אני חושב שרפאל התכוון לטלוויזיה הבריטית, שם הנושא יותר מורכב כי לכל קבוצה יש כמות שידורים מינימלית שהתחנות חייבות לתת לה (גם בפרמיירליג). סה"כ זה עובד כמו בפרמיירליג, כמו ששם יוצא שסקיי משדרים איזה וולבס-סנדרלנד כי הם חייבים ויש משחקים של יונייטד שלא משודרים ככה גם בליגות הנמוכות.
סתם שאלה שמעניינת אותי. בהרבה אתרים שמעדכנים תוצאות בלייב כמו פלאש סקור לדוגמא ובהרבה אתרים שבהם יש מגוון של לינקים לשידורים לליגות הכי זניחות בעולם אין שום עדכונים חיים או שידורים חיים של הצ'מפיונשיפ. מדווחים רק על גולים וללא שמות הכובשים, אין שום פירוט על הליין אפ או כרטיסים שנשלפו במשחק, ממש כלום. למה זה?
אני לא בטוח שהבנתי כ"כ השאלה. אם אתה מחפש אתר שמסקר באופן מלא בזמן אמת את משחקי הליגות הנמוכות אז כנס ל-BBC. אם אתה מחפש לצפות במשחקים האלה יש אתרים גם לזה אבל כמובן שהמשחק צריך להיות משודר באנגליה כדי שיהיו לינקים לצפייה.
אני מחפש גם לראות את המשחקים - לא מוצא לינקים. בנוסף לראות תוצאות זה לא בעיה, אך בזמן אמת אין שום עדכונים חוץ מתוצאה כלומר שאי אפשר לדעת מה ההרכב, מי כבש, מי קיבל כרטיס צהוב/אדום, חילופים. ראיתי כי בסקיי מדווחים אך רק לאחר כמה דקות. באתר הכי גדול שאני מכיר של שידורים באינטרנט שזה Myp2p אין שידורים, פעם בהרבה זמן, מוזר...
בסקיי יש את זה,בסקור סנטר,יש שם כל ימי ראשון ושבת (כי בימים האלה יש משחקים),עדכונים ממשחקי הכדורגל קריקט וראגבי-כל מה שציינת כרטיסים שערים הרכבים מידע על כל שחקן,ןמהלך המשחק מועבר בזמן אמת כמה שניות אחרי שהאירוע קרה מפרטים מה היה הארוע. אתה לא רואה את המשחקים אבל מועבר לך בזמן אמת מה קורה בשטח במילים... אגב, נגיד ובסקור סנטר אתה בוחר כדורגל מאותו יום (ראשון לדוגמא) אז יש את כל הנ"ל מכל הליגות הבחירות שמשוחקות באותו היום. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
סוגיית השידורים היא מענינת ויצא לי להתחקות אחריה תקופה מסוימת, והמסקנה היא שהליגה הזו עמוסה בזכויות יוצרים שמקשים על הפצתה: בעיקרון (בשגרה, ולא במחזורי הסיום המותחים), במחזורי המשחקים הנערכים בשבת יש 2 שידורים ישירים- אחד של הבי בי סי (שעה 17:00 שבת) ואחד של סקיי ספורט (שבת 19:20 המשחק המרכזי). כל אחת מהן רכשה חבילה של 64 שידורים מהליגה הזו. לעיתים ישנו שידור גם בשישי בערב (בדרך כלל זו הרצועת שידורים של "הבלו-סקוור"- הליגה השישית) ומדי פעם מועברים שידורים בימי ראשון- כשיש משחקים רגישים המצריכים דחיה מטעמי בטיחות. למשל השבוע ישודר בראשון ווסטהאם-לידס. שאר המשחקים הנערכים בשבת וכל המשחקים הנערכים באמצע השבוע לא משודרים כלל וכלל. גם לא באי הבריטי. אין שום יתרון לקבוצות עתירות קהל- הרשתות המחזיקות בזכויות מחויבות לשדר כל קבוצה לפחות פעם אחת בעונה, כמתחייב בחוזה, ולמעשה השידורים עד חודש דצמבר כבר נקבעו- הדבר מעיד כי אין קשר בין המיקום בטבלה לעובדה כי ישודר. החשיפה לקבוצות הליגה הזו היא נוראית- למעשה, למעט כיסוי מלא של המשחקים בתחנות הרדיו המקומיות מדי שבוע, ועוד תקציר בן 45 שניות בתוכנית סיכום המחזור "THE FOOTBALL LEAGUE SHOW"- לא זורקים יותר מדי עצמות לאוהדים. לפני כשנה נוסד רעיון ה "CLUB PLAYER" לפיו אוהדים יכולים לשלם לקבוצה, ולצפות בתכנים שהיא מפיצה- כגון 90 הדקות המלאות מיום שבת (הקטעים עולים רק אחרי יומיים), וקטעי וידאו אחרים מתוך המועדון. דבר נוסף שהביא עימו ה "CLUB PLAYER" הוא למעשה לקיחת הזכויות של שידורי הרדיו באינטרנט- ואוהד שאינו גר במחוז בו נמצאת קבוצה האהודה, ולפיכך אין באפשרותו לקלוט את התחנה במכשיר הרדיו שלו- יהיה חייב לשלם על מנת להאזין למשחקי הקבוצה באינטרנט.
כל התחנות רדיו האלו נמצאות כאן http://www.bbc.co.uk/england/radio/ אין צורך לקלוט אותם במכשיר רדיו. אפשר גם ב TV. אפילו מישראל אפשר, אין צורך לגור באזור.
וואו אריאל, זה מה שנקרא סקירה ממצה! זה באמת היה נראה לי מוזר, מכאן באה השאלה שלי וזה בטח מתסכל לכל האוהדים שהקבוצה שלהם לא משחקת בפרמיירליג וקשה לראות את המשחקים שלה. עוד סיבה טובה למה אסור בתכלית האיסור שהקבוצה שלך תרד ליגה...
סבל רציני, גלות במלוא מובן המילה. אפשר למי שיש צלחת לווין ענקית. ברשת, בכל מקרה, יש הודעה של גברת נחמדה בזמן המשחק המודיעה כי התוכן אינו אפשרי עקב זכויות יוצרים. המשחק הזה שייך למחזור סוף השבוע. בכל מקרה לסקיי יש זכות לשדר 64 משחקים, ויש להם יכולת לאלתר פעם בכמה מחזורים משחקים לימי ראשון/שני. בהתאם כמובן למשחקים המשודרים מהפרמיירליג.
לא מדויק לגמרי, עם הגברת הנחמדה, והצלחת לווין. זה אפשרי פשוט קצת יותר קשה... אני יכול למשל לשמוע את המשחק של ארסנל עוד כמה דקות פה : http://www.bbc.co.uk/iplayer/console/bbc_radio_five_live ומה שבטוח, כל אחד בבריטניה יכול בקלות גם בווילס, סקוטלנד וכל מקום בUK.
התרשמתי מידיעותיך הרבות, אך כמובן כל הנכתב הוא במסגרת החוק. אם יש לך דרך לעקוף את ההגבלה, אשמח לשמוע ממך כשיזדמן.
וואוו, סאות'המפטון! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx הסיינטס מובילים 3-0 במחצית בפורטמן רואד. עוד מאווווד מוקדם אבל צללים של נוריץ' ולאמברט בכל העניין הזה.
אריאל, נדמה לי שהבחור גר באנגליה. ומה יהיה עם רדינג? מנצחת 2-0 בלסטר וחוטפת הפסד מביך לפורטסמות' כעבור שלושה ימים. מה יהיה אריק? הם מתכננים להביא מישהו במקום לונג, או שהם סומכים על צ'רץ', האנט והצעירים?