הורדתי את האלבום, חלק מהשירים פשוט מדהימים (הקאוור של I Want To Hold Your Hand) ויש כאלה פחות טובים, אבל בתכל'ס שווה הורדה. תודה לכל מי שעזר.
מה??? וואי מבאס למה תמיד האמנים הטובים מבטלים רד הוט צ'ילי פפרס, דפש מוד פעמיים ועכשיו גם ליאונרד כהן
משיקולים כספיים. בעיתון היה כתוב שאף גורם מסחרי לא לקח על עצמו את עלות הבאתו לארץ ושכמות האנשים שישלמו מעל -200 שקלים לכרטיס לא תעבור את ה-25 אלף איש.
נזכרתי לרגע בתוכנה להורדת שירים, אני מנסה למצוא את השם שלה ולא מצליח להיזכר, הדבר היחיד שעולה לי בראש זה שיש בה משהו ירוק.. אם מישהו יבין למה אני מתכוון שירשום בבקשה את שם התוכנה, תודה מראש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אני פשוט חורש על הפסקול של Across The Universe, קאוורים לרוב השירים הגדולים של הביטלס, פשוט תענוג!!! מומלץ לכל אחד שאוהב את הביטלס, וגם למי שלא.
אני דווקא לא כל כך התלהבתי מזה, כמו שכתבתי שלשום. יש שירים שקיבלו ביצוע נחמד ויש כאלה שממש נשחטו (כולל שניים מהאהובים עלי, While My Guitar Gently Weeps ו-Helter Skelter). אם כבר פרויקט קאברים (למרות שרובם הגדול מאוד מעייף), אז אני מעדיף את זה שג'ורג' מרטין עשה וכולל את הביצוע המעולה של ג'ים קארי לסוס הים. ולנושא אחר-מישהו יודע מה נסגר עם משפט הפדופיליה של פיט טאוסנד?
While My Guitar Gently Weeps באמת לא זכה לביצוע גדול, אבל Something דווקא כן, וכמובן I Want To Hold Your Hand, בביצוע ענק לדעתי. יש גם את Across The Universe שזה ביצוע יפה מאוד