דיון הליגות הנמוכות 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏17/6/11.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע זה אמצע יולי ומקלארן צועק כל יום שעל הקבוצה להתחזק באיזה 8 שחקנים, אז בהנחה שגם אם לא 8, לפחות חצי מזה יגיעו, יש עדיין למה לחכות..

2. leeds12 Member

לא צריך להגזים.
    סומה הוא מחליף. מחליף טוב, אבל מחליף.

יותר מדאיג אותי שאין עדיין רכישות מלבד מייקל בראון.
    הליגה מתחילה עוד שבועיים וחצי ואצלנו דממת אלחוט.
    אם גרייסון ובייטס לא יתעוררו וירעננו את ההגנה אז מישהו כבר ידאג להעיר אותנו.

3. golding מנהלים

סטיב מקלארן מינה את ג'ימי פלויד הסלבאנק (חלוץ העבר המעולה של צ'לסי) לFirst team coach בנוטינגהאם פורסט.

יהיה מעניין לראות את קבוצתו של מקלארן עונה הבאה, אני מאמין שהם מספיק חזקים בכדי להתמודד על מקום לפרמייר ליג, אבל כמו רוב הקבוצות בליגות התחתונות, חוסר היציבות והאיזון עלול לפגוע בהם.

הם החתימו גם את ג'ונתן גרינינג וג'ורג' בואטנג (ששיחק תחתיו במידלסבורו).

שיהיה לו בהצלחה, בהחלט אגדה בצ'לסי!

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

5. city Member

אריקסון בונה קבוצה בלסטר קבוצה אימתנית במונחי צ'מפיונשיפ, ועושה רושם שהוא הבין שהתפקיד הזה הוא ההזדמנות האחרונה שלו להציל לעצמו את הקריירה, והתכונן אליו כמו שצריך. לפחת לפי דעתי, הוא לא סתם זורק כסף על שחקנים במחשבה של יקר = טוב, אלא באמת מבצע רכש חכם ומחושב. האם הוא יצליח או לא אנחנו נדע רק בהמשך, אבל בנתיים אני אופטימי.

6. ArsenalFan Member

כתבה נחמדה על רולנד ברגקאמפ, האחיין של גדול שחקני ארסנל בכל הזמנים, שהצטרף הקיץ לברייטון מאקסלסיור רוטרדאם. סיבה מספיק טובה להיות בעד ברייטון העונה... ובאופן לא מפתיע, הוא מצהיר על עצמו כגונר.
    http://www.independent.co.uk/sport/footbal...mp-2319484.html

7. Ariel Member

ווסטהאם הציעה לא פחות מ-8 מיליון ליש"ט(!) על השולחן עבור חלוץ רדינג- האירי הבינ"ל שיין לונג (24) ובעצם פגשה את תג המחיר אותו דרשו ה"רויאלס".

ההצהרה של המנג'ר בריאן מקדרמוט, שהבהיר לפני כשבועיים בתחנה הרדיו של הקבוצה- כי לונג יימכר רק לקבוצת פרמיירשיפ, עומדת במבחן רציני.

חוזהו של לונג מסתיים בקיץ הבא.

נערך לאחרונה ב: ‏26/7/11
  8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בטוח שיהיו גם קופצות מהפרמיירליג על הבחור, אם לא במחיר הזה אז בסכום לא רחוק מזה. 8 מיליון פאונד על שחקן אחד עבור קבוצת צ'מפיונשיפ זו הוצאה בלתי נתפסת. אומנם מדובר בווסטהאם, שכנראה עדיין תופסים את עצמם כמועדון פרמיירליג לגיטימי, אבל זה עדיין חריג. מבלי לבדוק את העניין לעומק אני בטוח שזה יהיה שיא ההעברות עבור קבוצת צ'מפיונשיפ במידה והעיסקה אכן תצא לפועל.

בינתיים מי שעושים שרירים הם איפסוויץ', שהחתימו היום את ג'יי עמנואל תומאס מארסנל, הבטחה גדולה שלא ממש התממשה עד כה, וגם את דייויד סטוקדייל בהשאלה לעונה מפולהאם. סטוקדייל נתן כמה תצוגות יפות במדי הקוטג'רס, שאף זיכו אותו במקום בסגל הנבחרת האנגלית (לא שזה כזה הישג גדול בימינו, במיוחד בעמדת השוער). בשביל קבוצה כמו איפסוויץ' זו החתמה אדירה.

9. ArsenalFan Member

JET, אם אני מבין זאת נכון, הוא בעצם המחליף של קונור וויקהאם באיפסוויץ'. אמנם שחקן צעיר מעמנואל-תומאס, אבל עדיין נעליים לא קטנות להיכנס אליהן. אפילו ברמת הצ'מפיונשיפ הוא לא בדיוק הוכיח את עצמו, כך שיש פה הימור מבחינת הטרקטור בויז. פול ג'ול יצטרך לסדר קצת לילד את הראש, לביית אותו על תפקיד ולהכניס לו קצת משמעת טקטית.

10. Saint184 Member

איפסוויץ' הביאו גם את צ'ופרה - אני מאמין שהוא מגיע על תקן המחליף של וויקהאם, בהתחשב בזה שעמנואל תומאס משחק יותר כקיצוני, לפחות בתקופת ההשאלה שלו בקרדיף.....

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חייב להגיד שגם קונור וויקהאם לא ממש הוכיח את עצמו ברמת הצ'מפיונשיפ. הוא לא בדיוק חורר רשתות בעונה שעברה. אין ספק שעיקר הנטל בחוד ייפול על מייקל צ'ופרה, כפי שסיינט אמר מעלי. ואין ספק שהמשימה העיקרית של פול ג'ול תהיה לביית את JET על תפקיד. שינויי התפקוד התכופים שמאמניו כפו עליו לאורך הקריירה הקצרה שלו ממש לא היטיבו עם התפתחותו.

ללידס יש סוף סוף שוער - אנדי לונרגאן חתם אצלם. אף פעם לא ראיתי אותו בפעולה, אבל כבר כמה שנים מדברים עליו כעל אחד השוערים הטובים בצ'מפיונשיפ ועל מועמדויות שלו לקבוצות פרמיירליג. כך שכנראה מדובר ברכש טוב עבור הלבנים.

12. ArsenalFan Member

איתי, המאמנים שלו בארסנל (גם בבלקפול) ניסו להפוך אותו לקשר מרכזי ואפילו לבלם, אבל הוא לא רצה והתעקש להישאר שחקן התקפי. לדעתי הוא פשוט שחקן קצת שכונתי מדי.
    על כל פנים, כל עוד הוא היה כשיר, וויקהאם היה אדיר באיפסוויץ'. אולי המספרים שלו לא מדהימים, אבל ל-JET יהיה לא פשוט למלא את הנעליים (ולפחות מבחינת היתרונות הפיזיים, הוא הרבה יותר קרוב לוויקהאם מאשר צ'ופרה).

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

למי שמעוניין, יש עכשיו דרבי ידידותי בין מגישי ספיישל וואן TV, לסטר של סוון מארחת את ריאל של מוריניו.

14. leeds12 Member

נצחון 2:3 על ניוקאסל במשחק הכנה.
    למרות הדיבורים במהלך עונת המלפפונים על רכש מרשים לא קרה כמעט כלום ועל סף פתיחת העונה זה מסתכם רק במייקל בראון ושני שוערים. זה בהחלט לא יספיק, במיוחד בהגנה.
    הנחמה היחידה כרגע היא שובו של הבלם קיסנורבו ששיחק היום (וגם הבקיע) אחרי שהיה שנה וחצי מושבת עקב פציעה.

15. superleeds Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx בייטס שוב אכזב בנוגע להעברות,עם הקמצנות הזאת לא נגיע לשום מקום.

כדי לעלות צריך להשקיע. העברות חופשיות לא נקרא השקעה. חבל מאד,ליבי עם האוהדים המסכנים שחוששני צפויים לעוד עונה של אכזבה ו"כמעט"