בשביל מה להיות חבר בפורום אם לא בשביל דיונים? לא התכוונתי לעקוץ את עמיקם או יפו לא מכיר את עמיקם והייתה תקופה שעודדתי אותם מתי שהיו שם שחקנים מרגשים כמו קמינסקי באמת רוצה להבין למה אי אפשר לענות לעניין אני באמת אשמח לדעת איך הולך לניקו ביפו
בית''ר יבנה עם ניצחון בני ברציפות חולמת על בריחה מהתחתית: ביתר יבנה: "אנחנו קבוצה טובה יותר" - puryk hcbv
האם מישהו יודע על קבוצות בליגה ב' עם בעיות בהנהלה וכו' ? ד"א שמשון ת"א עברה סערה במועדון עם שחרורו של תומר עיואן בגלל חוסר רצון לשלם לו כסף (כנראה כבר ויתרו אחרי ההפסד למודיעין) גם עידן ליטבק עזב , המעט אוהדים שיש להם בסוג של ריב עם המקימים של הקבוצה
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/s720x720/10897049_4839078272529_3659837491613420321_n.Xxx?oh=e336e65d93df88603d82b23b5c822eb2&oe=552B137A
בטוח? שנה שעברה שיחקתי שם ואני זוכר שלא היו. נראה לי השלוש שורות בטון זה המגרש של נווה גולן 100 מ' מערבה גם על בעשט
אתם גם מוזמנים ל"נורדיה עושים שוק" השני שיתקיים בבר "השאפה" ביפו, גם הזדמנות להכיר חלק מהאנשים ששמים יד יום יום במלאכה המבורכת
אז הייתה חוויה גדולה בנורדיה שוק, ישבנו בפאב יפואי ונהננו מבירה עם אווירה טובה ושירים, המשכנו למגרש שבו לא הסכימו לנו להיכנס ליציע אבל כאוהדי בית"ר אמיתיים בדרך לא דרך הצלחנו להתמקם במקום מצויין, למשחק הגיעו כמה סטודנטים בחוגים שונים שלקחו חומרים לסרטי גמר על הפרוייקט המדהים של נורדיה וגם מודי בר און וג'ימי טורק הגיעו לצפות באוהדים שסך הכל באים להינות, היה עוד יום שישי מרגש וכיפי מאין כמוהו. אה וניצחנו גם 6:0 אבל במצב הטבלה זה מינורי כרגע. יאללה בית"ר, נורדיה!
מירו , מינורי כן אבל ההפסד המשפיל שמודיעין ספגו מעקרון משמעותי מאוד , קרית עקרון שברו את מודיעין האפסים עם 4-1 כלכך הגיע להם , כלכך ! עכשיו מנצחים את כל המשחקים עד הסיום ומחכים לנפילות של חולון ! יאללה בית"ר
הפועל אשקלון ממשיכה למחוץ את ליגה א' דרום ולהוציא ממנה את המתח שאפיין אותה הרבה מאוד עונות. היום הביסה 0-3 את בית"ר כפר סבא ב"משחק העונה" והגדילה ממנה את הפער ל11 נקודות.