אין שינוי: בית''ר יבנה הובסה 5-0 לבית שמש. המאמן היוצא, רונן איטח, סיכם קדנציה: "במשך תקופה ארוכה הייתי עם מועקה גדולה עקב מצב הקבוצה, חשתי הקלה אחרי ההתפטרות". הפרטים בפנים: ביתר יבנה: לא זעזוע ולא נעליים - פורטל יבנה
איזה מהן חח? ויניב חולון הפסידה לראשונה העונה 2:1 בגדרה, בשבוע הבא חולון מארחת את נורדיה, יהיה מעניין
הפועל הפועל האורגינלית.. כמה אוהדים וותיקים ומוכרים של הקבוצה בתוספת אנשי עסקים מקומיים עומדים מאחורי זה והם כבר מדברים על דרבי בעוד 4 שנים אבל נראה .. בכל מקרה פעם קודמת שהם הקימו קבוצה ג׳קי משך בכמה חוטים והשתלט עליהם אחרי שהם עלו לליגה ב׳ , כי אחרי הכל קבוצה בליגה ג׳ שתביא יותר אוהדים ממ.ס. זה הסיוט שלו (בפעם הראשונה שנתנו להם לשחק בי״א נדמה לי נגד בית שמש או משו היו 2000 איש) . אני באופן אישי הייתי אוהד עירוני אבל הסקרנות אם זה ייצא לפועל תהרוג אותי ונראה לי שאני אגיע למגרשים ואני לא צפוי להיות לבד.. אבל צריך לקחת הכל בפרופורציה.. בעיר הזאת לצאת נגדו ככה .. נראה אם הם ילכו על זה ולא ייפלו.
ולמה הוא נגנז? כי ג׳קי הצליח לשלוח ידיים ולהתערב בקבוצה .. אתה יודע שבעונה האחרונה שלהם הם שיחקו באדום צהוב ונדמה לי נקראו מ.ס הפועל אשדוד או משהו כזה?
האיחוד היה רעיון גרוע, הפועל אשדוד היתה מושכת אלפים כל שבוע, תושבי אשדוד הוותיקים והטובים אוהדי כדורגל, היום הכדורגל פשוט לא מעניין באשדוד ובטח ובטח שלא ימשוך אוכלוסיה חדשה, כי הכל עובד למען שירותו של ג'קי המושחת לכאורה ולא בשביל הקבוצה והאוהדים.
השאלה אם יש אפשרות כזאת שקבוצה של אוהדים ותיקים תחזיר את הפועל אשדוד, יש כאן דור שלם של אוהדים של אשדוד שפוספס ויכל להיות משעמותי, האם יש כרגע מספיק אוהדים שיכולים לבוא (יותר ממ.ס אני בטוח) וכדי לקיים קבוצה בליגה א' נגיד?
אני מסכים איתך שדור שלם פוספס וזה מאוד בעייתי , אבל לגבי הפועל אשדוד אני באמת מאמין שהבסיס מספיק רחב גם ללאומית אפילו כל עוד הברון לא ישים מקלות בגלגלים. מה גם שהמודל שבו הפועל אשדוד הולכת לקום מהמעט שידוע לי שונה מזה של קטמון למשל ומהבחינה הזאת הכל יכול לקרות (אנשי עסקים = מספיק כספים כדי לפרוץ את תקרת הזכוכית של קבוצות אוהדים בארץ). ולגבי קהל גם אם השם קצת נשכח (בכל זאת 16 שנה) אין מה לדאוג אני בטוח..
בית''ר יבנה מינתה את דדה בר-כליפא לאימון הקבוצה והשיגה ניצחון 1-0 על רהט בחוץ. אז אולי בכל זאת אפשר להישאר בליגה? מאמן חדש לביתר יבנה: "זה אתגר עבורי" - פורטל יבנה
פעילות מדהימה של שחקני קבוצת הכדורגל "הפועל רובי שפירא חיפה", יחד עם שחקני הכדורסל והאוהדים. שחקנים יהודים, נוצרים, מוסלמים ודרוזים נרתמו יחדיו ללא התלבטות למשימה. הגיעו למועדוניות של ילדים ממשפחות בעלות מעמד סוציו אקונומי נמוך, שיחקו איתם, שרו שירים, חילקו מתנות (שהגיעו כולן מתרומות אוהדים) והזמנות למשחק בשישי. מצורף הסרטון המרגש מהפעילות המסכם את השבוע.
עבודה מדהימה, שאפו חברים. ואם מותר לנו ללטף את האגו אז גם בית"ר נורדיה עשתה הפורים הזה פעילות למען הקהילה וחילקה משלוחי מנות לשוהי מעון נכים בגילה, כמובן שמשלוחי המנות מומנו על ידי האוהדים. וזו המטרה של הכדורגל, לשמח ולספק ולא להרוס ולקלל.
העלאות מהנייד - בית''ר נורדיה ירושלים | פייסבוק https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/11021360_994868073856679_3556804557425787559_o.Xxx משחק העונה בחולון נגמר בתוצאה 1-1 מאכזבת בשביל בית"ר נורדיה ירושלים. חולון חגגו תיקו שכנראה הבטיח להם עלייה מהמקום ה1. היה תצוגה מפחידה שלנו.