דיון הליגות הנמוכות 10/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏7/7/10.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אם אני לא טועה דיברתי איתך בזמנו על ההעברה הזאת בהקשר של המחיר, ואתה אמרת לי שמה שאני מתאר לך לגבי איך התבצעה ההעברה, על סמך התקשורת הארגנטינאית, הוא לא חוקי באנגליה. מוזר שרק עכשיו עלו על כך אם המידע על ביצוע העברה היה חשוף בכלי התקשורת הארגנטינאים כבר לפני שנתיים, או שמדובר בסיפור ארוך שרק עכשיו מגיע להכרעה?

2. Andrei Kanchelskis Member

נצחון חשוב מאוד ללידס שמשאיר לה סיכוי לסיים במקום השישי, יכול להיות שזה מאוחר מדי אם פורסט תנצח היום אבל בליגה כמו שיש השנה הכל עוד אפשרי.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקווה מאוד שקווינס פארק ריינג'רס לא יענשו בהפחתת נקודות ואם כן מקווה שההחלטה תהיה של הורדת נקודות מינימלית שלא תפגע בעלייה האוטומטית שהשיגו. אם ההתאחדות תקח להם 15 נקודות זאת תהיה החלטה מכעיסה ובעיקר לא ספורטיבית. תפגעו להם בכיס לא בהשיגים שהם הרוויחו ביושר על המגרש.
    לא מדובר במשחק שפוצץ אלא בהעברה לא כשרה ולכן העונש צריך להיות בהתאם - פגיעה כלכלית.

לידס מנצחת 1-0 ומפעילה את הלחץ על פורסט. מקווה שפורסט יעמדו בלחץ וינצחו את המשחק.

נ.ב
    לדלי דיבר כאן על עאדל טאראבט בפתיחת העונה ומאז אני לא מפסיק לעקוב אחרי הילד בן ה21 שנתן עונה מפלצתית והיה הסיבה העיקרית לעלייה של קווינס פארק ריינג'רס. טאראבט אגב אמר שהחלום שלו הוא לעבור לקבוצת צמרת בספרד כי לדעתו הכדורגל בספרד יתאים לו יותר.

4. קינג לדלי Member

אוחיון,אני חופר כאן על טאארבט מאז שקנינו אותו בגיל 17 בערך.

ראיתי אותו באימון אצל ראמוס בוולפסון וידעתי שאני מגיע לצפות בתותח.
    ציפיתי למה שהוא עשה והוא אכן פירפר את כולם ונתן פצצה לחיבור.

הצטלמנו איתו אני והילד ואפילו צחקתי איתו ושאלתי אותו אם הוא מדבר מרוקאית...

ידעתי שאין סרט שלא גדלה כאן מפלצת.
    הוא מטפל בכדור כמו זידאן ואפילו יותר.
    אם יהיה לו שמינית מהאופי של זידאן הוא יהיה ענק.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב הסיפור של טאראבט מזכיר לנו ששחקנים הם קודם כל בני אדם.
    דמיאן קומולי הביא אותו בזמנו לאנגליה. קומולי עבד בארסנל והיה אמור להוסיף את טאראבט לארמנד טראורה ואבו דיאב שכבר הגיעו לארסנל. אבל קומולי חצה את הכביש לטוטנהאם ולכן טאראבט עבר בסוף לטוטנהאם. הבעיה בטוטנהאם, לפי טאראבט, שהוא הרגיש בודד. ראמוס לא האמין בו ולכן לא באמת עזר להתאקלמות של הבחור. בסופו של דבר, טאראבט היה שחקן צעיר שהגיע למדינה חדשה בלי עזרה אמיתית בהתאקלמות. תוסיפו לזה אופי לא פשוט ותקבלו שחקן סופר מוכשר אבל עם קשי התאקלמות שבגללם הוא לא יכל להראות את היכולת האמיתית שלו.
    טאראבט היה צריך ללכת קווינס פארק ריינג'רס כדי להצליח. שם כבר דאגו לו ועזרו לו להתאקם.
    מלמד אותנו שכישלון והצלחה של שחקן זה לא רק אופי, יכולת, ואלמנטים מקצועיים אלא גם הרבה מעבר, כמו איך אתה גורם לשחקן צעיר ממדינה חדשה להתאקלם מבחינה מנטלית לקבוצה החדשה שלו.

בויד מעלה את פורסט ל1-0 מהיר כבר בדקה ה9.

6. Andrei Kanchelskis Member

נדירים הכדורגלנים הבריטים שמצליחים מחוץ לממלכה הרוב שורדים מקסימום שלוש עונות וחוזרים מהר למולדת. חוץ מג'ון צ'ארלס הענק בשנות ה-50 ובעידן יותר מודרני סטיב מקמנמן (וגם זה באופן יחסי בלבד) לא זכורה לי הצלחה יוצאת דופן,הרוב פשוט לא מסתגלים לשיטות המשחק השונות וככל הנראה גם למנטליות השונה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/11
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שזאת הייתה בעיה אם עאדל טאראבט היה אנגלי או לפחות בריטי. אבל מדובר במרוקאי שהגיע לאנגליה מניס הצרפתית.

8. Andrei Kanchelskis Member

אופס עמכם הסליחה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

פורסט כבר עם 2-0...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/4/11
  10. THE STRETFORD END Member

ברכות לק.פ.ר,עוד נציגה לונדונית בעונה הבאה בפריימיר ליג,אלא אם כן ההתאחדות תחליט אחרת...

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נקווה שהיא תחליף נציגה לונדונית אחרת.

12. THE STRETFORD END Member

13. ArsenalFan Member

טוב, הרבה דברים הוכרעו היום בצ'מפיונשיפ:

QPR זוכה רשמית באליפות ומבטיחה את העלייה לפרמייר ליג עם 2:0 בחוץ על ווטפורד (טאארבט וסמית').

נוטינגהאם פורסט מבטיחה מעשית את המקום בפלייאוף עם 5:1 על סקאנת'ורפ (צמד לכריס בויד), מילוול מפסידה בבית לסוונזי 2:0. מילוול יוצאת מהמירוץ רשמית, לידס צריכה לנצח בשבוע הבא ב-QPR ולקוות שנוטינגהאם תפסיד לקריסטל פאלאס בהפרש של חמישה שערים לפחות - הסיכוי הוא אפסי.

הכרטיס השני לפרמייר ליג עדיין פתוח בין נוריץ' לקרדיף ויש כמובן את שאלת המיקום ויתרון הביתיות בפלייאוף. הניצחון של סוונזי היום מבטיח לה כמעט סופית את יתרון הביתיות בפלייאוף אחרי שרדינג סיימה ב-0:0 בקובנטרי.

התחתית סגורה ונעולה - סקאנת'ורפ ירדה לליג 1 בעקבות התבוסה, גם שפילד יונייטד מצטרפת אליה עם 2:2 ביתי מול בארנסלי. פרסטון ירדה כבר בשבוע שעבר.

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד שבוע של תוצאות פנטסטיות והמקום בפלייאוף ככל הנראה מובטח לפורסט!

5-1 ביתי קליל הרבה יותר מהצפוי על סקאנתורפ בעוד שגם מילוול וגם ברנלי מפסידות לסוואנסי ולידס בהתאמה. כעת רק לידס עם סיכוי תאורטי לעקוף את האדומים, אם ינצחו את ק.פ.ר בלופטוס רואוד בתוצאה גבוהה בעוד פורסט תובס בבירה מול קריסטל פאלאס, פער של 6 שערים צריך להיסגר שם...

במילים אחרות (כנראה) יש פלייאוף! :aaa021: :aaa021:

15. Andrei Kanchelskis Member

עצוב שלידס לא תעלה ליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    עצוב ששפילד יונייטד יורדת ליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    אלו שתי הכותרות הבולטות של המחזור

נוטינגהאם אומנם תהיה בפלייאוף אבל יהיה קשה לי לראות אותם מצליחים לעלות דרכו. בלי יתרון ביתיות בחצי הגמר מול קארדיף או נוריץ' זה יהיה קשה עד בלתי אפשרי לאור הקריסה של הגדולה שלה בחודשיים האחרונים והתברגות בפלייאוף שהיא הרבה יותר בזכות לידס מאשר בזכותה, כאמור אם היא תעלה זה יהיה מפתיע מאוד.

אפשר לומר שהמחזור הבא יהיה לפרוטוקול בלבד והסיכוי היחיד שהוא לא יהיה כזה נעוץ בתוצאותיהן של נוריץ וקארדיף ביום שני במידה ושתיהן ינצחו יהיה מחזור אחרון מעניין(נגד מי הן ישחקו במחזור הבא?), אני חלוק מאוד בקשר למי משתיהן הייתי רוצה שתעלה כיוון שלנוריץ' יש קהל שפשוט שווה ליגה עליונה אך מצד שני לקארדיף יש נציג ישראלי וקהל מעולה לא פחות.

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/11