היה בקבוצה טובה ולא הפריע במעט ששיחק, אפילו בישל גול נגד מכבי תל אביב. לא רואה סיבה למה לא אבל באמת שלא זוכר ממנו יותר מדי.
קשר התקפי, ימיני ברגל עם שמאל לא רעה, מרים נייחים לא רע. חלש, קטן, לא פיזי, מהיר דווקא, לוחץ מעולה. בעפולה לא עקבתי אחריו אבל אני רואה שאין לו גם שם מספרים, אצלנו שיחק קצת והיה בסדר אבל ממש ממש אין לו מספרים בקריירה כנראה.
שחקן משלים בסדר גמור, אפילו לרמה של ליגת העל. אני לא יודע אם מייעדים אותו להיות אחד מהמנהיגים של הקבוצה ואני גם לא יודע איך הוא יתפקד אם הוא יהיה זה שיצטרך להשיט את הספינה, אבל כל דבר מתחת לזה והוא צריך להיות רכש משמעותי.
אחד האנשים הכי מקצועיים כאן עקב אחריו ומאוד הצטער שהוא הגיע לנתניה ולא למועדון שהוא אוהד- הוא היה משוכנע שהוא הולך לתת שנה שנתיים טובות בנתניה ושמועדון עשיר בארץ ישלם עליו לא מעט כסף(כפי שקרה עם שוינפלד). עוד שחקן שסלובו וברדה ״מקדמי השחקנים״ הביאו ולא התרומם. עשה רושם שיש לו כדורגל. Sent from my iPhone using Tapatalk
שני בתים של 9 בכל מחוז. 16 מחזורים, בית וחוץ. בתום הליגה הסדירה, שתי הראשונות עולות לפלייאוף עליון עם שני הראשונות מהבית שלי ומרכיבות בית של 4, בו משחקים מ-0 שישה משחקים על עליה. הראשונה עולה, השנייה תשחק מול השנייה במחוז הצפוני והמנצחת מול ה-14 בלאומית. מקומות 3-9 בכל בית, ימשיכו בפלייאוף תחתון בבית שלהן, סיבוב משחקים אחד, כשהן גוררות את הנקודות מהליגה הסדירה. אחרונה יורדת, הלפני אחרונה נאבקת במבחנים מול הבית השני ואחר כך מול המנצחת בפלייאוף ליגה ב' דרום. בסך הכל 22 משחקים ולעוד כמה יהיו משחק עד שני משחקים נוספים במבחנים.
רעיון מעניין אהבתי...אולי אפילו שווה לשנות בקטנה ולהשאיר חלק מהפורמט כקבוע. לדוגמא במקום 9 בתים של 9 בכל מחוז, לעשות 2 בתים של 10. לוותר על הפלייאוף 3-9 ולעשות פלייאוף 7-10 על הירידה באותה מתכונת (בלי לסחוב). ואז כמות הקבוצות בכל מחוז גדלה מ-14 ל-20. וואלה רעיון יפה וטוב לליגות הנמוכות. מעניין מתי ישכילו אבל להחזיר את הליגה הארצית כליגה חצי מקצוענית עם 16 קבוצות בדומה לליגה הלאומית.
בספרד עשו כמו בליגה א', אחרי שביטלו את היורדות הצטברו 102 קבוצות בליגה השלישית (במקום 80 בדרך כלל) והחליטו לעשות ליגה שלישית מקצוענית, בהתחלה של 40 ובעוד כמה שנים של 20. הקורונה נותנת פתרונות מאולצים אבל מעניינים. חבל שבארץ לא חשבו להחזיר את הליגה הארצית, היתה פה הזדמנות בחסות הקורונה.