לא. ההופעה הייתה אצלי ביישוב. והייתה אחת האדירות שהייתי בהן. ואם כבר הופעות, אז הערב אני בקיסריה להופעה של שלמה ארצי. עד עכשיו לא הספקתי כך שהגיע הזמן.
כזה זיון שכל לא שמעתי הרבה זמן. יש את הרשימה של y56kh, ועוד מלא. בשנים האחרונות זה נהיה טרנד להגיד שהמוזיקה בארץ גרועה.
מצטער אם אמרתי את זה כסוג של עובדה או כלל שאין עליו עוררין, כמובן שזו הדעה שלי. לא תמיד אני מוסיף סמיילי אבל אתם יכולים להבין לבד ולא להתעצבן סתם.
טוב אתמול הייתי פעם ראשונה בחיי בהופעה של שלמה ארצי בקיסריה וזו פשוט הופעה פשוט אדירה. בייחוד הספציפית הזו, הוא פשוט לא דילג על אף שיר שהיה ראוי להתנגן. מדהים מדהים. ללא ספק ההופעה הכי טובה שהייתי בה. לפחות עד יום חמישי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
יזהר אשדות הוציא דיסק הופעה ביחד עם ה"סיבוב הארי שלו". נכון, יש שם הערך 2 וחצי שירים של אירי טהור, אבל זה דיסק פשוט נהדר. העיבודים, המוזיקה, השירים. ענק.
אין הפקות כאלה בארץ שגיא... היה פשוט מופלא! ה-"Performence" הייתה מדהימה, הלהקה מעולה והשירים... איזה שירים. השיא מבחינתי כמובן ב-Live and let die אבל גם Something ו- Yesterday , וכשכל הקהל שר את היי ג'וד אחרי שהלהקה ירדה בהדרן הראשון. רגעים שאני אזכור.