דיון הליגות הנמוכות 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏17/6/11.

1. leeds12 Member

מסכים איתך, אבל לפחות הוא נותן עבודה העונה.
    אני מאמין שכשקיסנורבו יצבור קצת יותר משחקים אחרי הפציעה בעונה הקודמת, וטומי ליס שנכנס עכשיו בצדק להרכב יצבור עוד ביטחון אז ההגנה תתייצב.
    אהבתי גם את שער השוויון של קלייטון. הוא נכנס יפה לכדור שהרבה אחרים היו מעיפים לשמיים.

2. Strawberry Fields Member

בצ'מפיונשיפ: ברייטון עולה למקום הראשון הודות לניצחון ביתי על פיטרברו 0-2 והפסד חוץ של סאות'המפטון אצל לסטר 3-2.
    איפסוויץ' מתאוששת עם ניצחון ביתי על לידס 1-2 בעוד שברנלי ניצחה בחוץ את דרבי בתוצאה זהה.

ליתר התוצאות והטבלה: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/e...v_1/default.stm

בליג 1: מק דונס, צ'רלטון ושפ' יונייטד ממשיכות לנצח והוביל את הטבלה ומצידה השני, לייטון אוריינט היחידה עם 5 הפסדים מ-5 מש'.

ליתר התוצאות והטבלה: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/e...v_2/default.stm

בליג 2: רות'רהאם עלתה למקום הראשון בזכות ניצחון 0-3 על ג'ילינגהאם.

ליתר התוצאות והטבלה: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/e...v_3/default.stm

3. superleeds Member

כך לפי התוצאה היבשה, אך זה היה הפסד אכזרי עבור לידס ששלטה במחצית הראשונה עד כדי כך שהמארחים קיבלו קריאות בוז מהאוהדים. אך שוב הרחקת שחקן הרסה לנו את המשחק ואפשר לאיפסוויץ לחזור אך גם הם מודים שהיה להם מזל

4. Strawberry Fields Member

נוטינגהאם פורסט, אחרי 3 משחקי בית עדיין ללא ניצחון בסיטי גראונד. היום היא הפסידה 4-1 לווסטהאם ועם 5 נק' מ-15 אפשריות הלחץ רק הולך וגובר על האיש והמטרייה.

בירמינגהאם שהייתה במקום ה-21 יצאה לווטפורד שהייתה במקום ה-23 וחזרה עם נק'.

5. shlomydavid מנהלים

6. leeds12 Member

7. superleeds Member

תודה רבה תהיה בריא אני פשוט המום מהספר הזה!

לא הייתי מדמיין שמישהוא יחבר ספר שזה בעצם סיפור החיים של אנשים כמוני דהיינו הזן המיוחד של אוהדי לידס היהודים.

להשלמה לכתבה אני יכול לספר שבפעם האחרונה שהייתי באלנד רוד, כתגובה להחלטת השופט שלא מצאה חן בעיניהם האוהדים מסביבי עשו הצדעת "סייג הייל"-לא תחושה מלבבת במיוחד.

בא לי לקנות את הספר

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

חדשות מעניינות-ברייטון כנראה מחתימה את ויסנטה הספרדי. להזכירכם-פעם כוכב בולנסיה, אחד השחקנים המרכזיים באליפות השנייה של בניטז, שחקן שהיה אמור להגיע הרבה יותר רחוק, אבל אולי החוף הדרומי יעשה לו טוב.

9. leeds12 Member

שיחררנו את גריידל לסנט אטיין.
    קבוצה שמוותרת על השחקן הכי טוב שלה, מה זה אומר לגביה?...
    מועדון גדול שמתנהג כמו מועדון קטן.

בקצב הזה אנחנו הולכים לשנה קשה ועוד נילחם על מקום בליגה.

10. superleeds Member

לא ענין שמוותרים על שחקן. אם שחקן רוצה לעזוב אי אפשר להחזיק אותו. אך השאלה למה החליט לעזוב? כבראה הבין לאן נושבת הרוח

11. Andrei Kanchelskis Member

חבל חבל מאוד שזה המצב בלידס אם השחקן הכי טוב שלה עוזב אותה לקבוצה בינונית בליגה הצרפתית כנראה שזה מעיד על מצב קשה מאוד כנראה כלכלי כנראה גם מקצועי.

נוטינגהאם ולידס שאני כל כך רוצה שיחזרו כבר לפרמיירליג מתחילות גרוע מאוד את העונה ואם זה ימשך כך בשני המחזורים הקרובים קשה לראות אותן מטפסות לצמרת, ברמינהגהאם שהתחילה אף היא גרוע היא תעלומה גדולה עבורי מה באמת קורה שם שהקבוצה נראית ככה? האם זו העזיבה של קלישי או שזו אולי טראומת הירידה הכל כך מיותרת שפגעה קשות בשחקנים?

12. Strawberry Fields Member

קלישי? מה הוא קשור?

הבעלים של בירמינגהאם מהונג קונג נעצר והואשם בהלבנת הון. המצב הכלכלי גרוע מאוד והאווירה סביב המועדון לא טובה. תוסיף לזה את העובדה ש-13 שחקנים עזבו הקיץ והגיעו 9 חדשים אין לי ספק שהבלוז יתקשו להגיע העונה לפלייאוף.

13. leeds12 Member

גם בסון עוזב אותנו וחוזר לסוונסי.

הוא שחקן זניח אבל כולם הולכים ואף אחד לא בא.

עצוב שבלידס, עיר גדולה יותר ממנצ'סטר וליברפול, עם קבוצה אחת בלבד אין אף גורם שבאמת רוצה ויכול למנף את הקבוצה למעלה.
    זה מזכיר את בית"ר ירושלים רק שלבאבונים שלהם יש עוד מה ללמוד מהבאבונים שלנו.

14. KirkH Member

כן הא, 41 מחזורים זה עוד אפשרי - אבל 40 זה כבר מאוחר מדי לתקן את המצב.

15. Strawberry Fields Member

חייב לומר שאם יש קבוצה שאני לא רוצה שתעלה זאת ווסטהאם.
    במקום להביט טוב טוב על הסיבות שהביאו לירידה שלה ולתקן אותם היא הלכה והקצינה אותם.
    אני אפילו לא מדבר על ההקרבה של הפילוסופיה ההתקפית למען הכדורעף של אלרדייס אלא על ההתנהלות בבניית הסגל. יש לה סגל שבכיף יכול לרוץ ספרינט לאליפות אבל למכור צמד צעירים כמו היינס וסטניסלס ולהביא לא פחות מ-7 שחקנים בני 29+ זאת אולי בנייה לקבוצה שנואשת לחזור מהר לפרמיירליג אבל לא כזו שמסתכלת קדימה אל מעבר העונה הנוכחית. לא אוהב מועדונים שלא מסוגלים לחשוב מה יהיה בעוד שנה-שנתיים. הלוואי שישארו עונה נוספת בצ'מפיונשיפ ואז שחקנים כאלה כנראה יעזבו מעצמם.