למי ששאל קודם (ואני זוכר ששאלו): השיר WE WILL ROCK YOU של ערוץ 5 עם הילדים הקטנים: Forever Young - We Will Rock You אתם קצת תתאכזבו. איכשהו ערוץ 5 שיפרו את זה ועשו מזה גרסה יותר טובה ממה שיש באינטרנט. בכל מקרה, מסתבר שזו ממש להקה שנותנת לילדים לעשות קוברים לשירים מפורסמים.
חזרתי עכשיו מצפייה קצרה בערוץ 24. השיר של סאבלימינל הוא בינוני, בהחלט לא כמו השירים הגדולים של הדיסק הקודם, והעתקה גדולה משיר של גידי גוב שאני לא נזכר בשמו. מה שכן, קשה לי להבין איך משדרים את הקליפ הזה ב- 14:00 בצהריים! יש בו שפע בחורות ערומות. מתאים יותר אחרי השעה 22:00. מי שראה את הקליפ ודאי יסכים איתי. בקשר ללהקת חופש, גלעד, אם התכוונת לשיר "לילה ויום" אז הוא לא מי יודע מה. שיר בסדר... ועוד דבר- אני לא יודע למה, אבל מאז שהייתי באולפן ערוץ 5 והדורבנים עשו שם בסיום את "לבדוק לך ת'מנוע" אני אוהב את השיר הזה. ביצוע יפה של האחים נוויל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx (יש בלהקה שני אחים שאחד מהם כתב ושר את השיר ומודי בר און כינה אותם ה"אחים נוויל").
חחחח השיר של גידי גם נקרא שטח ההפקר, מן הסתם. והחלקים שמומי לוי שר הם מן הסתם אותו שיר כמו של גידי גוב, הם פשוט עשו מעין חידוש לשיר הזה. אפרופו גידי גוב, כמעט כל השירים שהוא שר הם שירים יפים מאוד, שאני אישית מאוד אוהב.
אמרתי שזו העתקה גדולה. הפזמון זהה. ואכן יש לגידי את "עניין של זמן", "רוני"ו"אלף כבאים"(עם כוורת) האהובים עליי, את "למה ליבך כמו קרח" "אין עוד יום" שעדיף על החידוש של רון שובל, "ערב אבוד", "כלים שלובים" ו"נאחז באוויר". בצירוף גרסה שלו עם יהודית רביץ ל"דמעות של מלאכים" ועם ארכדי דוכין (השולט) ל"אינך יכולה" יש לי 10 שירים של גידי גוב...
שטח ההפקר שיר חביב, רק חבל שסבלימינאל הורס אותו. מומי לוי פשוט גדול שמה, אני מת עליו, אני הוא. אם זה היה שיר רק שלו זה היה שיר גדול.
אניייייייי החתימה שלך!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... מומי לוי הוא כלי, אני מת עליו, הוא גם שמן מגניב כזה (כמו שומי). סבלימינאל היה ענק, באמת אהבתי אותו, עד שהוא התחיל להיות מסחרי והתחיל לעצבן אותי. בכלליות אני מומי לוי, יש לו גם קול יפה. לפי דעתי סבלימינאל צריך לשיר איתו הרבה יותר...
מעלה את הדיון בכמה המלצות : Deep Purple - Speed King Rage Against The Machine - Killing In The Name (סליחה אם כבר המלצתי על זה כאן) AC\DC - Back To Black AC\DC - Highway To Hell Led Zeppelin - Stairway To Heaven Muse - Bliss Muse - Megalomania Symphony X - Smoke And Mirrors (השיר הזה די בסימן שאלה, למען האמת)
פולדש, ריצ'רד אשכרופט (סולן THE VERVE) הוא אחד ה-סולנים לדעתי. ביטרסוויט סימפוני שיר גדול, אבל נסה את השיר הבא: The Verve - Life's an ocean
מישהו זוכר את שם השיר הזה שהולך ככה: אחת שתיים שלוש כמו ברומא כמו בפריז כמו באמריקההההההההה ?????????? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx