דיון הליגות הנמוכות 10/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏7/7/10.

1. ArsenalFan Member

לברייטון יש איצטדיון נוראי שכל קשר בינו לבין כדורגל הוא מקרי בהחלט. אני מקווה שלפני שהם מתקדמים במעלה הליגות, הם יעברו לאיצטדיון חדש.

2. THE STRETFORD END Member

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדי, אתה צודק לחלוטיין. כשנסעתי בזמנו מלונדון לברייטון הייתי בטוח שהאיצטדיון ממוקם בתוך ברייטון אבל להפתעתי כשירדתי מהרכבת ראיתי כמות אדירה של אוהדי ברייטון שעושים את הדרך לרציף אחר. כמובן שהלכתי אחריהם וגילתי שהאיצטדיון מרוחק במידה מה מהעיר. הדרך לאיצטדיון הייתה מהנה, הלכנו בתוך קבוצה של אלפי אוהדי ברייטון אבל כשהגענו לאיצטדיון גם אני הופתעתי מהתנאים. ישבנו מאחורי השער ביציע מעץ (מה שגורם לאוהדים בכל קרן או מצב נייח לדפוק עם הרגליים על העץ) אבל למרות שהאיצטדיון היה מלא ההרגשה הייתה של איצטדיון מוזנח וישן שלא מתאים לקבוצה כמו ברייטון. במהלך המשחק שמתי לב שהאוהדים מחלקים עלונים, מרימים שלטים ומעבירים מחאה מסוימת, רק לאחר שדיברתי עם חלק מהאוהדים הבנתי שהמחאה היא כדי להשיג לקבוצה איצטדיון חדש.
    לפי מה שהבנתי מחבר שביקר שם לאחרונה המחאה הצליחה ובונים להם איצטדיון חדש...

http://www.seagulls.co.uk/javaImages/f9/a3/0,10433~8954873,00.Xxx
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדי, אתה צודק לחלוטיין. כשנסעתי בזמנו מלונדון לברייטון הייתי בטוח שהאיצטדיון ממוקם בתוך ברייטון אבל להפתעתי כשירדתי מהרכבת ראיתי כמות אדירה של אוהדי ברייטון שעושים את הדרך לרציף אחר. כמובן שהלכתי אחריהם וגילתי שהאיצטדיון מרוחק במידה מה מהעיר. הדרך לאיצטדיון הייתה מהנה, הלכנו בתוך קבוצה של אלפי אוהדי ברייטון אבל כשהגענו לאיצטדיון גם אני הופתעתי מהתנאים. ישבנו מאחורי השער ביציע מעץ (מה שגורם לאוהדים בכל קרן או מצב נייח לדפוק עם הרגליים על העץ) אבל למרות שהאיצטדיון היה מלא ההרגשה הייתה של איצטדיון מוזנח וישן שלא מתאים לקבוצה כמו ברייטון. במהלך המשחק שמתי לב שהאוהדים מחלקים עלונים, מרימים שלטים ומעבירים מחאה מסוימת, רק לאחר שדיברתי עם חלק מהאוהדים הבנתי שהמחאה היא כדי להשיג לקבוצה איצטדיון חדש.
    לפי מה שהבנתי מחבר שביקר שם לאחרונה המחאה הצליחה ובונים להם איצטדיון חדש...

http://www.seagulls.co.uk/javaImages/f9/a3/0,10433~8954873,00.Xxx
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

טל הקדים אותי בקשר לאיצטדיון...
    אגב בפעם האחרונה שהייתי שם הם הביאו מספרים יפים למשחקי הבית וממה שהבנתי מהאוהדים שלהם גם למשחקי החוץ הם מביאים אלפי אוהדים שהולכים איתם לכל מקום.
    בכל מקרה אותי השחפים קנו בצבע התלבושת, סוג של תכלת מיוחד כזה...

6. THE STRETFORD END Member

7. superleeds Member

ס"ס עלינו ממקום 6 ל-5 ולמרבה הפלא רק 3 נקודות ממקום 2 (מותר לחלום).

עוד 10 מחזורים וכנראה הרבה תהפוכות בדרך

8. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

העברה חשובה שלא דווחה כאן היא שקריס בויד חתם לפני מספר ימים בפורסט. הסקוטי שקרע רשתות בריינג'רס אכזב במידלסברו עם שישה שערים בלבד העונה והגיע לחזק את החוד המוכה של בילי דייוויס.

הפציעות והספסל הקצר יחסית עשו את שליהם ושוחקים את פורסט לאט לאט אל מחוץ לפלייאוף, אבל יש בשבוע הקרוב משחק שאמורים לנצח מול דונקאסטר בבית, ולאחר מכן הזדמנות להפוך שוב את הקערה עם סוואנסי בחוץ. הכל עדיין wide open.

9. Strawberry Fields Member

אם צמרת הצ'מפיונשיפ לא מעניינת מספיק כרגע, ק.פ.ר יכולה לקבל הפחתת נקודות בעקבות העברה לא חוקית של אלחנדרו פאורלין.

http://www.guardian.co.uk/football/2011/ma...lin1?CMP=twt_gu

זה יהיה לגמרי לא צודק אחרי שווטסהאם קיבלה רק קנס. אתה מצפה בגלל מקרה טבז שנק' לא יופחתו אבל ממתי החלטות בכדורגל האנגלי הן עקביות?

ניל וורנוק, מנג'ר שפ' יונייטד בזמנו, טען שצריך להוריד נק' לווסטהאם. משהו אומר לי שהוא לא מרגיש אותו דבר במקרה הזה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/11
  10. Ariel Member

ק.פ.ר ראויה להעפיל לפרמיירליג. הציגה לאורך העונה כדורגל איכותי ועיקש בניצוחו של טאראבט ואחד הכרטיסים בהחלט מגיע לה. אישית אני לא חסיד גדול של עונשי הפחתת נקודות.

לפני כחודש ערכו בתוכנית סיכום המחזור "The Football League Show" ראיון וסיור באיצטדיון המחודש של ברייטון יחד עם מנג'ר השחפים- גאס פויט. בוידאו זה נראה מרשים עוד יותר. ברייטון מכינה תשתיות לפרמיירליג, ונוכח הכדורגל והלחימה הבלתי מתפשרת שהיא מציגה העונה (כמו בשבת, ספגה שער שיווין בדקה ה-94 עם תום תוספת הזמן, והצליחה לכבוש שער בהתקפה האחרונה אחרי שחודש המשחק)- זה בהחלט יעד שניתן יהיה ליישם בשנים הקרובות.

11. leeds12 Member

אני זוכר אותם כקבוצה קטנה וסימפטית בליגה הבכירה כמה שנים בתחילת שנות ה-80.

ולמי ששכח, משה גריאני ממכבי נתניה ויעקב כהן מבאר-שבע בילו שם יחד בספסל באחת העונות האלה.

השוער של ברייטון העונה הוא קספר אנקרגרן הדני שעבר אליהם מאיתנו בסוף העונה שעברה. גם שם הוא עושה עבודה מצוינת והם ספגו הכי פחות העונה. משום מה גרייסון לא אהב אותו למרות היכולת הטובה ולא רצה לחדש לו את החוזה והביא במקומו קספר דני אחר - שמייכל שסופג בצרורות, אבל זה בעיקר בגלל ההגנה, סה"כ הוא בסדר.

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/11
  12. StevieG Member

משה גריאני זה לא הזה עם החומוס?

13. leeds12 Member

עם החומוס זה פיזנטי ששיחק קצת בק.פ.ר.

14. Ariel Member

מחזור נוסף עובר חולף לו- והרגליים מתחילות לרעוד לשחקני הטוענות על אחד משלושת כרטיסי העלייה.
    5 מ-7 המובילות כשלו לנצח במשחקיהן בסופ"ש (נוריץ' תשחק הערב ויכולה להיות המרוויחה הגדולה של המחזור), ופתחו פתח לדולקות אחריהן, מבטן הטבלה, לפנטז על חלומות מתוקים (ויש יאמרו סיוט) עם אחד מכרטיסי הפלייאוף ביד.

קווינס פארק ריינג'רס, היחידה שניצחה, גילתה אופי ומנצחת את קריסטל פאלאס העיקשת בשיעור 1:2 בביתה. הקבוצה הראשונה עלייה ניתן לומר בוודאות שתשחק בעונה הבאה בפרמיירליג, אם תצלח את המשוכה הלא צפויה של בית הדין בגין עבירות שצברה לחובתה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/11
  15. leeds12 Member

אכן תמונת המחזור תתברר סופית לאחר המשחק של נוריץ'.
    בשבת הסתפקנו בתיקו מאופס בבית עם איפסוויץ (לא ייאמן שלא ספגנו...).
    אם גם נוריץ' תאבד נקודות (סיכוי קלוש אבל נקווה) אז המחזור הזה לא היה פספוס גדול לאור ההפסד של סוונסי והתיקואים של קארדיף ונוטינגהאם.

בשבת הקרובה דרך אגב קרב ראש בראש בין סוונסי לפורסט, אנחנו נייחל לתיקו. לקארדיף צפויים חיים קשים אצל מילוול.
    גם אנחנו לא נלקק דבש - דרבי אזורי אצל שפילד יונייטד שנאבקת על חייה. לדעתי אחד המשחקים הכי קשים שלנו השנה. למרות מצבה העגום של שפילד אני לא אבכה על נקודה. רציני. אבל אם נביא שלוש נתייצב חזק בתמונה.

מסכים לגבי ק.פ.ר. למרות שנותרו עוד 9 משחקים, כולן יאבדו נקודות במפגשי ראש בראש ובסך הכל זה יפעל לטובתם. בשבת הם אצל דונקסטר המשועממת. הזדמנות לאסוף עוד שלוש נקודות.

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/11