זמן איכות עם חברים טובים המלווה ביציאה כיפית ובידור פאסיבי איכותי יותר או פחות בהתאם לנסיבות. ארתור, מה הטריק שלך?
טוב, אז אני רואה שאני היחידי בעולם שלא אהב את הבאטמן החדש.הסרט הזה צפוי מאוד, ואפילו הבאטמן האחרון (שהיה סרט טוב מאוד) יותר טוב ממנו.
לא ראית ארץ קשוחה, השתולים, מייקל קלייטון, זה ייגמר בדם, אפוקליפטו וכו', או שפשוט אין לך מושג בסרטים?
ארץ קשוחה סרט מדהים אבל לא בקאליבר. השתולים מדהים גם כן אבל עדין לא בליגה. את השאר לא ראיתי. ארתור, מבהיר.
השתולים מדהים? סקורסזה עשה סרטים שלעומתם "השתולים" נראה כמו סרט ברמה של ספיחס, ודווקא על זה הוא מקבל אוסקר...
מה אתה רוצה מהשתולים? סרט מצוין שהיה ראוי לאוסקר שהוא קיבל. ד"א, אני היחיד בעולם שחושב שהתרסקות סרט טוב יותר מהר ברוקבק? קיבל את האוסקר בצדק.
השתולים סרט טוב, אבל עשו ממנו יותר טוב ממה שהוא. תראה "השור הזועם" "החבר'ה הטובים" "נהג מונית" "הטייס" "קאזינו" של סקורסזה, ותבין שהשתולים יחסית לשאר מאכזב מאוד.
עשו ממנו את הסרט הטוב לאותה שנה, וזאת לא הגזמה. מה מאכזב בו בדיוק? באותה רמה עם כל השאר פחות או יותר. תקופות שונות, שיטות שונות, אותו סקורסזה גאוני.
"הר ברוקבק" נשמע לי כמו סרט הכי משעמם בעולם וכמובן יותר מדי גיי בשביל שארצה לראות אותו, אבל אני משוכנע שהוא לא יותר טוב מ"קראש". אמנם בכלל לא הגיע ל"קראש" לזכות באותה שנה, "מינכן" הרבה יותר טוב.