המאמן הפך למגן ימני? בגדול ישראל ראש, בוארון וסיידר זה שחקנים טובים לליגה הזאת. אמיר לביא הגיע אלינו בינואר לפני 3 שנים ושינה לחלוטין את הקבוצה שהגיעה עד למבחנים. לא מכיר את השאר.
לפעמים קשה לי להאמין שאני ואתה ראינו את אותה ליגה. לפני שנה משחקים נגדכם שלכל אוהד (כל השניים-שלושה) ברור שהולכים לעונה קשה והקבוצה גרועה ועמית פירט גם למה - אתה ההתעקשת שיש "אחלה קבוצה". האחלה קבוצה הזו ניצלה במחזור האחרון מירידה. עכשיו אחרי החתמות יחסית סבירות עם שחקני ליגה מוכרים וחלקם גם לא רעים, דווקא עכשיו אתה טוען שזה לא טוב... הנה הימור: הקבוצה הזו תסיים הרבה יותר גבוה מהאחלה קבוצה של שנה שעברה. Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
5 מחזורים, 2 ניצחונות, 3 תיקו, 0 הפסדים ממוצע של 5.3 שערים למשחק במשחקי הבית (יחס שערים 9-7 בשלושה משחקים) כל משחק בבית מובילים 2-0 (פעם אחת אפילו 3-0) ונכנסים לפאניקה בלתי מוסברת. סך הכל בסדר אבל לא מספיק בשביל לאיים על מקום 1, אולי פלייאוף שכרגיל לא יצא ממנו כלום.
מ.כ. צופי חיפה, משחקים בליגה ג' שומרון, סמל copy paste של ססואלו, עלתה לסיבוב ח' של גביע המדינה! חתיכת הישג.
@Clock End Stand אז בוא תסביר לי איך ניקו אולסק מגיע לאימפריה של שיימן Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
הפעם האחרונה שראיתי אותו מקרוב הייתה בעונת 16/17 בנתניה בליגה הלאומית, עד כמה שאני זוכר הוא היה שם מצוין. יש פערים עצומים בין ליגת העל ללאומית, על אחת כמה וכמה בליגה א'. לפחות על הנייר מדובר בהחתמה ענקית, בטח לקבוצה בסדר גודל של מכבי הרצליה. נמנעתי מלכתוב כאן על מצב הקבוצה מאז חודש אוקטובר, אין ספק שנכון ל-6/2 יש כאן הצהרת כוונת ברורה מצד הקבוצה. לא יודע מה יקרה באפריל, יש מאבק מאוד קשה וארוך ועם יותר מקבוצה אחת, כל נקודה פה קריטית. בכל מקרה אני חושב שדי ברור לי ולכולם שאם מכבי הרצליה לא תחזור ללאומית השנה בטח לאור ההשקעה הגדולה מאוד (אקסברד, שפונגין, נסיקובסקי, שורצבוים, ניקולאייבסקי, אלגרבלי ואלברמן) זה כבר לא יקרה יותר. בכל שלוש העונות שלפני כן (19/20,20/21,21/22) הושקע כאן אולי הסכום ששמו היום על אולסק. אני לא זוכר עונת "ALL IN" ממכבי הרצליה כמו השנה