אם פינק פלויד אז אצלי קודם כל atom heart mother עוד בפייבוריטים: A Plague of Lighthouse Keepers ו- MAN ERG של ואן דר גראאף ג'נראטור, WAR PIGS של בלאק סבאת', TUBULAR BELLS של מייק אולדפילד, LADY FANTASY של קאמל, THE COURT OF THE CRIMSON KING של קינג קרימסון, FIRTH OF FIFTH של ג'נסיס, APRIL של דיפ פרפל...
ללא ספק shine on you crazy diamond נמצא איפשהוא ברשימה, אולי גם dogs. אני לא יודע כמה זמן בדיוק stairway to heaven אבל אם הוא מתאים מבחינת זמן הוא בטוח בפנים. אני אישית גם אוהב מאוד את In The Presence Of Enemies אבל שני החלקים ביחד זה מעל 25 דקות...
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx וכמה חבל ש epitaph המדהים הוא "רק" 8:48 דקות של גאונות, אחרת הוא נכנס בהליכה לקטגוריה שלך..
בנוסף למה שנאמר פה, Desolation Row ו-Sad Eyed Lady of the Low Lands של בוב דילן, The End ו-When the Music's Over של הדורס.
לא כל כך מזכירים את הדורס שהיא להקה שמאוד השפיעה על הפרוגרסיב רוק, הן מבחינת הליריקה והן מבחינת גאונות בקלידים. ריי מנזארק קלידן גדול ורובי קריגר אחד מהגיטריסטים היותר אנדרייטדים של תקופתו, וזה בלי לדבר בכלל על הגאונות והנוכחות המצמררת של מוריסון, שידע תמיד לקחת את השירים לכיוונים כל כך לא צפויים. יש להם כל כך הרבה שירים טובים שאני לא יודע איפה להתחיל. בכל אופן אני אמליץ דווקא על שני שירים שלהם שלא כל כך מכירים משום מה - Peace Frog ו-Backdoor Man.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx בסט, אני לגמרי מסכים איתך, ואת דעתי על האלבום הזה בכלל כתבתי מזמן. בכל אופן לקרימסונים יש עוד כמה פנינים ארוכים: islands, lizards, devil's triangle, starless
גרסאת ההופעה של 'דייזד אנד קונפיוזד' של זפלין. ו... בהחלט דוגס שהוזכר קודם, ושיינ אונ, למרות שאני לא משתגע על פינק פלוייד יותר מדי. וון דה מיוזיק אובר של הדורס, וואן של מטאליקה, הו, אם מישהו מכיר the call of ktulu שהוא השיר המסיים של האלבום ride the lightning של מטאליקה. גם אוריון. אני מת על פראנוייד אנרואיד ובכלל אני סאקר גמור כשזה מגיע לרדיוהד. 'לאסט צ'אנס טו איווקיואט פלאנט אירת' ביפור איט איז רייסקלד' של פורקיופיין טרי גם פייבוריט. ספיקינג אוף, מישהו שמע את 'האיש שראה הכל' של רוקפור? אני נשביתי בקסמם.
וואי אני ממש מופתע הסבים שלי באו עליי לסוף שבוע השמעתי להם את הסולו גיטרה מעוף גוזל של אריק איינשטיין (סולו מאוד יפה של אחד הזמרים (והשחקנים) הכי גדולים (אם לא הכי גדול) שיש לנו כאן) ואף אחד מהם לא הצליחו לזהות שזה מעוף גוזל גם לא ההורים שלי הם חשבו שזה איזה שיר רוק חדש ולא ישראלי ושימו לב שהשיר יצא לראשונה ב1987 על האלבום 'על גבול האור'
התכוונתי לסולו בשיר בלי קשר לשל מי הוא-ונראה לי של מיקי גבריאלוב אבל אתה צודק שבניסוח שלי אפשר לחשוב שהתכוונתי לסולו בביצוע אריק איינשטיין חבל שהוא כבר לא מופיע וכותב הוא הוציא לפני שנה/שנתיים אלבום 'שתי גיטרות ובס' וגם זה בלי לעשות רעש מקווה שהוא מתכנן קאמבק גדול יחד עם כל הגדולים שעבדו איתו-שלום חנוך, שמוליק קראוס, ג'וזי כץ, קורין אלאל, יהודית רביץ, מיקי גבריאלוב, פיטר רוט (הוא יכול מצידי להביא איתו את שאר מוניקה סקס) וכל השאר
אני חושב שזה נקרא Supernatural Superserious ושיר מומלץ: עם טרה (כמו החלב) ריד היפה buckcherry-for the movies