כישלון עצום למקלארן ודרבי. קבוצה שהייתה אמורה והתמודדה גם עד החלק האחרון של העונה על העלייה האוטמטית מתרסקת למקום ה-8 במחזור הסיום. ואיזה מסכנים האוהדים שגם בשנה שעברה ראו את דרבי מפסידה לק.פ.ר בגמר הפלייאוף בדקה ה-90 אחרי שדרבי שכבה על ק.פ.ר במשך 90 דקות והייתה צריכה לתת לה שמונה. רחמנות.
בורנמות' אלופה אחרי ששפילד משווה בווטפורד בדקה ה-90. פלייאוף: נוריץ' - איפסוויץ'. מידלסברו - ברנדפורד.
רק לא מידלסברו. כל השאר אופציות נהדרות. אגב, מעניין אם אחרי הכישלון היום מקלארן יספיק לרשום לעצמו עוד כישלון העונה ולרדת ליגה עם ניוקאסל, מדברים שהוא מועמד להחליף את קארבר בניסיון לזעזע שם את השורות.
ניצחון מדהים של רדינג. טעם מתוק בפה אחרי עונה אומללה. אני די בטוח שהמשחק היה נגמר אחרת לולא החמצת הפנדל של בנט. לפעמים הכל עניין של מומנטום. דרבי קאונטי מסיימת עונה 2 ברציפות עם טעם מר מאוד. הסיפור הגדול במחזור הסיום הזה הוא שמחאת אוהדי בלקפול עלתה רמה והאוהדים פוצצו(!!) את משחק הבית מול האדרספילד בדקה ה-48 במחאה כנגד הבעלים משפחת אויסטון.
דריל מרפי, החלוץ ההאירי של איפסוויץ' הוא מלך שערי הצ'מפיונשיפ עם 27, אחריו ברשימה: טרוי דיני מווטפורד - 21 ג'ורדן רודס מבלקברן - 21 רודי גסטד מבלקברן - 20 אודיון איגלו מווטפורד - 20 קאלום וילסון מבורנמות - 20 רודס כבר עונה שלישית רצוף עובר את ה - 20 שערים בליגה הזו, יש לו מה למכור בפרמייר ליג לדעתכם? או שהוא חלוץ ליגות נמוכות?
שאלה מצוינת. לטעמי רודס יכול להיות חלוץ לגיטימי בקבוצת בטן בפרמיירליג. אני נזכר בצ'ארלי אוסטין שהציג יכולת נהדרת בצ'אמפיונשיפ והוכיח שהוא יכול לשחק בפרמיירליג. אני בטוח שרודס יכול גם כן. התעלומה הגדולה בעיני היא איך ישתלבו החלוצים המצוינים של ווטפורד בפרמיירליג. אין ספק שהם ברמה גבוהה- אך הבעיה שהם לא יציבים. מעניין אם ימשיכו לקבל הקרדיט, או יעברו למועדון אחר של משפחת פונזו.
טרנמיר רוברס וצ'לטנהאם טאון ירדו לקונפרס. בארנט תחזור לפוטובול ליג. בפלייאוף הקונפרנס ישחקו בריסטול רוברס V פורסט גרין רוברס וגרימסבי V איסטלי. בורטון, שרוסברי וברי עלו לליג 1. בפלייאוף ישחקו סאות'אנד V פלימות' ו-וויקומב V סטיבנאג'. מחר יערך המחזור האחרון בליג 1. רק יוביל טאון ירדה סופית בינתיים. לייטון אוריינט, קולצ'סטר, קרולי, נוטס קאונטי, קרו וקובנטרי ילחמו במחזור האחרון לא להיות בין ה-3 שירדו יחד עם יוביל. בריסטול סיטי עלתה לצ'מפיונשיפ אבל הקרב על הכרטיס האוטומטי השני עדיין בעיצומו. פרסטון תצא לקולצ'סטר שחייבת ניצחון כדי להישאר ו-MK דונס תארח את יוביל. לפרסטון נקודה יותר אבל הפרש שערים נחות משמעותית. אחת מהן תצטרף לסווינדון, שפילד יונייטד וצ'סטרפילד בפלייאוף.
לפי תוצאות המחצית לייטון אוריינט נשארת למרות הליצן שמנופף בידיים על הקווים כל שלושת היריבות תיקו אפס מחצית
איזה יום פסיכי ומטורף של כדורגל. לא להאמין. אפשר לוותר על משחקי הערב של הפרמיירליג. זוהי מנה גדושה ומספקת עד תחילת משחקי הפלייאוף.
קשה לעכל שבורנמות' זכו בצ'מפיונשיפ. שימו לב לרשימת הזוכות בליגה הזאת- כולן היו קבוצות מתוקצבות וברמה גבוהה, גם אם לא הקבוצות הכי מתוקצבות בדיוויזיה, לבטח אחת מהטובות. הישג כל כך מדהים, יהיה כיף לעקוב אחריהם בעונה הבאה. לפרוטוקול: אני לא מאמין שהם יצליחו להישאר, בנוסף, עם כל הצער, יש כל כך הרבה קבוצות בצ'מפיונשיפ שמגיע להן להרגיש קצת אוויר פריימירליג והפריימירליג גם זקוקה להן. שכל אחד יעשה לעצמו בראש סדר מי- אני משוכנע שהוא ימצא..
לוח זמנים של משחקי חצאי גמר הפלייאוף: יום ה', 7 במאי, בשעה 21:45 צ'סטרפילד - פרסטון יום ה', 7 במאי, בשעה 21:45 שפילד יונייטד - סווינדון יום ו', 8 במאי, בשעה 21:45 ברנטפורד - מידלסברו יום ש', 9 במאי, בשעה 14:15 איפסוויץ' - נוריץ' יום ש', 9 במאי, בשעה 21:45 פלימות' - וויקומב יום א', 10 במאי, בשעה 14:45 פרסטון - צ'סטרפילד יום א', 10 במאי, בשעה 20:35 סטיבנאג' - סאות'אנד יום ב', 11 במאי, בשעה 21:45 סווינדון - שפילד יונייטד יום ה', 14 במאי, בשעה 21:45 סאות'אנד - סטיבנאג' יום ה', 14 במאי, בשעה 21:45 וויקומב - פלימות' יום ו', 15 במאי, בשעה 21:45 מידלסברו - ברנטפורד יום ש', 16 במאי, בשעה 14:15 נוריץ' - איפסוויץ' משחקי הגמר יערכו ב-23 במאי בשעה 19:30 (ליג 2), ב-24 במאי בשעה 19:30 (ליג 1) וב-25 במאי בשעה 17:00 (צ'מפיונשיפ). משחק הגמר בין בריסטול רוברס לגרימסבי על העלייה מהקונפרנס לפוטובול ליג יערך ביום א', 17 במאי, בשעה 16:00. שיהיה לכולם חג כדורגל אנגלי אמיתי שמח! http://www.matchfishing.it/wp-content/uploads/2015/04/Bandiera-Inghilterra.Xxx