מתקשה לעקוב אחרי הקבוצות הערביות - מאיפה לאום אל פאחם יש כסף להחתים את גמליאל פרץ ומשה בן לולו ביום אחד, ועד כמה זה קשור לסוכן של שניהם, עידו קרן?
תקרא את פסק הבורר עו"ד חנוך קינן לגבי העלמת הכנסות במשחק הגביע מול מכבי קביליו יפו מלפני 10 חודשים, ותקבל תשובה מאיפה הכסף. הם אגב טרם שילמו את פסק הדין.
קרן זה הבלנדר מס' 1 בצפון . דוחף את השחקנים שלו לכל המרבה במחיר. בושה שהמשחק של יבנה נגד הכח יהיה בלי קהל. קיבלו פרס ולא עונש
לא תמיד זה רע שמישהו דוחף לך שחקנים כמו גמליאל פרץ ומשה בן לולו, תקביל את זה לבאר שבע עם המאמן של דודו דהאן וכל השחקנים שלו... העונש המקורי של יבנה לא היה 2 משחקי רדיוס? המתיקו להם ל-2 משחקים ללא קהל? לא יודע עד כמה זה פרס, כי יש להם כמה מאות אוהדים וזה הפסד הכנסות. מה הסיפור עם רוזנקוביץ'? הבנתי שהוא סגר אבל לא חתם על חוזה בגלל איזה סעיף, ושנמאס לו מההתמהמהות הזו, אז הוא לא הגיע למשחק מול דימונה, והכח שחררה אותו. באמת הכח שחררה אותו ותשחק עכשיו מול יבנה עם ראני עודה, או שרוזנקוביץ' חזר כרגיל?
תאמין לי שזה פרס ליבנה... יש להם קהל של 150 איש בממוצע בשנתיים האחרונות. לרדיוס הזה יכנסו 50 איש. לשחק במגרש חוץ זה הרבה יותר הוצאות וכספים בשבילם. יצא להם טוב.
הוא חתום על חוזה כבר מלפני חודש . ביום ראשון לפני המשחק קיבלו משכורות , הוא קיבל צ'ק של 5 ספרות . כולל כל מה שהובטח לו . הוא טוען שזה לא מה שהובטח לו והוא רוצה יותר . מכוון שזאת כבר הפעם השלישית בחודשיים שהוא עושה את הקטע הזה ופשוט מפקיר את הקבוצה על דעת עצמו, הוחלט לשחרר אותו . אני בכדורגל לא מעט שנים , תאוות בצע כזאת , לא ראיתי המון זמן . יגיע עוד שוער וראני עודה באמת אחלה שוער . נראה אותו מול יבנה
דוד אמסלם צריך לשלוח לו זר פרחים על הגול ההוא . פתח לו את כל הפינה הזכרת נשכחות .אחד הליצנים הגדולים שדרכו כאן
בושה ממה שאני הבנתי ביתר כ"ס פנתה להתאחדות בשביל לדחות את המשחק בגלל שהשוער שלהם נמצא בנבחרת הצעירה לא יודע עד כמה זה נכון
היום, אבל ערב חג וחג מחר גמר את הסיפור שלהם. יום א ועדת משמעת ומלאכי לא מסכימים לתאריך אחר עקב עומס גביעים ויתר על המידה משחקי אמצ''ש. שווה לפגוש את יצלאל בתחילת עונה בהגרלת המשחקים.