פלייליסט אדיר של קרח תשע. בגלל עומס בלימודים (שאני לא מגיע אליהם בגלל כל מה שהולך בבית"ר עכשיו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx), לא יצא לי ללכת להופעת האיחוד שלהם, מקווה שלפחות הם יעשו סיבוב עכשיו עם עוד תאריכים... הייתי היום בהופעה של דודו טסה, פשוט תותח. נותן רק למוזיקה לדבר בלי שום פוזות ושום דבר מסביב.
warrockopera.com "אופרת רוק - מלחמה" התחיל יותר כמופע\הצגה אבל יצא בתור אלבום. היוצר זה חייל שאיבד 13 חברים בג'נין ופחות או יותר כותב-שר-מנגן את הסיפור. מומלץ גם אם אתם לא מסכימים עם הגישה.
מישהו יודע איך קוראים לשיר שהתנגן בכתבה באולפן הצ'מפיונז בה הציגו את הקבוצות שעלו לשמינית? שיר רוק ישראלי, בסגנון של פורטיסחרוף (נראה לי מדובר בשיר שלהם).
לא זכורה לי הכתבה,כנראה שפספסתי אותה,אבל תוכל לציין מילים של השיר או חלקים מסוימים שעולים לך בראש? אם זה פורטיסחרוף,אין סיכוי שלא אזהה
את זה ספציפית הם לא גנבו מלהקה אחרת,התגובה הייתה בהקשר למשפט "כמו כל דבר שמשינה נוגעת בו" שהרי הם לא להקה מקורית במיוחד.
מהלהקות הטובות ששמעתי לאחרונה. רק היה נחמד אם באלבום הבא הם יסדרו שהסולן לא ישמע כמו הליווי של הכלים.
באמת בלתי נתפס וכל הכבוד לו, זמר מעולה. דרך אגב, גרתי בנורווגיה שלושה חודשים בין דצמבר למרץ והם משמיעים את One day ברדיו לפחות פעמיים ביום, זה אחד הלהיטים הגדולים שם. אותו הדבר קורה גם בצרפת ואני מניח שהוא מאוד מוערך גם בחלקים גדולים אחרים של העולם. כך שאולי זה פחות מפתיע אותי, אבל עדיין נחמד לראות שישראלי מצליח ככה.