
    בשבת אנחנו מארחים אותם על שש נקודות. למרות שגרנט הולט בפורמה והם קבוצה רצינית יש לי תחושה טובה לגבי המשחק הזה.

8. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חסיד של המושג "תיקו טוב" אבל היום היה תיקו טוב. לאור ההרחקה הטפשית של מאדג'סקי על ההתחלה, פורסט יכולה להיות מאוד מרוצה ולא סתם בילי דיוויס הניף ידיים בסיום. המיתוס של הפערים עם ק.פ.ר נופץ. פורסט הייתה ממוקדת יותר ועבדה קשה יותר מהלונדונים, ומי יודע איך זה היה נגמר ב11 על 11.

9. Strawberry Fields Member

ברנלי מינתה מנג'ר חדש. מאז היא שיחקה 4 מתוך 5 משחקים בחוץ. בשני המחזורים האחרונים היא ניצחה את נוריץ' (ב) ו-ווטפורד (ח). עם זאת, הצצתי עכשיו לעבר המשחקים שנותרו לה והיא צריכה לצאת לקארדיף, האל, לסטר, פורסט ולידס. לא יהיה לה קל בלשון המעטה.

האל, כפי שרשמתי, הפסידה רק פעם אחת ב-14 משחקים האחרונים. אני מסכים שלסטר עם אריקסון, יעקובו וקינג נראית האיום הכי רציני על הטופ 6 אבל לא הייתי מזלזל במועמדות אחרות (עדיין).

10. leeds12 Member

הערב 4 משחקי השלמה בצ'מפיונשיפ.
    במרכזי קרדיף מארחת את ברנלי.
    אם ברנלי רוצה לשמור על טווח נגיעה מהפליאוף רצוי שתנצח אבל בקרדיף זה יהיה מאד קשה, אפילו להוציא נקודה..

11. Andrei Kanchelskis Member

טעות. רק 2 משחקי השלמה יתקיימו היום המשחק השני הוא בין ווטפורד לפרסטון, לווטפורד זוהי הזדמנות אחרונה בהחלט לשמור על סיכוי שגם ככה אינו גבוה לסיים במקום המוליך לפלייאוף על העלייה ואילו לפרסטון זוהי הזדמנות כמעט אחרונה לשמור על סיכוי שגם הוא לא כל כך גבוה להישאר בליגה.

מדהים לראות אילו קבוצות נמצאות בתחתית הפרמיירצ'יפ...דרבי קאונטי, פורטסמות',מידלסברו,שפילד יונייטד וקריסטל פאלאס קבוצות שפעם נחשבו לקבוצות ליגה עליונה לגיטימיות שיש להן קהל מצויין ואצטדיונים מעולים אבל ניהול נורמלי כנראה שכבר הרבה שנים אין שם.

נערך לאחרונה ב: ‏15/2/11
  12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מידלסבורו עוד הביאו בקיץ את מלך השערים של ריינג'רס (בויד) ומלך השערים של סלטיק (מקדונלד) ונדמה היה שהם ירוצו קדימה, דווקא מוצאים אותם בחלק הנגדי של הטבלה.

13. leeds12 Member

תבדוק טוב.
    מה עם דונקסטר-איפסוויץ , ושפילד - רדינג.

14. Strawberry Fields Member

בצ'מפיונשיפ, איפסוויץ' מנצחת את דונקסטר בחוץ 6-0, שלושער לוויקהאם. זה ניצחון רביעי מתוך שש משחקי ליגה עבור פול ג'ואל. חבל שאיפסוויץ' חיכתה כ"כ הרבה כדי לפטר את רוי קין. אולי יכלה להיאבק על מקום בפלייאוף.

קארדיף וברנלי נפרדו בתיקו 1-1. מחר: סקאנת'ורפ-פורסט.

בליג 1, אקלסטון פתח בפעם השנייה עבור צ'רלטון וכבש את שערו השני, למרות שלא שיחק כחלוץ, בהפסד חוץ להרטלפול 2-1.
    לייטון אוריינט מיקמה את עצמה 3 נק' ממקום 6 עקב ניצחון 3-2 אחרי שפיגרה פעמיים בחוץ נגד מק דונס.
    טרנמיר ניצחה בבית את שפ' וונסדיי 0-3 אשר יורדת למקום ה-16, 5 נק' מהקו האדום.

15. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שקארדיף איבדה נקודות אתמול בבית מול ברנלי, פורסט יכולה לחזור למקום השני כבר הערב אם תנצח את סקאנתורפ הלפני-אחרונה בחוץ. לפורסט יש גם עוד משחק חסר מול בורו בחוץ וגם את קארדיף בבית בסופ"ש הקרוב. בערך בתקופה הזאת של השנה בעונה הקודמת הקבוצה התחילה להתדרדר ולאבד נקודות, נקווה שמה שלא הורג מחשל.